Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedekte oturmayı dert etmeyecek biri olsa tamstediğimiz adam aslında hem 10 numara hem sol açık oynayabiliyor, rotasyon eksiğimizi baya giderirdi ama işte aması var...

İddia ediyorum Arda aklını eskisi gibi futbola verse, fiziksel olarak kendini toparlasa şu anda Barcelona'da da ilk 11 adamı olurdu. Geçen sezon Messi ve Suarez'le yaptığı ikili oyunları unutmadım ben. Neymar yok, Dembele sakat, Deulofeu falan şu an rakibi ama kadroya giremiyor beyimiz.

asjdhasdasdads ulan bunu 12 yasindaki cocuklar yapar bu ne lan kamuyu aydinlatagim demis resmen

Ulan Arda..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Sonra "Arda'yı niye istemiyorsunuz" diye söyleniyorsunuz. İlgi meraklısı, egoist... Tudor olduğu sürece bu takıma da gelemeyeceksin. Bu yüzden de şu an

"Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" açıklamasını yaptığı için çok pişmandır. Nasıl kıvırırım diye de düşünüyordur.

Sonra "Arda'yı niye istemiyorsunuz" diye söyleniyorsunuz. İlgi meraklısı, egoist... Tudor olduğu sürece bu takıma da gelemeyeceksin. Bu yüzden de şu an

"Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" açıklamasını yaptığı için çok pişmandır. Nasıl kıvırırım diye de düşünüyordur.
Kıvırmasına gerek yok ADAM gibi gitsin Türkiye'de başka bir takıma

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda Galatasaray'ın çocuğudur.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
10.webp

podolski de paylaşmış alparslan dikmen için görsel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt