Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
824613126.jpg

ersunun içi gidiyordur içi.

Sen ve Fatih Terim...

Iyi oyuncu/Antrönör olabillirsin ama hic bir zaman Sabriyi kadar bir Galatasarayli olmaycaksin. Maca gel falan filan hepsi sov...

arda_aziz_yildirim_opusme.jpg
fft64_mf1608409.Jpeg

Oyuncu olarak begniyorum,iyi bir oyuncu Ispanya'da cok sey ögrendi. Ama Karakteri gercekten cok pis. Aziz Yildirim'dan fark yok...

Bir gün çubuklu formaya giydirecekler bu adama kendinizi hazırlayın bence.

Arda'yı sevmem yaptığını tasvip etmem ama Fenerbahçe'de oynamaz hiç bir zaman bu açık ve net.

Arda bizden baska takima gitmez biz istemedikce ama bize de gelmez uzun yillar bence avrupada devam etsin zaten

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarı kırmızı giymiş Barca'ya karşı güzel oynayarak Fener'e göz kırptı.

Yarın Fanatik'te çıkar :(

Hala aynı muhabbetler, adamlar 100 kere gitmem dedi ara ara gelip bir gün Fener'de şöyle böyle. Herif hala inşallah şampiyon oluruz diye konuşuyoruz. Bu adam senden daha taraftar emin ol. Atletico'da oynaması onu senden daha az Galatasaraylı yapmaz.

Arda FB'de forma giyerse psilojik olarak mahvolur biter, TR'de adamı rezil ederler sokakta. Emre'ye yapılmadığına bakmayın Arda kaptan filan oldu

Alex çok beyefendi bir insandır severim kendisini hala o camiada futbol oynadığını anlamıyorum. Karakter olarak alakası yok o adamlarla.

Alexin futbolculuğu zaten tartışılmaz ama bunun yanında çok karakterli bir futbolcu

Arda candır can. Ben onun Galatasaraylılığına inanıyorum. Istediği kadar Fener hıyarları yanını sarsın(Acur hırbosu vs.) o yine de o şerefsizlerin takımına gitmez. Bizim taraftar hemen satmış Ardayı. Geçmiş olsun...

Tapatalk

Arda'nin FB'ye gidebilecigini burada yazanlar , aylar önce iyi ki gitti diyenlerdir. Arda gercek Galatasarayli, bundan süphe edenler Fatih Terim'in 6 Lig sampiyonlugu tesadüf diyenler fln bunlar aynidirlar. 1 sene bile Galatasaray'da oynamayan Drogba'ya GS efsanesi diyenler. Sneijder'in her kötü performansindan sonra Sneijder'i elestireceklerine takim arkadaslarinin yetersizliklerinden kaynaklastigini yazanlardir.

Aslinda ciddiye almayacaksin, ama forumun asiri yüksek bir yüzdesi böyle. Hasan Sas'in kafasina laptop atan tiplerden.

Sonra Sabri'ye laf atarlar, topcu degil derler.

Ardindan 'Arda sen Sabri kadar GS'li degilsin' derler.

Utanin, utanin.

Bilin ki Arda sizden daha fazla Galatasaraylidir, ama polegime devam edin. Tek ettiginiz zaten laf atmak.

1 sene bile Galatasaray'da oynamayan Drogba'ya GS efsanesi diyenler. Sneijder'in her kötü performansindan sonra Sneijder'i elestireceklerine takim arkadaslarinin yetersizliklerinden kaynaklastigini yazanlardir.Sonra Sabri'ye laf atarlar, topcu degil derler.

1. Drogba Galatasaray efsanesi değil, bir futbol efsanesidir. İsmi unutulmayacak nice futbolculardan biridir. Chelsea'nin efsanesidir. Ben pek görmedim bu forumda Drogba'ya 'GALATASARAY' efsanesi diyen fakat adam futbol efsanesi. Harika muazzam bir futbolcu. Kariyeri golleri futbolu kişiliği 10 numara bir insan.

2. Sneijder'in bundan önce ki (Mancini gelmeden önceki) kötü performansının nedeni takımın oynadığı futbol, ve Fatih Terim'di. Terim'in onu kullanamamasıydı. Mancini ile harika bir performans sergiliyor. 6 gol 2 assist sanırım.

3. Sabri topçu değil zaten renktaş.

Arda hakkında ki diğer tespitlerine katılıyorum, Fatih Hoca konusuna girmeden.

Arda gitmeden önce adama her türlü pisliği yapıp defol git diyenlerle, gittikten sonra bizi sattın diyip hemen ardından iyi ki gitti diyenler; sonradan bize gelmesin, gitsin Fener'de oynasın diyenler hep aynı adamlar. Hani olmaz da Arda Fener'e gitse bunlar yine Arda'ya küfretmeye devam edecekler.

Arkadaş GERİZEKALI mısınız? Empati kurmaktan, insan gibi olayları düşünüp, tartmaktan aciz misiniz?

Aynı tipler şimdi de Fatih Terim'e lakaplar takıp demediklerini bırakmıyorlar. Hatta 20 yaşında bazı tipler koca adama adıyla hitap ediyor, sanki askerlik arkadaşıymış gibi. Fatih Hoca'ya ben de kızgınım, her türlü eleştiriyi ve sitemi de hak ediyor. Ama o adama "tarator" demek nedir arkadaş? Nasıl bir aile terbiyeniz, nasıl bir ahlaki değeriniz var sizin?

Şurada 3 gün yorumlara bakan birisi Galatasaray taraftarından ölümüne tiksinir yemin ederim. Cahil adam çok, farkındayım. Zaten o yüzden oturup size laf yetiştirmeye de çalışmıyorum. Ama artık bir silkinin be arkadaş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt