Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Sözlesmeyi kabul ederse geçmiş olsun zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senden cok takip ettigime emin olabilirsin.
Özellikle Almanyada yasadigim icin Alman futbolunu yakindan takip ederim. Özille Arda arasinda kalite farki yok diyecek kadar az.
Burak kac yildir gol krali oluyor müthis rakamlarla mesela, hadi onu gectim, Burakin gecen yilki SLde attigi golleri bir Alman atsaydi ne fiyatlar ucusurdu havada. Türk olunca götü boklu Lazio geliyor ve anca 10 Milyon civari veriyor.
Görüyorum , cünkü Ardada olan meziyetler ne Özilde, ne Neymarda var. Tabiki o saydiklarin isimler kadar yumusak bilekleri yok. Ama Ardaninda onlara göre en büyük artisi, herzaman terinin son damlasina kadar mücadele ediyor. Hirsli. Geriyede kosuyor, top kapiyor yeri geldimmi. Özil ve Neymar gibilerin defansif yönü SIFIR.
Belki 50 Milyon degil, ama Arda Alman olsa en az 35den acilirdi piyasasi. Bunu tartismam bile. Sacma sapan gülmenede gerek yok.
Görüyorum , cünkü Ardada olan meziyetler ne Özilde, ne Neymarda var. Tabiki o saydiklarin isimler kadar yumusak bilekleri yok. Ama Ardaninda onlara göre en büyük artisi, herzaman terinin son damlasina kadar mücadele ediyor. Hirsli. Geriyede kosuyor, top kapiyor yeri geldimmi. Özil ve Neymar gibilerin defansif yönü SIFIR.
Belki 50 Milyon degil, ama Arda Alman olsa en az 35den acilirdi piyasasi. Bunu tartismam bile. Sacma sapan gülmenede gerek yok.
yok kal sen kardesim klubunde su ab kuralida bi onaylansin ihtiyacimiz olmuyacak sana fenere gidebilirsin gitmek istiyorsan
her şey bir yana 12 ye sattığın bir futbolcuyu 2 sene sonra 20 milyon vererek almaya çalışmak neyin nesi madem geri alacaktın niye sattın vizyon konusunda biraz daha eksiklğimiz var
abartmayın ardanın ederi 15 20 arasıdır