Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ongorusu sağlam büyük Galatasaray taraftarı sağolsun. Yönetime kalsa alacaktı bu balonu.

GSCimbom Mobile App

DLe2XZ2VAAAsuhc.jpg

Galatasaray'a gelemesin de ister milli takımda ister Barça'da veya başka bir yerde ne hali varsa görsün her zaman söylüyorum. Bu herifi bu saatten sonra Galatasaray'a getiren veya getirmek isteyen adam net haindir.

Ali Ece: "3-0 yenik durumdasın, ıslıklarla oyundan alınıyorsun ve umrunda değil. Suratındaki bu ifadeyle o formayı haketmiyorsun. Çok yazık"

Bizden uzak olsun da, Allah'a da yakın mı olur, uzak mı olur, orasını bilmem. Yeter ki bizden uzak olsun.

Bu adi herifin gelmesine engel olan taraftarlarımıza sesleniyorum.Adamsınız!İsteyenlerinde tekrardan canı cehenneme...

devre arası dursun bize getirecektir ardayı.sucukcu çete de ardayı isteriz diye destekleyecektir 2 kangala.

Kaç kez gelmemesi gerektiğini söylemiştim, sırf arda'yı sevip sevmemek mesele değil mesele oyuncu karakteridir muslera, fernando, maicon, belhanda, feghouli gibi adamların karakterleri belli arda karakteri de bu adamlara tamamen ters gece alemine gider, kumar oynar, acun kankasıyla takılır, aziz yıldırım'la yan yana gelir her şeyi geçtim iyi futbol oynasa bile basına vereceği açıklar takıma zarar verecekti. Bazı işler hayırlıdır derler ardanın gelmemesi bu sene şampiyonluk yolunda en büyük hamle oldu ne yazık ki arda şu saatten sonra barcelonadan gideceği hiçbir kulüp yok ve işin kötü yanı atleticoda aşırı saygı duyulan bir futbolcuyken 2-3 sene de bu noktaya kendi kendini getirdi. Bunun temel sebebi de eğitimdir çok yetenekli futbolcu olabilir fakat hiçbir zaman tam bir futbolcu olmadı.

Bu nasıl bi hale gelmiş
30.dakikada dili dışarı çıktı lan

TapaTalK

adam ilk 11 açıklanmadan bunu dedi. uzun aradan beri oynamadım hazır değilim ama görev verilirse elimden geleni yapmaya çalışırım dedi.

meali : oynatırsanız k*çımdan nefes ala ala sahada gezerim işinize gelirse.

beyler tehlike büyük bunu öyle yada böyle Galatasaraya kakalamaya çalışacaklar

ciddi bir şeyler yapılması lazım

stada pankart olur, floryaya pankart olur.

öyle bir şey yapılmalı ki arda ile GS arasındaki bağlar tamamen kopsun, ne bizim almaya yüzümüz olsun ne onun gelmeye yüzü olsun.

eğer bu adamı bize kakalarlarsa bittik biz bittik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt