Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Arda Turan'ın transferi için sponsor desteği bulan Galatasaray, Barcelona kulübü ile temasa geçecek. (NTV Spor)

[/FONT]
tumblr_ofxrhqRpWU1ujmvy2o1_1280.jpg

Harikulade bir transfer olacaktır kaptanımızı yuvaya çağıralım

Hasta bu çocuk
Yada ıslak bir meşeye ihtiyacı var

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yasin ve Sinan'dan daha iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.

Sizce Arda Turan Galatasaray'a geri dönmeli mi?
19%G.Saraylıyım. Evet

13%G.Saraylı değilim. Evet
45%G.Saraylıyım. Hayır
23%G.Saraylı değilim. Hayır

3,051 oy

https://twitter.com/SozcuSkor/status/931060015145897985

Yasin çok kötü bir profesyonel. Işine zerre saygısı yok.

Ama Arda nın da zerre farkı yok bundan. Yani al birini vur ötekine. Yasin Selçuk Sinan falan hiç utanmıyorlar mı Gomis'in bu yaşındaki çalışma azmini Maicon'un hırsını Fernando nun takımı toparlayıp sahiplenmesini gördükçe falan. Mesela ben olsam sırf utancımdan giderim ben de çalışırım Gomis kadar olmasa da.

Sonra yerli düşmanı yabancı hayranı ilan ediliyor insanlar. Evet ulan yerli düşmanıyım ben. Arda gibi Yasin gibi Sinan gibi yerlilere düşmanım. Evet yabancı hayranıyım. Gomis gibi Mariano gibi Fernando gibi yabancılara da hayranım. Arada her türlü bariz kalite farkı var hem karakter olarak hem de futbolcu olarak.

Insanlar kalite istiyor yerliymiş yabancıymış alakası yok aslında ama bunu anlamayanlar var maalesef.

Donk da yabancı de Jong da yabancı hem de en kariyerlisinden ama kimse sevmiyor da istemiyor da. Ama sorsan insanlar yabancıları kayırırlar hep. Selçuku en iyi döneminde kimse yerlere göklere sığdıramıyordu. Hatta sırf o dönemin kredisini yedi herif 2 sene kimse laf etmedi neredeyse.

sent via GSC

CDR'da bebeler forma giyerken beyefendi muhtemelen kadroda bile değildi. Takımda Ousmane sakat, orta saha kalite ve form olarak çok iyi sayılmaz. Elinde müthiş fırsat var ama sen göt büyüt. Cidden bunun gibisi 100 yılda bir gelir.

Filipe Luisi cidden alabilirsek acayip bir iş olur Asamoah çer çöp kalır onun yanında ama imkansız bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt