Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavşak yalaka götten bacak. Keşke bunu baştan kulübe almasaydık da şimdi Bayrampaşada açlıktan geberseydi hiç değilse oksijen tüketmezdi.

Yarin bi gün devir bitecek, devran dönecek. Ya o zaman? Bunun gibi her devrin yalamalari bu sefer de bambaska ideolojiye sahip yeni iktidari yalayip yutacak, ama biz her zaman ayni durusu gösterecegiz yalama arda. Bu yalama arda "futbolun mehmet barlasidir". Hidayet soytarisi da bunlarin basketbol subesi. Ben sizin capiniza tüküreyim yalamalar.

Iktidar cebe iyi gelir, muhalefet de ruha.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ulan dangalak sen ne giriyorsun bu toplara, sen futbolunu oyna işine bak. bırak siyaseti siyasetçiler yapsın. şu hareketinle saray soytarısı olarak kalacaksın hep hafızal(arda)

"Bayrampaşa'dan çıktım" vs. diye birşeyler yazmış yine Instagram'dan.

Lan oğlum hay Bayrampaşa'nı ya..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

hay senin Bayrampaşana ulan gitmesek afedersin cehennemin kapısı sanacağız

Ben Sinopluyum ama İstanbul'da ikametimiz Sultangazi. Bayrampaşa Sultangazinin yanında Paris kalır lan

maxresdefault.jpg

Milyonların desteğini alan, topluma mal olmuş sanatçılar, sporcular tarafları ne olursa olsun siyasete girmemelidir bana göre.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
O degilde karakter evete veya hayira gore mi sekilleniyor. Veya baskasinin senin huyuna suyuna gidip gitmemesi mi kriter karakter konusunda?
Burdan bunu mu çıkarttın gerçekten? Sen gerçekten Arda'nın kendi fikri olduğu için mi evet diyeceğini sanıyorsun? Tek sebebi var o da yalakalık. Benim nazarımda da yalaka insan karakter yoksunudur.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün dogum günü. Dogum günün kutlu olsun ve nice mutlu GALATASARAYSIZ senelere.

Kaza ile fln Galatasaray'a herhangi bir görevde döndüğü an Galatasaray defteri benim için kapanacaktır.

Insallah Fenerbahce'ye felan gider. Gercegi onlarada yazik olur. Umarim bidaha ülkesine dönemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt