Arda Turan: "Benim oyuncum değersiz mi? Kafasına darbe alıp düşüyor oyun durmuyor"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan: "Fenerbahçe, Tadic ile bağlantı oyununu çok iyi oynuyordu. Kenar ortalarına yönlendirmeye çalıştık. Blokları iyi savunduk. Ancak diyagonal toplarda tempolu gidemeyince ara ara sıkıntılar yaşadık ama ilk yarıdaki defansif oyunumuzdan çok memnunum.

Caner'in pozisyonundaki itirazım ise şuna. Yüzüne veya kafasına darbe gelince sağlık açısından oyunu durdurması gerekli. Benim Fenerbahçe kulübüne karşı saygım çok büyük. Bütün oyuncular değerli. Benim oyuncum değersiz mi? Kafasına darbe alıp düşüyor.

Fenerbahçe çift forvete dönünce topa sahip olup pas sürelerini uzatmalıydık. Ancak dönem dönem iyi savunduk. Maximin oyuna girince ikili sıkıştırma için Ampem'i oyuna aldık. Bizim için 1 puan ama oyun olarak kazanılmış bir maç gibi. Jose Mourinho gibi büyük teknik direktöre karşı benim için de çok iyi sınav oldu. Birçok öğreti oldu."

1734725818723.webp

fbnin tek taktigi en nesriye orta ac kafa ile gol atmasına ragmen

bu taktigi onlara verdigini itiraf etmıs

malesef kücük hoca

hemde fbli

Bizim mactan sonra da hakem konusmamisti

Linc yememek icin yine konusmamis sadece tek pozisyon üstünden elestiri de bulunmus

Cagdas gibi boş konuşup boş oyun oynamadı enazindan ,ve takımındaki fenerliler ilginç şekilde satmadı takımını

- Soru: "Beşiktaş'ta teknik direktör konusunda Arda Turan sesleri var. Neler söylersiniz?"

- Arda Turan: "Ben Eyüpspor Teknik Direktörüyüm. Olmayan konular hakkında konuşmak. Beşiktaş çok büyük bir camia. Bu şekilde böyle ayak üstü konuşmak saygısızlık olur. Ben hayatım boyunca Galatasaraylı olduğumu söyledim zaten."

Beşiktaş ile ilgili düşünceniz var mı? Arda Turan: "Ben Eyüpspor teknik direktörüyüm. Ben hayatım boyunca Galatasaraylı olduğumu dile getirdim zaten." (Tivibu Spor)
bjk macında tayfurun yaptıgı penaltıdan sonrada politik konusmustu

bu adam bjk gıder

Caner de berke de bayagi motive olmustular ve mac sonu soyunma odasinda sevince katildilar

Bu konu arda turan’a yazar oyunculari ikna etmis
Evet ,muhtemelen bjk Tayfur olayından iyi ders aldı arda ve bakın adınız şikeci olur gibisinden konuştu muhtemelen ama motivasyon dışında eyup defansif olarakta iyidi hatta becerikli olsa thiam ve halil maçı alirdi

Bizim mactan sonra da hakem konusmamisti

Linc yememek icin yine konusmamis sadece tek pozisyon üstünden elestiri de bulunmus
Bizim maçta hakem konuşacak ne yaşandı faulden golü atan bunlardı. Bu maç ile gündüz gece kadar farklı.

Şu maçta ağır açıklamalar beklerdim. Dinlemedim, burdan okuyorum fakat iptal edilen gol için bile konuşmadıysa geçelim bu taktik açıklamalarını.

Geri
Üst Alt