Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Cevap: Arda Turan: "Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu"

Bundan sonra Sabri'yle makara yaparken nasıl ki sevdiğiniz bir arkadaşınıza takılıyorsanız öyle yapın. Aşağılar gibi değil.

Anlayana tabi bunlar..

Arda daha yeni gitti sayılır. Tabi ki sık sık röportaj vermesi normal.

Oyuncu gittikten sonra niye konuşur. Ayrıca son 1,5 senede ne verdin? Onu düşün sonra konuş. Son sezon 12 maç 2gol2 asist

Kewell ne kadar oynadı. Ama hala el üstünde tutulur. Biz Türkler'den cacık olmaz

Arda iyi ki gitmişsin koçum.

Yazılanları okuyunca daha iyi anlıyorum seni. Özeliikle Aysel isimli üyenin yazdıklarından sonra. Maşallah destek de görmüş baya

Valla Rıza abi,Tamam kabul elestiri yapılabilir bu dogal birsey ama bu kadar SErt elestiri acımasız olmus diye düsünüyorum.Tabi kimseyede sen neden böyle yapıyorsun deme gibi bir hakkım yok...

Arda'nın tek derdi para olmuş diyenlerin kesinlikle anaokul terk seviyesinde matematiği olmalı:asd: Yahu adam daha az alıyor be:)

Arda'yı körü körüne savunmak ne demek yahu. Arda bu, Arda Turan. Savunulacak çok şeyi var Arda'nın, körü körüne savunmaya gerek kalmayacak çok şeyi var savunulacak

Röportajı sonuna kadar okudum, kötü bir şey söylememiş, allahınızı severseniz son 2-3 yılda yabancılardan ne katkı aldık..çoğu kronik sakat adamlardı, devamlı kaçak oynayan,adam kaçıran neili başımıza defans yapmıştınız.

Şimdi,insan bir urfalıyı izleyince, meloyu izleyince 2 sene nasıl kandırıldığımızı anlıyabiliyoruz.

Başarılar Arda Turan..

Bundan sonra Sabri'yle makara yaparken nasıl ki sevdiğiniz bir arkadaşınıza takılıyorsanız öyle yapın. Aşağılar gibi değil.

Anlayana tabi bunlar..

Bırak ya Mert, biz kadir kıymet bilmeyiz, yarın öbür gün Sabri'ye de söveriz. Biz buyuz :mad:

Kewell ne kadar oynadı. Ama hala el üstünde tutulur. Biz Türkler'den cacık olmaz

Ne Arda nede Kewell, ikisinede üzülmedim.

Hic birisi bir Metin Oktay veya bir Hakan Sükür degil, tirnaklari olamazlar. Biz cok seviyoruz hemen herkesi göklere cikarmayi.

Adamın kız arkadaşı var, insan gibi takılıyor.

Arkadaşlarıyla gezip eğleniyor

Sahada elinden geleni yapmaya çalışıyor

Ama yaranamaz bu insanlara. Ayıp yahu gerçekten ayıp.

Ardaya silah zoruylami söyletiyorlar bunlari???

Ne Arda nede Kewell, ikisinede üzülmedim.

Hic birisi bir Metin Oktay veya bir Hakan Sükür degil, tirnaklari olamazlar. Biz cok seviyoruz hemen herkesi göklere cikarmayi.

Hakan Şükür'e bile demediğini bırakmayanlar var aramızda. Hele zamanında ölse de kurtulsak diyenler vardı. Şimdi şimdi değeri anlaşılıyor.

Taraftar olarak profilimiz giderek bozuluyor. Sinir olmaya başladım açıkçası

Adamın kız arkadaşı var, insan gibi takılıyor.

Arkadaşlarıyla gezip eğleniyor

Sahada elinden geleni yapmaya çalışıyor

Ama yaranamaz bu insanlara. Ayıp yahu gerçekten ayıp.

Medya da körü körüne elestiri yapıyordu Ardaya,hatta ben bunlardan bazılarının Fener medyası oldugundan süpheleniyorum.Ardaya komplo kurdu seref yoksunları...

Abartmayın beyler,ana avrat küfür edildi Arda'ya,adam dolmuş ne yapsın.

Hakan Şükür'e bile demediğini bırakmayanlar var aramızda. Hele zamanında ölse de kurtulsak diyenler vardı. Şimdi şimdi değeri anlaşılıyor.

Taraftar olarak profilimiz giderek bozuluyor. Sinir olmaya başladım açıkçası

Konustukca batiyorsunuz gözümüzden düşüyorsunuz pankartını unutanlar var,hani Hakan Sukur ve Bulent Korkmaz a açılan pankart...

Medya da körü körüne elestiri yapıyordu Ardaya,hatta ben bunlardan bazılarının Fener medyası oldugundan süpheleniyorum.Ardaya komplo kurdu seref yoksunları...

yahu kuracak tabi. Adamlar zaten fırsat arıyordu. ''Ben Arda'nın gözyaşlarını silecek değilim'' diyerek Arda'yı medyanın önüne yem olarak atan bir başkanımız vardı, sanki adam ağlıyormuş gibi.

Sahaya sırtını dönen, sinema kapatmasına laf eden taraftarımız vardı.

Medyanın yaptığı, bizim kendi kendimize yaptığımızın yanında devede kulak kalır

Konustukca batiyorsunuz gözümüzden düşüyorsunuz pankartını unutanlar var,hani Hakan Sukur ve Bulent Korkmaz a açılan pankart...

Ya. Al işte belgesi. Yatacak yerimiz yok bazı durumlarda

Bi sus be Arda be. Valla soğuttun kendinden.

Ardanın tek bir hatası var o da biraz fazla röpartaj vermesi...

Yahu ne zararı var konuşsun adam. Sıkıntı nerede anlamadım.

Asıl sıkıntı nerede biliyor musunuz. Bu koskoca röportajdan başlık olarak bu başlığı seçen medya şerefsizlerinin oyununa gelip, GSCimbom'da aynı başlığı kullanmaktır.

Asıl sorun budur. Kendimizi kendimize yediriyoruz.

ana avrat küfürü bir tane veled etti asıl abartan Arda.Ultraslanın yaptığı protestoyu bütün taraftar ayıpladı, hepsi tiksindi çıkıp geçmişte olanlar için bütün herkesi suçlayamazsın.Yok böyle mantık. Arda biraz baksın Totti'den ibret alsın.İlk zamanlarında Totti nefret edilen adamlardan biriyken şimdi taraftarı tarafından tapılıyor. Hasan Şaş'ın kafasına laptop attılar çıkıp bütün taraftar böyle şöyle , kırgınım demedi, geldi aslanlar gibi görevini yapıyor. O laptopu Hasan'a değil Arda'ya atacaktık.

Geri
Üst Alt