Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La liga şampiyonluğu,Uefa kupası,Uefa süper kupası,Kral kupasını kazandı,takımı şmp liginde final oynadı ,türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en kariyerli oyuncusu oldu bile,daha nasıl bir kariyer çizebilirdi kendine?

Arda giderken cok iyi hatirliyorum cok kötü sezon gecirmistik, cocukta sakatti, ve taraftar asiri bir sekilde tepkiliydi. Gidip avrupada yapamaz dediler... Ben ozamanlar deseydim ki, gidip bu cocuk o saydigin basarilari yakalayacak diye, herkes kici ile gülerdi... Simdi ise X, B, D olmasaydi, daha da basarili olurdu deniliyor...

Burada taraftar kendine iki üc düsman belirlemis, öyle bir raddeye gelmis ki Türkiye´nin üzerinden veba hastaligi gecse, onlardan bilinecek...

Fatih Terim = Türkiye´nin gelmis gecmis acik ara en iyi ve en basarili teknik adami...
Emre Belezoglu = Türk futbol tarihinin en basarili oyunculardan bir tanesi, uzun bir uluslararasi tecrübeye sahip. Arda gibi genc yasta gitti, onun da sakatlik sorunlari vardi
Acun Ilcali = Türkiye´de tirnaklari ile kaziya kaziya büyük bir cikis yapmis, Türkiye´nin bir numarali genc ve medyatik is adami.

Nefret bile etsen insanlardan, gidip haklarini vereceksin. (Ki ben inanilmaz nefret ederim Emre´den) Burada insanlar kitap okumuyor, bir cok kisisel gelisim kitaplarinda basarili olmak istiyorsan, basarili insanlarin etrafinda olmanin ne kadar avntajli bir durum oldugunu yazarlar.

Arda 24 yasinda gitti, ve kariyerinin üzerinde halen kara bir bulut gibi dolanan bir sakatlik yasadi. Buna ragmen bu kadar basarili olabildiyse, bir cok sey dogru yapmistir bu cocuk...

Gelecek nesiller artik Arda´yi örnek almali... ama Türkiye´de meyve veren agaclar taslaniyor...

Dönüp napacak Adem,kalsın ispanyada değerini bilen bir taraftarı ve camiası var orada,dönüp seks yaptığı için sakatlandı diyen yavsaklar ve türevleri ile mı uğraşsın burada, baksın keyfine.

Orada haklisin, ama insan özlüyor iste... bu koca kafa lan bu, Hagi´nin golünde elinde topu ile sevinen... Ben cok üzülmüstüm gittiginde, ama kendisi icin en hayirlisi oldu. Terim döneminde Arda ile daha bile basarili olurduk, ama cocugun bir olasi form düsüklügünde bu taraftar linc ederdi yine... Havalandi, uctu felan filan diye... Yabancilara mobbing uyguluyor diye...

Yani Türkiye´de bu degeri asla görmezdi... Burada daha fazla kazanirdi belki net olarak, ama futbolcular icin hersey maddiyat degildir. Türkiye´de sürekli basari olmadigi an, yada bir yerde aksadigi an hak ettigin maneviyata mahrum kaliyorsun...

O yüzden gitti diye kirilmadim cocuga... Her konuda bencillik iyi degildir.

Son düzenleme:
bu GSyi satan hainin dogum gununu mu kutluyonuz lan
bir yasima daha girdim [arda gibi]

La liga şampiyonluğu,Uefa kupası,Uefa süper kupası,Kral kupasını kazandı,takımı şmp liginde final oynadı ,türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en kariyerli oyuncusu oldu bile,daha nasıl bir kariyer çizebilirdi kendine?
bu işin bir de futbol sonrası var
gitti sırf ftnin arkadaşı olduğu için mouya verdi en iyi td oyunu
onu bu başarılara taşıyan simeone dururken
küçük düşündüğünü ispat etti

Ayakkabılı pasta yapsınlar hdhsha

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayakkabılı pasta yapsınlar hdhsha

Sent from my iPhone using Tapatalk

17441bef1aa9407c9bed37e1c5188f57.jpg

Bizim taraftar ancak Kulübü batiran Ünal Aysal ve yabancilara tapar

Gel geri la koca kafa... Sen sola ortaya wesley Saga bruma... Nazlanma dahada

Türk basınınından sıkıldım diye röportaj versene 1ader, özlettin kendini. ;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt