Halit Koçak
Sarı Üye
- 13 Nisan 2013
- 704
- 0
- 706
Şaka maka adam Barca'da maç çeviren adam. Barcelona beyler bu boru değil 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazırlık maçlarında da 2-3 gol atmıştıMaçı izlemedim ama güzelmiş golü. Girdikten 6 dakika sonra atması daha da enteresan olmuş. 5 gol 4 asistle oynuyor şu an sanırım.
İyi gommus bizede.Luis Enrique: "Arda adına çok mutluyum. Uyum sağlaması kolay değildi. Şu an her zamanki seviyesinden daha iyi durumda."
Uyum meselesi bence çok önemliydi geçen sene 6 ay oynamadan çıktığı maçlarda eksik görüntüler sergiledi ama şu an daha bi komple. Hele altyapısını Türkiye gibi üçüncü sınıf bir futbol ülkesinde almış bir futbolcu için bu uyum kolay olmayacaktı.
İkinci paragraf bana ait sadece yorumum bu yönde. İlk cümleyi hocası söylemiş.İyi gommus bizede.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sahsen katilmiyorumTürkiye futbol tarihinin en büyük yerli futbolcusu. Tartışılmaz bir gerçek artık bu. Gıcık çıkışları ve çevresi kuşlar ile dolu olması bu gerçiği değiştirmiyor
Onlar takım ve o dönemin sistemini mükemmel uygulayan bir gruptur. Orda ki oyuncuların hiç birisi avrupada elit takımlara gidemedi veya başarılı olamadı arda turan gibi. Zorluk dercesine katılıyorum ama tabikiSahsen katilmiyorum
Evet yetenekli ama benim icin en büyük yerli futbolcu degilde yerli futbolcular Uefa ve Süper Kupayi kazanip Dünya ücüncülügünü kazanan Milli Takimin iskeletini olusturan Türk oyunculardir
Türk Takimi ile Uefa ve Süper kupasini kazanmak zorluk derecesi acisindan daha yukarda benim icin
Dünya Kupasi ücüncülügüde isin cabasi
Onlar takım ve o dönemin sistemini mükemmel uygulayan bir gruptur bence. Orda ki oyuncuların hiç birisi avrupada elit takımlara gidemedi veya başarılı olamadı arda turan gibi. Zorluk dercesine katılıyorum ama tabikiSahsen katilmiyorum
Evet yetenekli ama benim icin en büyük yerli futbolcu degilde yerli futbolcular Uefa ve Süper Kupayi kazanip Dünya ücüncülügünü kazanan Milli Takimin iskeletini olusturan Türk oyunculardir
Türk Takimi ile Uefa ve Süper kupasini kazanmak zorluk derecesi acisindan daha yukarda benim icin
Dünya Kupasi ücüncülügüde isin cabasi
Osman SEDENArda iyidir. İyi futbolcu dur. Hakettiği yerdedir. Fatih boş konuşmasın.
Le Sinyore Aptalle Terimo
iyi futbolcu ama adam değil
burak'ı örnek alsın biraz
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk