Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zamanki ayni sey. Koca cenesini kapatamiyor bir türlü. Illa kari gibi laf yetistirme derdinde.

Bizde oynadığı dönemde hakkında inanılmaz şekilde yalanlar söylenmesine,iftiralar atılmasına rağmen o hep Galatasaray'lı olduğunu ve Galatasaray'lı olarak öleceğini söyledi ve o forma altında elinden gelen herşeyi yaptı varını yoğunu ortaya koyarak.Ama bizim taraftarlarımız medyanın(bu gün küfürler yağdırdığı gazeteler ve TV kanalları) asılsız yalanları ve iftiralarını desteklercesine Arda'ya sırtlarını döndüler onu yalnız bıraktılar hatta daha da ileri giderek saçma sapan pankartlar astılar stada.Şimdi Arda'nın ortaya çıktığı ve keşfedildiği yaz transfer sezonunu hatırlıyorum da hani İnamoto geldiğinde sevinçten balkondan aşağı atladığımız Mehmet Topal'a şiirler yazdığımız Carrusca için adaklar adadığımız öyle saçma sapan bir dönemde ortaya çıktı ki hemde harikalar yaratarak (Mlada boleslav maçı) o günlerde bana yaşattığı o sevinci bu gün çeşit çeşit yıldızların yaşattığı hiç bir sevince değişmem.Velhasıl yarın o stadyumda bulunan renktaşlarım geçmişte yaşadığımız sevinçlerin beraber yaşadığımız sıkıntılı 17. şampiyonluğun hatırına yarın ardayı bağrına basacağını tahmin ediyorum.En azından yardım maçının düzenlendiği gecede eski ve yeni takımı maç yaparken duygusal olarak üst seviyelerde bulunan bir adamı yuhlama garabetinde bulunmayın.Aksi takdirde heyecanla beklenilen maç tam bir azap olur hepimiz açısından.

Baran Zorlu' Alıntı:
Arda Turan'ın İnstagram'da paylaştığı resim

BuRJS-LCcAQAVoe.jpg:large

Yuhlanmayım diye ayak yapıyor aziz yıldırım'ın çocuğu

Yuhlanacak bir sey yapmadi abartmaya gerek yok.

Gesendet von meinem LG G3

yarınki maçta barca scoutları tarafından izlenecekmiş. 5 tane scout izmire gelmiş.

Yav giderse gitsin, çok da umrumda değil ama çıkıp da herkese mavi boncuk dağıtıp, Gs düşmanlarıyla yatıp kalkıp büyük Galatasaraylı'yım demesin. Can sıkıyor.

Arda gereksiz yere antipatik hale sokuyor kendini. İşini yapsın, bizi fazla ağzına dolamasın artık.

muslera iyi geçirmiş :D arda o göğüsten fışkıranlar ne allasen mesirlik orman arazisi mübarek :asd:

Yaptiklarini sorgulamak bir yana adam Galatasaray'ı çok seviyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt