Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yanım Arda'ya karşı sempati beslerken diğer yanım nefret ediyor. Bu konuda bir ikilemdeyim. Hem sevdiriyor hem de nefret ettiriyor.
Aynen :D Asistini gorunce bile gulumsedim, 3 gol attigina sevindim ama bi yandan da "keske daha guzel gitseydin" diye dusundum. Yine de gururlandiriyor, her Barca macinda ister istemez bakiyorum "11de mi, oynamis mi, nasil oynamis" diye.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Türkçeyi bile doğru konuşamayan tarafından eleştirilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
5ee1b248ca9113ffa2ba8178423c2876.jpg

page_arda-turanin-yeni-sevgilisi-belli-oldu_599121710.jpg

Barcelona'da forma giyen Arda Turan'ın, Rus model Miranda Shelia ile birlikte olduğu öğrenildi. Çifti ele veren ise, Rus modelin Turan'la birlikte görüldüğü bir videoyu İnstagram hesabında paylaşması oldu.

Bir süredir yabancı bir modelle birlikte olduğu konuşulan Turan'ın, Barcelona kulübünün destek verdiği sosyal yardım projesinde Rus model ile tanışarak, aşk yaşamaya başladığı öğrenildi.

Turan ile Shelia'nın Barcelona kulübünün destek verdiği bir sosyal yardım projesinde tanışıp yakınlaştıkları ve olay yaratan videolarının da bu buluşma sırasında çekildiği öğrenildi.

pubis reiz dudaklara çalışmış

selena oynarken bu konunun uplanması bıraz ıronık olmus :)) yoksa arif selenamısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt