Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncuları bu sabote ediyor kesin.

Ya terim ya ben demiştir

Hakan Deli kanli gibi bir Futbol dahisi konusuyor herkes dagilsin. :D

Önce profesyonellik, sonra basari. Örnek olamayacak adamlari milli takim'a alacagima basarisiz olurum yoksa bu oyuncular hic bir zaman cacik olmaz.

Ne yaptigini bilemiyoruz ama birsey yapti ki alinmiyor. Büyük ihtimalde EURO'da sahada tavirlarindan anlasilacagi gibi bu bir disiplinsizlik veya sabote, ego savasi gibi birseyler.

Son derece dogru karar.
Profesyonellik olsa Arda'yi neden almadigini aciklardi. Arda'nin su an Milli Takim'da olmamasi amatorlugun dik alasi ama Arda'dan nefret ettigin icin bunu gormemeyi tercih ediyosun.

Terim cikip "yeni yapilanma kapsaminda Arda ve su su isimleri almiyorum" dese belki profesyonellik derdik ama su durumda anlattiklarinin masaldan tek farki uretenin sen olman.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Profesyonellik olsa Arda'yi neden almadigini aciklardi. Arda'nin su an Milli Takim'da olmamasi amatorlugun dik alasi ama Arda'dan nefret ettigin icin bunu gormemeyi tercih ediyosun.

Terim cikip "yeni yapilanma kapsaminda Arda ve su su isimleri almiyorum" dese belki profesyonellik derdik ama su durumda anlattiklarinin masaldan tek farki uretenin sen olman.

Ya arkadas siz yorum yaparken iftira atmaktan baska birsey yapamazmisiniz? Simdi benim kimden nefret ettigimi nerden cikariyorsun? Bir kere celiskinin dibi cünkü benim gibi Terim'den nefret eden baska biri de zor vardir. Gecelim bunlari, celiskiye gel.

6 ay oynamadigi sürecte Arda aliniyorsa simdi birden neden alinmiyor? Demek ki bir saygisizligi ve disiplinsizligi olmus ki alinmiyor. Terim egosu yüzünden almasa zamaninda da almazdi. Biraz mantik.

Dedigin gibi yeni yapilanma olarak aciklasa, simdiye kadar aciklardi. Ama cikip 'türk milletinden özür dilemeli' diyorsa, saygisizlik yapmistir demek. Bu mu masal? Mantik arkadas mantik.

Son düzenleme:
Ya arkadas siz yorum yaparken iftira atmaktan baska birsey yapamazmisiniz? Simdi benim kimden nefret ettigimi nerden cikariyorsun? Bir kere celiskinin dibi cünkü benim gibi Terim'den nefret eden baska biri de zor vardir. Gecelim bunlari, celiskiye gel.

6 ay oynamadigi sürecte Arda aliniyorsa simdi birden neden alinmiyor? Demek ki bir saygisizligi ve disiplinsizligi olmus ki alinmiyor. Terim egosu yüzünden almasa zamaninda da almazdi. Biraz mantik.
E iyi tamam iftira atmis olayim madem, kusura bakma.

Arda'nin su an Milli Takim'da olmamasinin amatorluk oldugu iddiami curuten bi ifaden yok ama. "Arda sucsuzdur" diyen yok, ne donduyse aciklanmasi gerekiyor yoksa spekulasyonlarin sonu gelmez.

Fatih Terim adam olsaydi Arda Turan'a neden serefsiz dedigini aciklardi bu kadar basit ama aciklayamadi cunku aciklayacak gecerli bir neden bulamadi.

Arda'nin su an Milli Takim'da olmamasinin amatorluk oldugu iddiami curuten bi ifaden yok ama. "Arda sucsuzdur" diyen yok, ne donduyse aciklanmasi gerekiyor yoksa spekulasyonlarin sonu gelmez.

Cürüten ifade mi istiyorsun? Düzelttim yukarda gec kalmisim.

Eger yeni yapilanma gibi sebepler olsa cikip aciklardi. AMA cikip 'türk milletinden özür dilemeliler' diyorsa demek ki saygisizlik, disiplinsizlik, profesyonellik disi tavirlar meydana gelmistir. Yoksa neden bu cümleyi kullanacak hadi simdi de sen mantikli bir aciklamasini yap biz dinleyelim Talha.

Yanlis birsey savunuyorsun veya ne savundugunu da anlamadim, araya iftira fln atmisin, insanlar da inaniyor gaza geliyor.

Bi hatirla Terim ilk basin toplantisinda ne demis, acaba profesyonellik diye birsey olmasa o cümleleri kullanirmi bi mantikli düsünelim ve analiz edelim.

Edit: Fikirlerine katilan tartismadan kacan arkadaslarin da bu konuda mantikli aciklamalarini bekliyoruz.

Son düzenleme:

Muhtemelen Terim ''kol kırılır yen içinde kalır'' sözüne güvenerek yola cıktı.Arda ve bir kaç ismi kadro dışı bırakıp ''gençleştirme operasyonu'' olarak geçiştirecekti ve Arda'nın buna reaksyon göstermeyeceğini düşündü fakat yanıldı.Arda hocanın sözde gençleştirme hamlesine fırsat vermeden bu olayları basına bir güzel sızdırdı ki Terim'in hareket alanını kısıtladı.

Hocada karşı hamle olarak olayları ''açıklamıyorum oyuncuların kişiliklerine zarar gelmesin'' e çevirdi.Fakat Arda sıkıştırmaya ve olayı sıcak tutmaya devam ediyor. Hakan'ın dediği gibi ego savaşı olsa hoca çok önceleri keserdi.Senin dediğin amatörlük durumunu da ''gençleştirme'' diyerek çevirecekti ama Arda izin vermedi.

Muhtemelen Terim ''kol kırılır yen içinde kalır'' sözüne güvenerek yola cıktı.Arda ve bir kaç ismi kadro dışı bırakıp ''gençleştirme operasyonu'' olarak geçiştirecekti ve Arda'nın buna reaksyon göstermeyeceğini düşündü fakat yanıldı.Arda hocanın sözde gençleştirme hamlesine fırsat vermeden bu olayları basına bir güzel sızdırdı ki Terim'in hareket alanını kısıtladı.

Hocada karşı hamle olarak olayları ''açıklamıyorum oyuncuların kişiliklerine zarar gelmesin'' e çevirdi.Fakat Arda sıkıştırmaya ve olayı sıcak tutmaya devam ediyor. Hakan'ın dediği gibi ego savaşı olsa hoca çok önceleri keserdi.Senin dediğin amatörlük durumunu da ''gençleştirme'' diyerek çevirecekti ama Arda izin vermedi.

Bu tamamen bir kurgu ama. Oysa olay görebildiğimiz kadarıyla şöyle idi: TV'lere son dakika olarak Rusya maçıyla beraber 5-6 oyuncunun olmadığı haberi geçti. Ve bu konu zannediyorum Hırvat maçı öncesi Terim'e sorulduğunda milli takım forması giyme şerefi olanlar olmayanlar konusunu gündeme getirdi. Sonra Arda cevap verdi.

O gün kadro açıklanana kadar hiç birşey sızmadı. Haberi olan varsa beri gelsin.

Ornek alinamayacak oyuncular nasil oluyor hakan biraz acikla.

Sayayim sana yillarca
Emre, volkan gibi adamlar kaptan oldu milli takimda hani. Umit ozatlar oynamadi mi. Daha ne oldugu belli olmayan bir olay yuzunden arda niye ornek alinamayacak insan oluyor.

Caner hala milli takimda oynuyor mu?
Cenki izleyen oyuncular sahalari havuz zannetmeyecek mi?
Hakeme kosup gozlerini cikaran bagiran olcay milli takimda ornek oluyor mu?
Tsl izleyen bir genc her hafta aglayan senol, hakeme kosup iten tolgay, her hafta tekme dirsek gibi aktiviteleri yapan bir marcelo ?
Milli takimdaki arkadasini itmeye kosan quaresma, yine milli takim arkadasina silah ceken oyuncu olabiliyor degil mi.

Butun bunlar ornek olabiliyor ama ulkede en ust seviyeye erismis oyuncu arda olamiyor.
Yildiz yonetmek zordur, zamaninda haginin kaprislerine de dayanamazdi da bakmayin iste ust yonetim federasyon gibi gevsek degildi. Ronaldo ne pislikler yapiyor, milli takim olsun madrid olsun. Messi oyun oynar gibi milli takimi bi birakiyor bir basliyor.

Onemli olan yonetebilme. Ne yazikki terimde bu kalmadi varsa da bitti -lere gidiyor

Cürüten ifade mi istiyorsun? Düzelttim yukardi gec kalmisim.

Eger yeni yapilanma gibi sebepler olsa cikip aciklardi. AMA cikip 'türk milletinden özür dilemeliler' diyorsa demek ki saygisizlik, disiplinsizlik, profesyonellik disi tavirlar meydana gelmistir. Yoksa neden bu cümleyi kullanacak hadi simdi de sen mantikli bir aciklamasini yap biz dinleyelim Talha.

Yanlis birsey savunuyorsun veya ne savundugunu da anlamadim, araya iftira fln atmisin, insanlar da inaniyor gaza geliyor.

Bi hatirla Terim ilk basin toplantisinda ne demis, acaba profesyonellik disi birsey olmasa o cümleleri kullanirmi bi mantikli düsünelim ve analiz edelim.
Evt editini gormemisim.

"Turk milletinden ozur dilemeliler" yeterli degil. Ortada bi sorun oldugunu herkes goruyor ama aciklanmazsa dedigim gibi olayin uzamasi normal. Hala "oyuncular etkileniyor"dan dem vuruyor, neyin oluo bittigini aciklasa mesele bu kadar gundemde olmazdi, oyunculari da etkilenmezdi. 2+2=4.

Ha bu aciklamasinin yani sira "siz ne oldugunu gayet iyi biliyosunuz zaten" gibi sacma salak bi aciklamasi da vardi. Ne yazik ki durumun bu olmadigi icin uzadigini goremiyor.

Neyi savundugum gayet acik. Arda'nin takimda olmayisi profesyonellikle iliskilendiremez cunku hadiseler bundan son derece uzak. Araya iftira karistirma gibi bi niyetim de yok, Arda'ya Barca'da 5 kurusluk oyuncu muamelesi yaptigindan ve bu mevzudaki durusundan dolayi oyle dusundum. Yaniliyosam kusura bakma.

Ornek alinamayacak oyuncular nasil oluyor hakan biraz acikla.

Sayayim sana yillarca
Emre, volkan gibi adamlar kaptan oldu milli takimda hani. Umit ozatlar oynamadi mi. Daha ne oldugu belli olmayan bir olay yuzunden arda niye ornek alinamayacak insan oluyor.

Caner hala milli takimda oynuyor mu?
Cenki izleyen oyuncular sahalari havuz zannetmeyecek mi?
Hakeme kosup gozlerini cikaran bagiran olcay milli takimda ornek oluyor mu?
Tsl izleyen bir genc her hafta aglayan senol, hakeme kosup iten tolgay, her hafta tekme dirsek gibi aktiviteleri yapan bir marcelo ?
Milli takimdaki arkadasini itmeye kosan quaresma, yine milli takim arkadasina silah ceken oyuncu olabiliyor degil mi.

Butun bunlar ornek olabiliyor ama ulkede en ust seviyeye erismis oyuncu arda olamiyor.
Yildiz yonetmek zordur, zamaninda haginin kaprislerine de dayanamazdi da bakmayin iste ust yonetim federasyon gibi gevsek degildi. Ronaldo ne pislikler yapiyor, milli takim olsun madrid olsun. Messi oyun oynar gibi milli takimi bi birakiyor bir basliyor.

Onemli olan yonetebilme. Ne yazikki terimde bu kalmadi varsa da bitti -lere gidiyor
Ben BU KONUDA hakli diyorum, her konuda hakli diye iddiam oldumu? Bos yerlerden girip tartisma cikarmaya calisiyorsunuz. O kadar hatalari var, cikardigi 11e bak bir kere.

Caner'i bana sorsan lisans vermem cocuga bir kere.

Avrupa Şampiyonasında taraftara trip atıp oynamayı bırakan adamın milli takımda yeri yok.

Ayrıca son turnuvada Arda'nın yaptıkları bir daha milli takıma alınmaması için bence yeterli sebepler farklı maçları izlemediysek eğer bu adam resmen turnuvayı sabote etti.Üzerine maçta çocuk gibi tavır aldı.Oda yetmedi insanları tehdit etti.Yemişim iyi futbolcu olmasını ilk önce iyi efendi insan olsun.

Bizler Riekerink Hocamızı neden seviyoruz Çok mütiş bir hoca mı ? Geçmişi başarılarla mı dolu ? Futbolumuza çağ mı atlattı ? hayır. Efendi bir insan alçak gönüllü bizden biri gibi davranan hisseden ya da öyleymiş gibi hissettiren bir adam.Futbolu bizim gibi seviyor takımı için bizim gibi özverili olay gayet basit. İzlanda turnuvada bu güzel basitlikten ötürü sevildiler bugün bizi futbolun en temel basit hareketlerini iyi yaparak yendiler. Biz bu temel basit şeylerden ülke olarak uzağız Arda'da uzak Terim'de. Umarım Arda bir daha alınmaz Terim de tez vakitte emekli olur.

Son düzenleme:
Evt editini gormemisim.

"Turk milletinden ozur dilemeliler" yeterli degil. Ortada bi sorun oldugunu herkes goruyor ama aciklanmazsa dedigim gibi olayin uzamasi normal. Hala "oyuncular etkileniyor"dan dem vuruyor, neyin oluo bittigini aciklasa mesele bu kadar gundemde olmazdi, oyunculari da etkilenmezdi. 2+2=4.

Ha bu aciklamasinin yani sira "siz ne oldugunu gayet iyi biliyosunuz zaten" gibi sacma salak bi aciklamasi da vardi. Ne yazik ki durumun bu olmadigi icin uzadigini goremiyor.

Neyi savundugum gayet acik. Arda'nin takimda olmayisi profesyonellikle iliskilendiremez cunku hadiseler bundan son derece uzak. Araya iftira karistirma gibi bi niyetim de yok, Arda'ya Barca'da 5 kurusluk oyuncu muamelesi yaptigindan ve bu mevzudaki durusundan dolayi oyle dusundum. Yaniliyosam kusura bakma.

Arda'nin futbolculugunu begenmem dogru. Ama kendi düsünceni bu tip zayif iftira ile güclendirmen yanlis olmus cünkü celiski var bir kere. Terim'den nefret ediyorum, e nasil olacak bu is?

Neyse sorun yok. Simdi sen yukarda bana profesyonellik disi, saygisizlik, disiplinsizlik veya sabote yazdigimda 'masal' anlatiyorsun yazmisin. E simdi de sorun oldugunu kabul ettin. Elbette ben problem net olarak nedir bilemiyorum. Ama demek ki 'özür dilesinler' diyorsa formanin hakkini vermeyecek kadar birsey yapmislar ki ve bu bile profesyonellik disi tavirlara girer.
Bu masal fln degil acikcasi.

Arda ispanya maci cikip Terim'in yanindan o sekilde geciyorsa, taraftara el kol hareketi yapiyorsa, profesyonellik disidir. Bu mu masal simdi Talha'cim?

Ne deseydik?

Son düzenleme:
Avrupa Şampiyonasında taraftara trip atıp oynamayı bırakan adamın milli takımda yeri yok.

Bu konuda Arda hatalıdır. Ama bana göre İspanya'ya karşı yeniliyoruz diye de milli takım topçusunu ıslıklamak da iş değil. O taraftarların da bir daha milli maça alınmaması lazım o zaman. Yani milli oyuncuyu hele de İspanya'ya karşı yenikken ıslıklamak garip değil mi? Karşı takımda arkadaşları oynuyor bu adamın. Çok bozulmuş olabilir. Ha tabiki yapmamalıydı o hareketi. Çıkmak istese filan daha iyiydi.

oofff terimcinin alamancısıda hiç çekilmiyor arkdaş.

Bu tamamen bir kurgu ama. Oysa olay görebildiğimiz kadarıyla şöyle idi: TV'lere son dakika olarak Rusya maçıyla beraber 5-6 oyuncunun olmadığı haberi geçti. Ve bu konu zannediyorum Hırvat maçı öncesi Terim'e sorulduğunda milli takım forması giyme şerefi olanlar olmayanlar konusunu gündeme getirdi. Sonra Arda cevap verdi.

O gün kadro açıklanana kadar hiç birşey sızmadı. Haberi olan varsa beri gelsin.
Abi daha turnuva biter bitmez bu olaylar basında yer almaya başladı bu kadar ayyuka çıktıktan sonra Terim sözde gençleştirmeyle kimi kandırabilirdi. Sadece komik duruma düşerdi. Madem öyle işte böyle yaptı bildiğin.

Kardesim o zaman cikip göte göt diyeceksin, ben sana takik olsam sen almanyanin en yetenekli turkusun ve benim sirketimin en ust yoneticisin bi anda sen gelme lan diyorum. 1000-2000 adam oyle mal gibi bakiyor ne oldu acaba sonra cikip serefsiz imasi yapiyorum sana arkadaslarindan ozur dilemeli diyorum. Sence bu sirketi artik kim takar calisanlar ornegin hangisi saygi duyar.

-Neden oldugunu 5 kisilik sirkette de 70 milyonluk ulkede de aciklayacaksin. Gerek ustu kapali olacak gerekse acik acik olacak.
Arda-burak-selcuk alinmiyor milli takima ki olay su anda sadece arda gibi duruyor milli takimin 3 kaptani bunlar. Avrupa sampiyonasina seni getiren adamlar da bunlar. Sen mallik yapip maclari neredeyse elinle verirken bu cocuklar bireysel yetenekleriyle ipten aldilar.
Sonra seref lazim. Sampiyonada olup simdi olmayan tum oyunculari zan altinda birakmak bu. Yapilan ayip. Gg-arda-selcuk-burak zamaninda alinip alinmayan volkan ve emre oh ne kolay futbolcuya serefsiz diyebilme ozgurlugu. 6 tane serefsiz futbolcu he. Yarin obur gun balta kesilir gol yedirdi ya o da serefsiz. Kesilen hata yapan her oyuncu bu karegoriye sokulur bu saatten sonra.

Prim pazarligi ise de futbolcu hakli kardesim hakkini arar bu adam.
Onlarca yildir hep vatan millet sakarya ver gazi dur.
Velev ki bu adamlar o milli macta futbol hayati bitecek sakatlandi karsilayacaklar mi. Yok en fazla 1 sene alirsin sonra yalan oldun. Kariyerde cope gitti.

Futbolcu kendini garanti altina almak ister hakki neyse ister alir. Ki ortada burak yilmaza yapilan buyuk bir serefsizlik var.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt