Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DOQNhsHXUAAM3gs.jpg

DOQNhsIXcAAR9CF.jpg

DOQNhsHXkAAn3tJ.jpg

Şu uğursuzun konusunu kapatsak ne güzel olur.Görünce sinir krizleri geçiriyorum.

Kaptanlık pazubandını da ister şimdi bu adam gibi adam.
Ciddi ciddi getirecekler bu adamı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar Ali Çelikler : "Dün bir Galatasaray yöneticisiyle görüştüm, Arda Turan kesinlikle olmayacak dedi."

Iyi bir Arda, tam Tudor´un sisteminde istedigi bir oyuncu. Hem ilerisini, hem gerisini oynayan, calim atabilen, oyun kurabilen bir Adam. Bu yüzden Tudor´un istemesi sasirtmadi, zaten kendisini istedigini tahmin etmistim. Sezon basinda bu gibi bir ise daha sicak bakardim, ama artik iki senedir, yada iki bucuk senedir tam olarak oynamiyor, Barcelona serüveni tam olarak bir facia oldu. Kendine gelmesi, öyle iki üc hafta tempo yüklemek ile olacak bir is degil. Ancak gelecek sezonun basinda, yada ortasinda istenilen seviyeye gelebilir fizik anlaminda.

Taraftarin da tavri malum. Bu yüzden transferden uzak durmak, daha iyi olur.

Sport - İspanya
Arda Turan, Barca için tam bir baş ağrısı haline geldi.Barça oyuncuyu kiralamayı yeterli görmüyor. İyi bir satın alma opsiyonu istiyor.Barça, Arda Turan'ı kiralamaya hazır ancak Haziran'da G.Saray'dan 20 milyon € bonservis ödemesini şart koşuyor!

Kim 20 verir ulan buna
:D

6djwVy.jpg

[FONT=&]Sport - İspanya
[/FONT]
[FONT=&]Arda Turan, Barca için tam bir baş ağrısı haline geldi.[/FONT][FONT=&]Barça oyuncuyu kiralamayı yeterli görmüyor. İyi bir satın alma opsiyonu istiyor.[/FONT][FONT=&]Barça, Arda Turan'ı kiralamaya hazır ancak Haziran'da G.Saray'dan 20 milyon € bonservis ödemesini şart koşuyor!

Kim 20 verir ulan buna[/FONT]
:D[FONT=&]

[/FONT]
6djwVy.jpg

Türk medyasının itelemesi yetmedi bir de İspanya medyası çıktı başımıza.

Taraftar ve teknik ekip Arda Turan'ı istemiyor. Arda Turan lobisi bunu kafasına soksun!

Saçmalamasınlar ne 20 milyon 'u ?

Dünya üzerinde Arda 'ya şu hali ile 20m bonservis verecek kimse yoktur ...

20 olmasa da 6-7 falan verecek kapasiteye sahip bizim sümsükler.

sent via GSC

Şimdi 20 diye haber yaptırıp sonra 10 milyona düşürdük diye artislik yapacak yönetim.

Devre arası şu herifi monaco veya arsenale kitleselerdide bizde kurtulsaydik

Gerçek Kaptan NANDO!

Şimdi 20 diye haber yaptırıp sonra 10 milyona düşürdük diye artislik yapacak yönetim.

Devre arası şu herifi monaco veya arsenale kitleselerdide bizde kurtulsaydik

Gerçek Kaptan NANDO!
Yönetimin işi gücü yok İspanyol medyasına haber mi yaptırtacak :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt