Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadar yaz bir beğeni alma üzüldüğüm için beğenini veriyorum.. hevesin kırılmasın tekrar yaz olur mu

Eksik olma güzel kardesim, senden o begeniyi alamasaydim, forumu yasadigim hayal kirikligindan dolayi terk etmeyi düsünüyordum. Cok incesin, cok naziksin güzel kardesim.

adam TURKIYE'DEN gittigi gun kendini kurtardi .

1) LESH futbol bilinci 0 taraftardan kurtuldu

2) Yari dolu stadlardan kurtuldu

3) 70 milyon antrenör olan bir taraftar kitlesinden kurtuldu

4) Dandik MAGAZIN BASINDAN kurtuldu ( hos daha halen arda'nin gotunu birakmadilar)

5) ADAM GIBI ADAM Antrenor'e sahip

6) Vizyonlu bir futbol takiminda oynuyor , Baskanlari vizyonlu ( liseli zivirtisi yok )

7) Her sene Avrupa'da boy gosteriyor

8) Dunyanin sayili kaliteli futbolculariyla oynuyor , yada futbolculara karsi oynuyor

9) Kendini gelistirebiliyor , cunku adamlar futbol oynuyor

10) Kötu rezil zeminlerden kurtuldu ( sakatliklardan'da kurtuldu )

CDilbicW8AA2F1Y.jpg:large

Heh şöyle şeyler paylaş ya.Tuncay,Emre,Acun'la vs. görünce üzülüyoruz.

arda gsli değildir en muhtaç oldugumuz anda sinemi sinemalara atıp sinema kapatan oyun falan oynamayan atletico'ye gitmek için bizi satan takıma ihanet eden biridir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
arda gsli değildir en muhtaç oldugumuz anda sinemi sinemalara atıp sinema kapatan oyun falan oynamayan atletico'ye gitmek için bizi satan takıma ihanet eden biridir.

Merak ediyorum sen neden hep kalin yaziyla yaziyorsun arkadas :D

Bak bu konuda katılıyorum sana. :D

arda takim surunurken transfer gorusmesi yapmis bir uckagitcidir

medya ve taraftarı iyi bahane ederek kaçtı

takım bitmişti o zamanlar

sonra 3 temmuz olayları ve gsnin yükselişi

Arda-Bruma takası sezon sonunda gündeme gelecek bence.En azından gazate manşetlerinde çok görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt