Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan :yenieek:
Galatasaray 1905 :gsbayrak:

Bu kulübün çocuğu :orange:

Reisin göz bebeği :topsy_turvy:

Kun fe Yekun :bull_head:

Cecelist :kiss:

100 yıldan bir gelen Adam :inlove:

Dön artık be insafsız dön....... :angel:

DOAxxtuWsAA7W_N.jpg

[FONT=&quot]Gökmen Özdenak: "2 yöneticiden net bilgi aldım. Arda Turan için, 'Bizi tökezletir.' diyorlar. Üstelik Tudor'a da sormuşlar, o da istememiş." (A Spor)[/FONT]

El freni olur selçukla çete kurar. Siz giderken ben dönüyordum havalarına girer şampiyonluk gider.
Adam iki adım koşmaktan aciz bitik hala haberini yapıyoruz ya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

[FONT=&quot]Mehmet Demirkol: "Arda Turan, Galatasaray'a hayırlı olsun, o iş bitmiş. Arda artık konuşmayacak ve işini yapacak. İş iyi gitmeye başladığı zaman her şey sineye çekilir"
[/FONT]

[FONT=&quot]
DOLb0IJX4AAfjqy.jpg

[/FONT]

[FONT=&quot]Mehmet Demirkol: "Arda Turan, Galatasaray'a hayırlı olsun, o iş bitmiş. Arda artık konuşmayacak ve işini yapacak. İş iyi gitmeye başladığı zaman her şey sineye çekilir"
[/FONT]

[FONT=&quot]
DOLb0IJX4AAfjqy.jpg

[/FONT]
Kendini tekrardan ispat etme cabasina girer mi dusunuyorum bende ama
Cok sorunlu bir karakter yav.
Dunya ...de degil adamin.

Eski mütavazi arda yok artık. gtü tavan yapmış egoları karakterini yemiş bitirmiş bir arda var.
herşeyi en iyi ben bilirim havalarına girmez, sadece sahada işini yapmaya gelecekse olabilir. bunu en ince ayrıntısına kadar konuşup öyle transfer gerçekleşmeli. barcaya gittikten sonraki karakterini bırakıp öyle gelsin.
yararlı olacaktır.

bahsedildiği gibi 1,5 yıllık kiralama söz konusuysa eğer opsiyonu falan da vardır onun. Arda Galatasaray'da bırakır futbolu

Kim haklı çıkacak bakalım Demirkol mu Özdenak mı?
Gökmen Özdenak: "2 yöneticiden net bilgi aldım. Arda Turan için, 'Bizi tökezletir.' diyorlar. Üstelik Tudor'a da sormuşlar, o da istememiş." (A Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt