Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ülkedeki insanlar takıntı, paranoyalarından arınmadı, arınamayacak da. Arda bu ülkeye ne sebeple adım atsın ki? Avrupa'da devam etsin, orada bıraksın, yaşasın devam etsin.

Hamit abisi gibi 30 yasini gectikten sonra gelecekse hic gelmesin daha iyi...iskartaya cikmis adama vefa ayagina milyonlari baglamak gibi bir aptalik yapmazlar insallah..bence 3-4 sene sonra emeklilik ikramiyesini almak icin gelir Tr'ye...

Gelmesin adam orada çıkış yaptı buraya gelip bitirmesin kendini. Hala fb'ye giderse diyolar ya adam 1000 defa söyledi daha ne yapması lazım anlamıyorum ki.

Bak keyfine arda gelme buraya.

Dunku macin en iyisi secilmis dis basinin cogunda.Yorumlar genelde Barca niye almiyor sezon sonu ilk is Arda'yi almak olsun kesinlikle dunyanin en yetenekli oyuncularindan tadinda.Helal olsun daha buraya gelmesin yoksa yerler bu cocugu yazik etmesin kendine..

o voleyi çatala yapıştırsaydı direk devre arası giyerdi çubuklu sarı kırmızıyı

Çeptalk

Sen ve Fatih Terim...

Iyi oyuncu/Antrönör olabillirsin ama hic bir zaman Sabriyi kadar bir Galatasarayli olmaycaksin. Maca gel falan filan hepsi sov...

arda_aziz_yildirim_opusme.jpg
fft64_mf1608409.Jpeg

Oyuncu olarak begniyorum,iyi bir oyuncu Ispanya'da cok sey ögrendi. Ama Karakteri gercekten cok pis. Aziz Yildirim'dan fark yok...

Ardanin ne karaktersizligini gordun ? Adam her platformda galatasarayli oldugunu birgun tekrar galatasaraya donecegini belirtiyor. Adam galatasarayin samp. ligi maclarini bile takim arkadaslarini toplayip evinde izletiyormus. Sabri hirbosuyla ardayi nasil karsilastirirsin? Futbol olarak sabri zaten ancak ardanin ayakkabilarin parlatir, altyapimizin yuzkarasi sabri. Arda gibi adamlari en ufak olayda yeriz, sabri gibi beyin bedava adamlarida 10 sene besleriz sonra birde altyapidan neden oyuncu cikmiyor galatasarayda deriz.

Iyi güldüm haa. Transfermarkt da Leverkusen Arda ile ilgileniyor diye haber cikmis :asd:

Hep orada kal.

Hep orada başarılı ol bizi mutlu et.

30'undan sonra döneyim filan deme.

Dönersen de bize dönme.

İspanya'da çok daha iyisin.

hayroviç ile brumayı alacağımıza alacaktık sözleşmesini uzatmadan ardayı,5 sene kafamız rahattı

Simeone onu çok iyi tanımış.Bizdeyken sürekli çizgide kalan 60dan sonra yürüyen defansa gelmeyen biriydi.Simeone onu kanat değilde daha çok serbest oynatıyor.Bizim milli takımdada sürekli kendini göserip topu alıyor.Ancak en büyük sıkıntısı skora fazla katkı yapamıyor.Onuda yaparsa bana göre Riberyden pekte fazla farkı yok.Oyun stilleri aynı.

Gsdaki belirli adamlara karaktersiz, hain diyenler nedense hep aynı kişiler,Arda karaktersizmiş Allah akıl fikir versin bana göre de gördüğüm en karakterli adamlar dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt