- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
Kadikoyde bize gol atacagi riskini almak dogru bi aksiyon olur mu renkdash ?
Hala Arda gelse faydalı olabilir kafasında olduğuna dair şüphelerim var, gel yol yakınken vazgeç bu sevdadan. Bundan bir b.k olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadikoyde bize gol atacagi riskini almak dogru bi aksiyon olur mu renkdash ?
Ustad seninde benimde ayni fikirde oldugunu biliyorum 6 ay sıkı idman ile eski haline doner bence ama istemiyorum artikHala Arda gelse faydalı olabilir kafasında olduğuna dair şüphelerim var, gel yol yakınken vazgeç bu sevdadan. Bundan bir b.k olmaz.
Ustad seninde benimde ayni fikirde oldugunu biliyorum 6 ay sıkı idman ile eski haline doner bence ama istemiyorum artik
Yasi 30 yav daha ama kafa baska yerlerde dunku olaydan sonrada zor toparlar ,kafa yapisini degistirip oynayacagi takima giderse eski haline donebilir ne bitmis topcular gorduk 3-5 ay duzenli oynayinca toparlayan ,eboue vagner love baros aklima ilk gelenler:asd22:
Evet olabilir, fizik ve kafa olarak toparlayabilir aslında 6 ayda ama tabi istemiyorum ben de.![]()
Gökhan Sancak2 ay sonra "gelsin kanat oynasın barça topçusunu mu beğenmiyorsunuz tudor onu simoneli günlerine döndürür " diyen salaklar çıkacaktır yine. unuturlar her şeyi.
bu herifi bize ittirecekler sanırım . mesele formsuzluğu ya da kilosu değil. herif mental anlamda bitmiş futbol bunu bırakmış artık .
Arda gelsin diyordun kanka.Ben ne zaman öyle bir şey dedim yahu :asd22:
Arda gelsin diyordun kanka.
O zaman Demir BaşKirvem Serkan Şafak ile karıştırıyorsun sen herhalde r'taş. Nötr'düm o dönem diye hatırlıyorum.