Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son açıklamasını görenler tekrardan gelmesin naraları atmaya başlamış.Hep diyorum bu adam Allah'a yakın bize uzak olsun.Takımda kaldığı dönem boyunca ikilik çıkaran,yabancıları dışlayan,gruplaştıran bir adamdır Arda.Faydadan çok,zarar getirmiştir bize.
Bazen susmayı bilmiyor ama yine de gelmesini isterim her zaman.
Son açıklamasını görenler tekrardan gelmesin naraları atmaya başlamış.Hep diyorum bu adam Allah'a yakın bize uzak olsun.Takımda kaldığı dönem boyunca ikilik çıkaran,yabancıları dışlayan,gruplaştıran bir adamdır Arda.Faydadan çok,zarar getirmiştir bize.
Arda için yolun sonu Şikebahçe olacak gibi.
Arda için yolun sonu Şikebahçe olacak gibi.
onu yapamaz,yemez o kadarı ama burayada gelsin istemiyoum artık,severdim ben bunu,konusmak zorundamısın arkadas ya,yorum yapmak bana düsmez de,kendinden takımından konus,illa konusacak ya
O kadar emin olma Melih.Emre'de Avrupa'da oynarken her daim Türkiye'de sadece bizim takıma geleceğinden dem vururdu.Adnan Polat'ın TV'lerde başlattığı yardım kampanyasına bile katılıp,cebinden para vermişti.Sonu ne oldu?
Emre bizde oynarkende Fenerli oldugunu söylüyomus zaten,Hakan sükür Hasan Sas felan didi bunu kac kez,Arda öle diil ki,top toplayıcılık felan yaptı,kardesi,babası felan hasta Galatasaraylı,tamam cok yanlıs konusuyor ama o kadar ileri gitmez,ihanet etmez bence kocakafa
Şikecilere gidene kadar söylemleri ve eylemleri ile hep Galatasaray'lı gibi konuşuyordu ama Emre.Mesela Arif Erdem'de Beşiktaş'lı ama hangimiz Galatasaray'lı diye bağrımıza basıp sevmiyoruz?Demem o ki iş profesyonelliğe bakıyorsa tuttuğu takım bir yere kadar etkili olur.Arda'nın da Acun ve Emre gibi çok yakın arkadaşlarından ötürü aklının çelinmesi muhtemeldir.Yine de kendi bilir.Sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz şu an.Şikecilere gidene kadar söylemleri ve eylemleri ile hep Galatasaray'lı gibi konuşuyordu ama Emre.Mesela Arif Erdem'de Beşiktaş'lı ama hangimiz Galatasaray'lı diye bağrımıza basıp sevmiyoruz?Demem o ki iş profesyonelliğe bakıyorsa tuttuğu takım bir yere kadar etkili olur.Arda'nın da Acun ve Emre gibi çok yakın arkadaşlarından ötürü aklının çelinmesi muhtemeldir.Yine de kendi bilir.Sadece varsayımlar üzerine konuşuyoruz şu an.

ne billim ya,böle konusur konusur ama gitmez oraya,ama o Acun yokmu o Acun,herseyi dener Arda icin