Abbas Uluç
Cezalı
- 28 Eylül 2009
- 557
- 1
- 1.128
Arda iyidir. İyi futbolcu dur. Hakettiği yerdedir. Fatih boş konuşmasın.
Le Sinyore Aptalle Terimo
Sana Fatih Terim'e aptal deme hakkını kim veriyor? Haddini bil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda iyidir. İyi futbolcu dur. Hakettiği yerdedir. Fatih boş konuşmasın.
Le Sinyore Aptalle Terimo
Sana Fatih Terim'e aptal deme hakkını kim veriyor? Haddini bil.
Fatih terime aptal mi demiyoruz renktas? Anlamadim da. Eger fatih terime aptal dememizi iztemiyorsan senin hatrina fatih terime aptal demeyecegim. Saygilar.
Büyük ihtimal Rüştü'yü geçecek.39 maç kalmış.Rahat geçer 150'yi bile bulabilir.Turuncu tosunun 100. maça çıkamadan milli takımdan def edilmesi iyi olmuş.
![]()

Arda Turan olsaydi cikip atilan iki golü kafasiyla cikarirdi beyler, futbol bu kadar basit. Bravo![]()
Önce profesyonellik, sonra basari. Örnek olamayacak adamlari milli takim'a alacagima basarisiz olurum yoksa bu oyuncular hic bir zaman cacik olmaz.Değil, muhtemelen Arda olsa da sonuç aynı olurdu ama sen Türkiye'nin tartışmasız en iyi futbolcusunu kadroya almıyorsan ve başarısız sonuçlar alıyorsan bu konu gündem olur yapacak bir şey yok.
Önce profesyonellik, sonra basari. Örnek olamayacak adamlari milli takim'a alacagima basarisiz olurum yoksa bu oyuncular hic bir zaman cacik olmaz.
Ne yaptigini bilemiyoruz ama birsey yapti ki alinmiyor. Büyük ihtimalde EURO'da sahada tavirlarindan anlasilacagi gibi bu bir disiplinsizlik veya sabote, ego savasi gibi birseyler.
Son derece dogru karar.
Eh ülke'nin genel bakis acisi bu, sasirmadim acikcasi.Katılmıyorum.
Eh ülke'nin genel bakis acisi bu, sasirmadim acikcasi.
Oyuncular istedigini yapsin, oynayip dursun. Hic ceza meza kesilemez zaten bizde. Neyse maca dönüyorum.