Arda Turan basın toplantısı düzenledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenliyor

Adam 2 yıldır bir yarar sağlayamadı Galatasaray'a. Takımının iyiliğini de düşünemez mi? Artık gitmeliydi ve iyi oldu.

gitmesi normal zaten sadece
ft icin kalıyorum veya kalıyorum diyor nası olursa olsun. ft ona göre sistem belirliyor taktik calısıyor kac ay boyunca. şimdi bırakıp gitti hersey onun üstüne kurulmusken butun takımın hocaların emeklerini çöpe attı. keske 2 ay önce gitseydi

Ben Galatasaray için daha özel şeyler söyler sanmıştım.

"Bizi sevenleri üzmeyelim Baba" - Metin Oktay.

Bi daha karşılaştırılmaz umarım birileriyle.

noldu kaptanCIK PARÇALIYI çıkarınca yüzün gülmüş ! :o

Ünlü bir takım demedim zaten. Kariyerin için şikeli bir ligde mi oynamak istersin yoksa dünyaca ünlü bir ligde mi dedim.

Dünyaca ünlü lig olmicak diyorum bende.O kulup o başkanla 2 sene sonra küme düşer.Tuncay gibi aglamaktansa Bülent korkmaz gibi efsane olmayi tercih ederdim.Paraysa para ne istiyosa verildi.Kapris yapmanın anlami yok.

Bu sonradan karar değiştirmede o çakal menajerin işin kesin vardır.Neyse adamın yüzü gülüyor 2 senedir huzursuzdu burada kendisi için hayırlısı olsun.

umarım avrupada işi bitince futbolu GS de bırakmak istiyorum demez 33 34 yaşında inşallah gelir son 5 senesini paşa paşa oynar jübilesini yapar

Yabancı sınırlaması olmasa bu kadar Arda'nın kapısında kal diye yatılmazdı zaten.Ah o yabancı sınırlaması.

Fatih hoca ile vedalaşmadan gidiyorsa hoca sadece üzülmemiştir kırılmıştırda.

Mahmut Özgener'de TFF den ayrıldıktan sonra bu tarz açıklamalar yapmıştı.. Neredeyse ağlayacaktı Mahmut. Yaptıkları hizmetlere hiç değer verilmemişmiş....

Sonradan öğrendik ki Mahmut Azizenin kuklasıymış.. Azize ne derse onu yapıyormuş..

Bırakın duygusala bağlamayı..

Seni çok seviyoruz Arda.Ben şahsen yanında olacağım.İmparator'a ayıp ettin evet.Ancak forma mevzusu sadece profesyonellikten kaynaklı bir durum.Bunuda büyütmeyin artık.Arda daha rahat olacağı yere gitti.Oda bizim kadar Galatasaray'lı.Metin Oktay ile karşılaştırılamaz ama futbol globalleşti ve Taçsız Kral'ın dönemindede oynamıyor Arda.bunu bilelim lütfen.

Asıl helalliği muhabirlerden değil bizden yani BÜYÜK GALATASARAY taraftarından iste sayın kaptan.

Arkadaşlar hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz?

''Galatasaray formasını nasıl terlettiysem, Atletico formasınıda öyle terleticem diyor''

Bu 2 formayı birbiriyle denk tutan adamın sadakatinimi tartıyorsunuz burada? Bıraksanıza ya.

ne ilgisi var a adam giydigim formanın hakkını vericem diyor galatasarayda oynadıgım kadar oynamam diyecek yapmayın arkadaşlar

15 yaşında,sevgilisiyle ayrılmış ergen tripleriniz beni şaşırtıyor.ardaya yapılan terbiyesizlikler bize yapılsa tepkimiz daha fazla olurdu.herzaman destekleyecegim ardayı.gurur duyacagım onu izlerken.

Gençler, bunlar hastalıklı yorumlar. Adam gitti diye "kaka" yapmayın. Yazık.

Antu havası var burada. Yakında "kocakafa" dersiniz adama.

Adam harika bir lige gidiyor, köklü bir takıma. Burada çürüyeceğine, kendine zor hedefler koyuyor. Takdir etmek çok mu zor, yolun açık olsun demek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt