Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona'da oynayan oyuncun varsa çağıracaksın. Çağırmıyorsan açıkla neden çağırmadığını.

Ardanin, ftoru yiyeceginden şüphem yok. Ftor bu sefer sert kayaya çarptı.

O kadar sebebi sunuldu medya'ya. Tabi hangisi dogru hangisi yanlis bilemiyoruz. Ama kahvaltilara katilmamasi bile kadro disi kalmasina yeterli olacak bir sebep birde performansina bakilirsa. Böyle birsey yok kamplarda, hele ki EURO öncesi.

Açık açık söylesin FT "Arda prim pazarlığı yaptı bu yüzden asla ve asla ben olduğum vakit o milli takım içinde olmayacak." diye beyan etsin. Kelime oyunları ile kafayı karıştırmayı bıraksın.

Ahmet Çakar '' Terim'e talimat geldi, Arda'yı milli takıma alacak'' dedi yayında.

Doğruysa çağrılır mutlaka. Normalde Fatih Terim babasını tanımaz ama Arda'nın güvendiği yerler sağlam demek ki. :D

Son düzenleme:
CtWxkBdXYAEY_8w.jpg

Atsan atılmaz, satsan satılmaz bir herif şu Arda.

arda-caner şu 2 adam kafasını futbola verdiği sürece çağrılmalı.. sol bek hasan aliye kalıyor o olmasa ismail hepsi çöp adamların.. orta sahada ozan-oğuzhan gibi çapsızları izliyoruz..Hatta Milli takıma çok az katkı yapan Çalhanoğlu bile tartışılabilir... Topal-Ciğerci-Çalhanoğlu -arda-mor orta sahası şu an en ideal 5li gibi görünüyor.. selçuk-burak 2lisi mümkünse bir daha çağrılmasın- şener böyle oynadığı sürece gg de çağrılmaz kolay kolay..2 milli maçta en çok şeneri beğenmiştim

Son düzenleme:
Arda bir kac mac cagrilmadi yeterli ceza olarak. Türkiye´nin Arda gibi bir oyuncuyu elinin tersi ile itme lüksü yok.

Fatih Terim'i forumda tüm düşmanlarına karşı savundum.Ancak olurda bu leşi sırf tayyo çağır dedi diye çağırırsa milli takıma forumdaki ft düşmanları bir üye daha kazanacak.

Fatih Terim'i forumda tüm düşmanlarına karşı savundum.Ancak olurda bu leşi sırf tayyo çağır dedi diye çağırırsa milli takıma forumdaki ft düşmanları bir üye daha kazanacak.

terimdash neden yaptın bunu kendine 70 gün no-post nedir yahu geçmiş olsun neyse :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt