Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Medya maymunu

Son açıklamasını görenler tekrardan gelmesin naraları atmaya başlamış. :asd: Hep diyorum bu adam Allah'a yakın bize uzak olsun.Takımda kaldığı dönem boyunca ikilik çıkaran,yabancıları dışlayan,gruplaştıran bir adamdır Arda.Faydadan çok,zarar getirmiştir bize.

katılıyorum hem maddi hem manevi zararları olmuştur, gitti gideli takım ne hale geldi gördük. umarım ab işi seneye yaza kadar sonuçlanırda almak zorunda kalmayız bunu

Bu adamda zerre beyin yok..Ulan adamlar senelerce boyu kurduğu düzenle senin ve diğer camiaların yıllarını emeklerini çaldı ve bunun pislikleri ortaya çıktıkça taraftarlar birbirine düşman oldu dolayısıyla Futbol Terörünü hortlattılar..Aziz Yıldırım döneminde 2000-2010 döneminde Fener bizle farkı çok açmadı ki..Bizden fazla 1 şampiyonluğu var sadece ama bu adamın döneminde devamlı Fenerbahçe lehine olaylar pohpohlandı ve diğer pisliklerinin üstünü örttüler..Millet bunu görürken bu leyla hangi alemdeydi acaba..Galatasaray'daki son dönemlerin hangi medya kendisini yıprattı acaba..Kimin kucağına atmak içindi bu yıpratma operasyonu..Birazcık beyin olsaydı keşke sende Arda..

fenerde yöneticilerimiz calısanlar felan üzülmüsdür diyor,vay abduş vay

Son açıklamasını görenler tekrardan gelmesin naraları atmaya başlamış. :asd: Hep diyorum bu adam Allah'a yakın bize uzak olsun.Takımda kaldığı dönem boyunca ikilik çıkaran,yabancıları dışlayan,gruplaştıran bir adamdır Arda.Faydadan çok,zarar getirmiştir bize.

Sadece o değil, adını unuttuğum bir deplasman macında tribüne çağrıldığı halde gitmeyen ve mac sonunda bana küfür ettiler diye Galatasaray taraftarına iftira atan bir adam(!)dır Arda. Bize yemek bile verilmedi diye koskoca Galatasaray camiasına iftira atan bir adam(!)dır Arda. Formasına küfür eden, Galatasaray'dan ''bu klüp'' diye bahseden bir adam(!)dır Arda. Benimde Galatasaray'a hizmet ettiği halde sevmediğim isimlerin içinde nefret duygusu beslediğim tek adam(!)dı Arda.

Galatasaray taraftarını kendimden daha ne kadar soğutabilirim diye kendiyle bir yarış içerisinde Arda. Ve bu konuda da çok başarılı olduğunu söylemek lazım. En çok sinir eden şey de, her röportajında "Galatasaray benim yuvam" diyip, sanki esas yuvası fenerbahçe'ymiş gibi konuşması. Devam et Arda, aynen devam..

Yine başladı konuşmaya biraz sus be kardeşim Allah rızası için sus gittikçe daha da dibe batıyorsun farkında değilsin.

onu yapamaz,yemez o kadarı ama burayada gelsin istemiyoum artık,severdim ben bunu,konusmak zorundamısın arkadas ya,yorum yapmak bana düsmez de,kendinden takımından konus,illa konusacak ya

O kadar emin olma Melih.Emre'de Avrupa'da oynarken her daim Türkiye'de sadece bizim takıma geleceğinden dem vururdu.Adnan Polat'ın TV'lerde başlattığı yardım kampanyasına bile katılıp,cebinden para vermişti.Sonu ne oldu?

Yetenekli topcu ama beyin sifir

geldigi an (ki gelirse) direk konusma yasagi konmali

O kadar emin olma Melih.Emre'de Avrupa'da oynarken her daim Türkiye'de sadece bizim takıma geleceğinden dem vururdu.Adnan Polat'ın TV'lerde başlattığı yardım kampanyasına bile katılıp,cebinden para vermişti.Sonu ne oldu?

Emre bizde oynarkende Fenerli oldugunu söylüyomus zaten,Hakan sükür Hasan Sas felan didi bunu kac kez,Arda öle diil ki,top toplayıcılık felan yaptı,kardesi,babası felan hasta Galatasaraylı,tamam cok yanlıs konusuyor ama o kadar ileri gitmez,ihanet etmez bence kocakafa

Emre bizde oynarkende Fenerli oldugunu söylüyomus zaten,Hakan sükür Hasan Sas felan didi bunu kac kez,Arda öle diil ki,top toplayıcılık felan yaptı,kardesi,babası felan hasta Galatasaraylı,tamam cok yanlıs konusuyor ama o kadar ileri gitmez,ihanet etmez bence kocakafa

:asd: Şikecilere gidene kadar söylemleri ve eylemleri ile hep Galatasaray'lı gibi konuşuyordu ama Emre.Mesela Arif Erdem'de Beşiktaş'lı ama hangimiz Galatasaray'lı diye bağrımıza basıp sevmiyoruz?Demem o ki iş profesyonelliğe bakıyorsa tuttuğu takım bir yere kadar etkili olur.Arda'nın da Acun ve Emre gibi çok yakın arkadaşlarından ötürü aklının çelinmesi muhtemeldir.Yine de kendi bilir.Sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz şu an.

Fenerbahçeli yönetici abilerine ve futbolcu arkadaşlarına üzülmüş. Trabzonlular zaten insan değil asıl hırsız onlar .... .. ....

Çok merak ediyorum ya bu yalakalığı yaptıkça Selçuk'un falan yüzüne nasıl bakıyor "bu".

Geleceğin Galatasaray düşmanı Fenerbahçeli oyuncusu.

:asd: Şikecilere gidene kadar söylemleri ve eylemleri ile hep Galatasaray'lı gibi konuşuyordu ama Emre.Mesela Arif Erdem'de Beşiktaş'lı ama hangimiz Galatasaray'lı diye bağrımıza basıp sevmiyoruz?Demem o ki iş profesyonelliğe bakıyorsa tuttuğu takım bir yere kadar etkili olur.Arda'nın da Acun ve Emre gibi çok yakın arkadaşlarından ötürü aklının çelinmesi muhtemeldir.Yine de kendi bilir.Sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz şu an.

ne billim ya,böle konusur konusur ama gitmez oraya,ama o Acun yokmu o Acun,herseyi dener Arda icin

Şikecilerin bir numaralı yandaşı Mecnun Başkan'ını da tebrik ediyormuş Carlos'u Sivas'a getirdiğinden ötürü. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt