Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özlemedik be... :(

275256_arda.jpg

Yabancı sınırı varken kanatsız takımımıza ilaç olurdu.Bruma,Türk pasaportu almış bir Hajrovic ve Arda çok iyi olurdu.

Takımda gruplaşmalara sebep olur, onla bunla tartışır, Emre ve Acun Abisiyle gecelere akar falan.

Bizden uzak olsun kime yakın olursa olsun.

Manchester United ilgileniyormus kendisiyle, menajeri dogrulamis.

Keşke olsa ama imkansız artık. A.Madrid en az 30 Milyon Euro'dan başlar pazarlığa. Altına da alamazsın hayatta.

Kesinlikle ve kesinlikle gelmesin. Yarari olmaz emin olun. Burda ne oyuncular yalan ediliyor medya tarafindan. Git kariyerini yasa, Avrupa'da bizi temsil et. Bu daha hayirli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mancini onun yeri burası, tabi bunlar büyük maddi konular ama demiş.

Herhalde yaz döneminde yine bir hamle daha bekleyebiliriz bu demeçten sonra.

Çokta iyi olur. Yabancı sınırını tek başına taca çıkaracak biridir Arda.

Barcelona, Arsenal, Liverpool, Manchester City gibi oyunu rakip sahaya yıkan bir takımda oynamalı.

Bize gelmesi imkansız. Tabii bunu maddi açıdan düşünerek söylüyorum. Bu arada artık yaşı 27 ve transferlerde tercih edilme şansını azaltıyor. Zaten çoğu kulüp artık genç oyuncu eğiliminde. Liverpool, Tottenham veya Arsenal belki bir sürpriz yapabilirler. Bu sene son şansı diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun. Elbet bir gün dönecek.

Bize futbolunun olgunluk safhasında geri dönmeli.Birkaç senesi daha var.Geldiğinde büyük bir lider olarak takıma etki edecek inşallah.

Fatih hoca takımın başında olsaydı ihtimal verebilirdim. Fakat şu durumda gelme ihtimali yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt