Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suphesiz ki Galatasaray'in yetistirdigi en iyi topcudur

umarim geri doner

yuvana geri dön #66 Koca Kafa

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
a5071706ea971fa5fb3afed2bf741177.jpg

1f77428ff9f0dc52f18169e9d2960c47.jpg

Son düzenleme:
66 olan Arda , Barçaya ilk geldiğinde GS kabul edilmesi beklenmeyecek KOMİK bir teklif yaptı demesi ile kaybetmiştir.

bizim takımdan uzak ajun abisine yakın olsun

bu köpek satıcısı bizden uzak dursun !
ne işi var bu konunun GSC forumunda anlamadım .
adam bildiğin haindi en zor dönemimizde kasden oynamayıp sattı bizi

Bizden uzak dursun da ne halt yiyorsa yesin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Karakter olarak Fenere cok yakisir.

Hem Acun abisi cok memnun olur. Neymis Galatasarayin teklifi cok komikmis. Ulan komik biri varsa o da sensin yalaka herif. Onu bunu yalayacagim diye karakterin seklin kaymis senin haberin yok, kiliktan kiliga giriyorsun ona buna yaranacagim diye. Sabri'den falan nefret ediyorum da bu Arda bize geri dönecegine Sabri 5 sene daha kalsin kulüpte daha iyi. En azindan Sabri'nin hali ortada bu dönek dansöz gibi kivirsin ancak.

En kötü zamanimizda s.olup giden adamdan ne bekleyeceksin ki zaten. Bir de Terim geldiginde ben kaliyorum diyordu gevsek herif.

Son düzenleme:
bi mucize olurda fenere gitmezse bize geri döndüğünde yıllarca bide bunun florya ağalığını çekicez. 2011 deki gibi yerliler yabancılar yemeklerini bile birbirlerinden ayrı saatlerde ayrı yerlerde yerler

bi mucize olurda fenere gitmezse bize geri döndüğünde yıllarca bide bunun florya ağalığını çekicez. 2011 deki gibi yerliler yabancılar yemeklerini bile birbirlerinden ayrı saatlerde ayrı yerlerde yerler

Gelmesin bu yavsak abi ya. Sorsan en büyük Galatasarayliyim diye ortalikta dolasir bu herif ama Galatasaraylilik durusundan hic bir sekilde nasibini almamis bir adami ciddiye almam ben. Onu bunu yalayip belirli ivmeler kazanmayi hedefleyen kisilere adam demem ben.

Baskomutan'mis. Sen kimsin ulan git önce adam gibi topunu oyna sana ne lan siyasetten alt tarafi sporcusun futbolcusun sen. Koca götüyle rezil oldu Euro'da yata yata tüm sene.

En buyuk korkularimdan biri. Kotu oynasa bile spikerler girtlaklayacaktir. O barcada oynadi , avrupa gordu birde oda yetmezmis gibi evlat muameleside gorur.

Dusuncesi bile yetti anasini satayim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben olumsuz dusunmuyorum. Ne olursa Turk Futbol tarihinin en kariyerli ve en basarili oyuncusudur. Bizim takimda istermiyim? Bilemiyorum bir ritim yakalarsak Arda tarzi bir adama suan ihtiyacimizi yok. Ama fenere falan gitmesini istemem cunku ciddi faydali olur.

Ben olumsuz dusunmuyorum. Ne olursa Turk Futbol tarihinin en kariyerli ve en basarili oyuncusudur. Bizim takimda istermiyim? Bilemiyorum bir ritim yakalarsak Arda tarzi bir adama suan ihtiyacimizi yok. Ama fenere falan gitmesini istemem cunku ciddi faydali olur.

Avrupa takımlarında oynadı diye mi?

Bence uefa kupasını kazanan kadromuzda ki Türk oyuncular o zamanın şartları ile Avrupa Kupası kazandıkları için Türkiye'nin en başarılı en kariyerli oyuncularıdır

Üstelik o kadro 2002 dünya üçüncüsü olan milli takımın iskeletini oluşturdular

Bu ateş üfleyerek sönmez

o koca götüyle tosbağa temposuyla kim bunu ne yapsın ? barça mecburen arada bir oynatıyor ki bu dallamayı birine kitlesin. fena kazık yediler.

Arda Turani nasil bilirdim?

Asiri ilgi sever, asiri görgüsüz, asiri antipatik, asiri mal..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt