Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağar hala araya girmedi mi yaw

Inter, Beşiktaş, Başakşehir, Chicago Fire... Bu iş burada bitebilir beyler:

fatih-terim-arda-turan-35.jpg

bana da öyle geliyor. Terim evet ya da hayir demiyor. Bir yandan evladim adam ederim diyor, diger tarafi da S*** g*** kocagöt diyordur

Hoca kırgın ama yine de ben şartlar oluşursa barışacağını, kin tutmayacağını düşünüyorum.

Arda bence dünden razı ve yaptıklarından dolayı pişman.

Araya girip barıştırmaya çalışanlar olursa olabilir, neden olmasın.

Hoca kırgın ama yine de ben şartlar oluşursa barışacağını, kin tutmayacağını düşünüyorum.

Arda bence dünden razı ve yaptıklarından dolayı pişman.

Araya girip barıştırmaya çalışanlar olursa olabilir, neden olmasın.

Eger o Agar-Terim-Arda olayi dogruysa (bulusmalari ya da konusmalari) bu is olur . ANCAK EGER Arda gelirse, arkasina Asamoah'tan alti kesmez. Cigersiz bi herif lazim bunun ilk 3 ayina

Imkansiz beyler

Büyük saygisizlik yapti,daha önce bizde yari yolda birakip gitmesini bir kenara koyalim adam Fatih hocaya sesini yükseltmis milli takim kampinda

Sirf Terim'e inat olsun diye gülben ergen'i getirtmis kampa Sanki babasinin yeri

Fatih hoca'nin son 1 yilda yasadiklarinin sebebi bu dallama

Arda'dan şu son dönemde ne kadar nefret etsem de şu yaşından sonra Başakşehir,Chiago gibi takımlar da oynaması üzer beni.

Terim-Arda-Mehmet Ağar haberleri doğru ise Arda'yı Terim'in kolları altında bu forma altında tekrar izlemek isterim ne yalan söyleyim.

Arda'dan şu son dönemde ne kadar nefret etsem de şu yaşından sonra Başakşehir,Chiago gibi takımlar da oynaması üzer beni.

Terim-Arda-Mehmet Ağar haberleri doğru ise Arda'yı Terim'in kolları altında bu forma altında tekrar izlemek isterim ne yalan söyleyim.

aynisini bende düsünüyorum. Arda + Terim barismis, GS icin herseylerini verirseler ölümsüz olurlar

Fatih hoca herşeyin hesabını yapmıştır ona göre karar verir

bekliyoruz seni arda. her şeyi geride bırakıp yeni bir sayfa açmak için dön yuvana.

Fatih hocanın elini öpüp 66 numarayı giyerse ve acun medyadan uzak duracağına dair ant içerse gelsin.

bunlarından birini bile yapmam derse yolu açık olsun. fenere bile gidebilir.

net bir şekilde bize gelmek istiyor. 2-3 haftadır farklı farklı takımlara bilerek yazıyorlar. Maksat "Arda gidiyor haberiniz olsun" mesajı.

Menajer piyasasını bilmem ama 15 senedir futbolu takip ederim ve artık bazı şeyleri az-çok anlıyorum.

Buna Avrupa'dan üst düzey takımlardan teklif falan gelmez. Katar,ABD,Çin olur ancak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt