Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hapis yatmasi önemli degil, yatmasi da mümkün degil zaten.
Yargilanip hüküm giymeli, sabika kaydi acisindan ama sanmiyorum.
ne hapis yatması beyler, arda 2-3 kişiye telefon açsa ona ceza veren hakimi hapse atarlar. Burası Türkiye, hatırlatayım.
Biz iste buna inanmiyoruz demeyeyim ama zor geliyor.Kanunlarimizda telefon ile kanunlarin hic sayilmasi gibi istisnalar maddelenmemistir
Yaptiginin cezasi kanunlarda ne ise o verilecektir
Biz iste buna inanmiyoruz demeyeyim ama zor geliyor.
Bugün bile malum davada ifade degistirilmesinden bahsediyoruz.
Hapis yatmasi önemli degil, yatmasi da mümkün degil zaten.
Yargilanip hüküm giymeli, sabika kaydi acisindan ama sanmiyorum.
Muhtemelen hakim karsisina bile cikmadan kapanir mevzu.
Bir futbolcu neden belinde silahla gezer arkadaş. Taşıma ruhsatın olabilir, silahında olabilir ama yanında taşımanın mantığı nedir koy evine kasada dursun. Güvenlik konusunda çekincen varsa tutarsın bir koruma onunla gezersin, silah taşımak demek risk demek bir anda sinirlenip hayatının hatasını yapabilirsin.
Üstad dünden beri bunu soruyorum ben de.
Kanunlarimizda telefon ile kanunlarin hic sayilmasi gibi istisnalar maddelenmemistir
Yaptiginin cezasi kanunlarda ne ise o verilecektir
Sarper ve @Serkan Şafak ikilisi gibiNedense hep Burak Yilmaz da oluyor bunun yaninda boyle seyler olunca.![]()
Ey Turk adaleti.. Ölmediysen, yaşıyorsan, adamına göre adalet dagıtmıyorsan geregini yaparsın ve bu adamı en kısa zamanda cezaevine yollarsın..