Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takıma gelse, arda-selçuk 11 oynasa kanser oranımız %80 atar taraftarlar olarak

Bu haliyle Barca da gözünün yasina bakmazlar bunun. Su transfer dönemi hayirlisiyla bi kapansa da kurtulsak artik su "her an bize gelebilir" korkusundan.

751.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

1-2 sene önce bu adam Milli takımı tek başına sırtlıyordu ne ara bu hale geldi yahu insan şaşırıyor..Bence arda gibi bir oyuncu bir kalemde silinemez.. Kondisyonunu gücünü toplarsa yine fayda sağlayacaktır..Bu arada umarım bize gelmez son dk. falan

1-2 sene önce bu adam Milli takımı tek başına sırtlıyordu ne ara bu hale geldi yahu insan şaşırıyor..Bence arda gibi bir oyuncu bir kalemde silinemez.. Kondisyonunu gücünü toplarsa yine fayda sağlayacaktır..Bu arada umarım bize gelmez son dk. falan

748.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

13/14'de dünyanin en iyi oyunculardan birisiydi

geçen sezon neymarin oynadigi mevkide de etkili oynuyordu, gladbacha filan hattrick yapiyordu

sadece futbola odaklansa iş yapar ama mal mal şeylerle ugraşiyor işte

yazik

çok yazik

Arda fırtınası dindi farkında mısınız; bir kaç hafta sonra özellikle milli maç sonrası özellikle de başarılı bir performans sergilerse süslemeye başlarlar. Bize gelmesi yönünde de kamuoyu yaratılır.

Şahsen Selçuk giderse Arda’nın gelişine laf etmem. O yeteneksiz ve ikiyüzlü Selçuk varken Arda gelmesin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla yazın olmadı ama kışın bize iteleyecekler sanırım Arda 'yı ...

Valla yazın olmadı ama kışın bize iteleyecekler sanırım Arda 'yı ...

Bizim iyi yerli oyuncularımız olursa sınır getirmekten vazgeçerler. Selçuk gidecekse Arda gelebilir, zaten takımda sol kanat yok. Bende gelmesin kesinlikle diyordum ama mevcut sol kanatın halini gördüğümde ve bu sınır muhabbetleri dursun diye takım içi çeteleşme yapmasının önüne geçmek için Selçuk'sa gönderilecekse gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim iyi yerli oyuncularımız olursa sınır getirmekten vazgeçerler. Selçuk gidecekse Arda gelebilir, zaten takımda sol kanat yok. Bende gelmesin kesinlikle diyordum ama mevcut sol kanatın halini gördüğümde ve bu sınır muhabbetleri dursun diye takım içi çeteleşme yapmasının önüne geçmek için Selçuk'sa gönderilecekse gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla orası da doğru sol kanatta oynayan adamlar Garry-Tolga-Yasin filan birde Sinan var bunlara bakarak kötünün iyisi işte Arda ...

Arda fırtınası dindi farkında mısınız; bir kaç hafta sonra özellikle milli maç sonrası özellikle de başarılı bir performans sergilerse süslemeye başlarlar. Bize gelmesi yönünde de kamuoyu yaratılır.

Şahsen Selçuk giderse Arda’nın gelişine laf etmem. O yeteneksiz ve ikiyüzlü Selçuk varken Arda gelmesin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lafımın üzerinden 24 saat geçmeden yapılan habere bakın. Daha önceden de transfer sezonu bitince şimdilik konu kapandı ekim ayında Arda Galatasaray'da haberlerini görürsünüz

Ve Arda Turan transferi tamam! İkna oldu...

Ilk defa duyuyorum daha dogrusu Twitter da gördüm. Bugün Dünya adamlar günüymüs (ne kadar dogruysa).

Bu özel gün hakkinda Arda mutlaka iki kelam etmeli diye düsünüyorum. Cünkü kendisi adamlarin en adamidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt