Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir zamanlar benim gibi bazı arkadaşlar burda hakan şükürü eleştirirken onun siyasi görüşleri vs. diye bize karşı çıkanlar vardı

o kişiler bugün bizden daha büyük h.şükür düşmanı

aynı kişiler şimdi ardayı savunur benzer sebeplerle

yine ardayı eleştirenler suçlanıyor

bir zamanlar benim gibi bazı arkadaşlar burda hakan şükürü eleştirirken onun siyasi görüşleri vs. diye bize karşı çıkanlar vardı

o kişiler bugün bizden daha büyük h.şükür düşmanı

aynı kişiler şimdi ardayı savunur benzer sebeplerle

yine ardayı eleştirenler suçlanıyor

Oyle elestiriye böyle post tbr

karaktersiz fenerli

İspanyol basını: "Arda Turan, daha fazla güç vermek için Erdoğan'ı destekliyor"

C3CsgH5XUAk8J5J.jpg

Atletico'da kalsaydı efsane olurdu bence o takımda.Çok iyi bir tarzı var aslında, Barca'ya uyum sağlayamadı.

elbet bir gün gidecek bunlar baştan o zaman arda ve bunun kankalarının bu ülkede yaşayamamaları lazım.

Aykut Kocaman dün veya ondan önceki gün aciklama yapmisti. Sporcular hic Siyasete girmemeli diye. Sonucta Takimi, Oyuncuyu, sadece Tayyip Babacilar degil diger kitlelerde izliyor.
Kürdü var, Lazi var, MHPlisi, HDPlisi, vs.. Ne olursa olsun.

Spor birlestirici olmali ve Sporcular bu isin icine hic girmemeli.

Seneler önce referandum zamanı Tayyipe bi hayır ayarı vermişti canlı yayında. Nasıl 360 derece dönmüş belli değil. Karakter yoksunu.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneler önce referandum zamanı Tayyipe bi hayır ayarı vermişti canlı yayında. Nasıl 360 derece dönmüş belli değil. Karakter yoksunu.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çıkar insana neler yaptırıyor şahit oluyoruz son yıllarda.

Ayrıca 180 derece olacak renktaş, 360 derece Emre Çolak kendi etrafında dönüyordu hep.

İnsanların kendi düşüncelerine ve vereceği oya saygımız var
Yalnız yapılan açıklamada toplum olarak sevilen sanatçı futbolcu vs vs kişilerin düşünceleri kendine saklaması gerektiğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt