Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun taktiği neyse onu yapıyor, pozisyon oyunu oynuyor Barcelona. Henry Sky'da bi programda anlatıyordu, Guardiola zamanında Barcelona'da oynuyordu, Guardiola bunu santrafordan kanada çekmişti (6 kupa aldıkları sezon), pozisyonunu bozarsan hemen takımdan çıkarıyorlarmış. Arkadaşının yardımına filan da gidemezsin yani. Pozisyonunu bozmayacaksın. Çünkü orda durduğu yerde kendisini marke eden adamı meşgul ediyor, diğerlerine alan yaratıyor.

Arda'nın gücü kalmasa yürüyecek hali kalmasa Barcelona'da tutmazlar.
Inan bana cidden bu tip yorumu bekliyordum. Ve katiliyorum da genelde. Ama dedigim gibi takim arkadaslarinin hizli sekilde hücuma ciktiginda yinede topa basip oyunu sogutuyor veya agir kaliyor. Önünden Neymar araya kaciyor, topla dribbling yaparken yetisemiyor resmen. Orta saha'nin göbeginde adam gecicek ama yavas oldugundan topu kaptirip foul yapiyor.

Inan bana cidden bu tip yorumu bekliyordum. Ve katiliyorum da genelde. Ama dedigim gibi takim arkadaslarinin hizli sekilde hücuma ciktiginda yinede topa basip oyunu sogutuyor veya agir kaliyor. Önünden Neymar araya kaciyor, topla dribbling yaparken yetisemiyor resmen. Orta saha'nin göbeginde adam gecicek ama yavas oldugundan topu kaptirip foul yapiyor.

İstatistikler öyle demiyor ama. Whoscored'da Neymar ve Roberto'dan sonra 8.9'la en fazla puan alan oyuncu olmuş son maçta. 81 kere topla buluşmuş, %95.6 pas isabet oranıyla oynamış, 2 kilit pas atmış (biri asist), uzun paslarda 5/5 başarı.

Öbür söylediğinde herkes yapıyor o hataları, ayrıca Arda hiçbir zaman çok hızlı bir oyuncu olmadı. Barcelona'nın maçını izlemedim gerçi özetine baktım vaktim olursa oturur izlerim sonra. Barcelona'da oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz Hertha Berlin'de değil.

Son düzenleme:
İstatistikler öyle demiyor ama. Whoscored'da Neymar ve Roberto'dan sonra 8.9'la en fazla puan alan oyuncu olmuş son maçta. 81 kere topla buluşmuş, %95.6 pas isabet oranıyla oynamış, 2 kilit pas atmış (biri asist), uzun paslarda 5/5 başarı.

Öbür söylediğinde herkes yapıyor o hataları, ayrıca Arda hiçbir zaman çok hızlı bir oyuncu olmadı. Barcelona'da oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz Hertha Berlin'de değil. Hertha Berlin'den gelen adamın bizde nasıl bir etki yaptı bu arada..
Ben farkli birsey iddia etmedim ki. Kullandigi toplarda sorun yok zaten. Ben kendi oyun felsefesinden bahsediyorum ve zaman zaman ani cikislarda takima ayak uyduramamasindan.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra ben Galatasaraylıyım diyen pek kimseyi görmeyiz. Hala bu konunun eleştirilmesi saçma, beğenirsin, beğenmezsin. Seversin, sevmezsin. Futbolcuların profesyonel olması lazım o an kendisi için en doğru kararı verdiğini düşünüyorum ki geldiği yer bunu doğrular nitelikte. Ha bir yıl önce orta sıralarda bitirmiş takımda kalıp şansını deneyebilir miydi çok zor fırsatı vardı bunu kullandı. Kişisel olarak sevmem, oynadığı futbol olarak bizdeki ilk yıllarında çok daha iyi olduğunu düşünürüm ama adamın hala gitmesinden dolayı eleştirilmesini anlamıyorum.

Sanki kalktı Fener'e, BJK'ye gitti. basamak olarak gördüğü Atl Madrid'e gitti. En önemli oyuncularından biri oldu, bizim tarihte en büyük başarı diye övündüğümüz kupaları kaldırdı. CL finali gördü. Hatrı sayılır bir ücrete Barca'ya gitti. Oynayamaz denilen Barca'da bu sezon 8 maçta 4 gol attı 4 asist yaptı. :)

yine davet edilmeyecekmis

FT, cumhurbaskanı araya girmediği sürece kesinlikle geri adım atmaz. Girse dahi istifa etme olasılığı daha yüksek.
Tek çıkar yol Arda'nın R yapması.
Oda zor gözüküyor ki Barca'dan sonra toto tavan olmuş.

Ft'nin egosu>Arda'nın egosu her türlü yer,Arda Milli takıma girerse Ft'nin olmadığı bir milli takım olur bu

Bizim acimizdan en iyisi Arda'nin geri adim atmasi olur. Yoksa Terim istifa eder yakinda ve bize gelmek icin ayak yapar.

galatasaray için hayrlısı ne ise o olsun

Bu ülke niye hic degisikliklere izin vermiyor? Galatasaray'da Selcuk kenara cekilsin diyoruz medya ayaga kalkiyor.

Milli takim zar zor EURO'ya katilmis, bu oyuncu grubu ile baska basarisi yok, ordada iyice rezil olmus ama hala Arda dönsün diyenler var.

Ya abi birak dönmesin, Arda'nin ilerde milli takim'a ne faydasi olabilir. Birakin gelecek 4-5 turnuva'ya katilablecek kadro kurulsun devrim yaparak.

Enes Ünal, Emre Mor gibi oyunculari takima monte edelim. Burak, Caner, Arda fln bunlarin isi yok milli takim'da.

Bizim acimizdan en iyisi Arda'nin geri adim atmasi olur. Yoksa Terim istifa eder yakinda ve bize gelmek icin ayak yapar.

gecen ntv de konusmustu, hic de gerim adim atacakmis gibi de konusmadi

bu yönetim Riekerink hocanin arkasinda durmaya devam etsin yeter

bu arada Gökmen davet edilmeyecek dedi, son zamanlarda söyledikleri dogru cikti

gecen ntv de konusmustu, hic de gerim adim atacakmis gibi de konusmadi

bu yönetim Riekerink hocanin arkasinda durmaya devam etsin yeter

bu arada Gökmen davet edilmeyecek dedi, son zamanlarda söyledikleri dogru cikti

Ümit Karan da dün diyordu benim tanidigim Fatih hoca istifa eder yine de Arda'yi cagirmaz dedi.

imPARAtor bu seferde çağırmayarak kumar oynayacaktır.sonuçlar iyi olursa yine çağırmaz ama yenilgiler olursa rte kulağından çekecektir arda'yı çağır diye!

Bu ülke niye hic degisikliklere izin vermiyor? Galatasaray'da Selcuk kenara cekilsin diyoruz medya ayaga kalkiyor.

Milli takim zar zor EURO'ya katilmis, bu oyuncu grubu ile baska basarisi yok, ordada iyice rezil olmus ama hala Arda dönsün diyenler var.

Ya abi birak dönmesin, Arda'nin ilerde milli takim'a ne faydasi olabilir. Birakin gelecek 4-5 turnuva'ya katilablecek kadro kurulsun devrim yaparak.

Enes Ünal, Emre Mor gibi oyunculari takima monte edelim. Burak, Caner, Arda fln bunlarin isi yok milli takim'da.

hqdefault.jpg

Bizim memleket, aha böyleleri tarafından yönetiliyor her alanda. O yüzden her türlü yenilik yasak.

Alet edevat yok. İcat yapanı yakarlar.

Medyatik olma isteği ve antipatik bir görüntüsü var diye niye bu kadar uğraşılır bu çocukla anlamıyorum. Futbolundan öte koy g.tüne kiminle ne muhabbeti olursa olsun futbol mu takip ediyorsun paparazzi mi? G.tü kalktı deniyor, e kalksın bir zahmet Barcelona'da oynuyor adam. Futbolcu dediğin zaten A'dan Z'ye şımarık çocuktur (kimisi biraz daha olgundur o ayrı konu). Sen ailesiyle 3+1 evde kirada oturan düşük eğitimli bir çocuğa otel zinciri kuracak kadar para ve şöhret sunarsan o da aklını kaybeder. Normal değil mi?

Terim'in son yillar verdigi 2 dogru karar var:

- Yabanci sinirlamasi ilk 11'de serbest
- Arda ve digerleri kadro disi

Umarim bu dogrudan dönmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt