Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ne? sanki kulübünden ayrıldı :red:

DKhMbMmXkAEnvun.jpg

Birlikteliğimizi ortak karar alarak iki taraflı fesh ettik diye yazsaymış.

sent via GSC

uzatmayı oynuyorlardı zaten iyi olmus bundan sonra buldugu ıle evlenecektır

Puahah harbi gerizekalı bu çocuk ya
Bide eski fotolarını paylaşmış ayı

GSCimbom Mobile App

ayrıldıgını dıger hatunlara duyurmus gıbı bıraz..

Devre arasında bize kitleyecekler Ardayı biliyorsunuz dimi?

cenk dursun falan zaten dünden hazır.

sucukculara da sucuk verirsen sesleri çıkmaz.

6 aylığına kiralayalım ama bonservisini almayalım. Zamanında Necati'den yarım sezon nasıl verim aldıysak, Beşiktaş Yusuf Şimşek'le nasıl şampiyon olduysa aynı verimi alacağımızdan şüphem yok. Ancak Arda saatli bomba gibi. Çok fazla medyatik, ilgi meraklısı ve egoist bir kişiliğe dönüştü. Uzun vadeli çalışmak tehlikeli. Barcelona'ya transfer olduktan sonra bambaşka bir adama dönüştü. Herhalde bu seviyelere çıkınca ne oldum delisine dönüştü.

6 aylığına kiralayalım ama bonservisini almayalım. Zamanında Necati'den yarım sezon nasıl verim aldıysak, Beşiktaş Yusuf Şimşek'le nasıl şampiyon olduysa aynı verimi alacağımızdan şüphem yok. Ancak Arda saatli bomba gibi. Çok fazla medyatik, ilgi meraklısı ve egoist bir kişiliğe dönüştü. Uzun vadeli çalışmak tehlikeli. Barcelona'ya transfer olduktan sonra bambaşka bir adama dönüştü. Herhalde bu seviyelere çıkınca ne oldum delisine dönüştü.
Yedekte oturmayı dert etmeyecek biri olsa tamstediğimiz adam aslında hem 10 numara hem sol açık oynayabiliyor, rotasyon eksiğimizi baya giderirdi ama işte aması var...

Zerre katkı vermez.

Arda'nın bir daha üst düzey futbol oynayabileceğini sanmıyorum.
Kendine sıktı kurşunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt