Arda Turan: "Biz bu ülkenin terbiyesini almış insanlarız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator

Dünya Kupası Elemeleri’nde Kosova’yı 2-0 yenen A Milli Futbol Takımı’nda kaptan Arda Turan, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Uzun bir aradan sonra milli formayı giyen Arda, dönüşünü de değerlendirdi.

Arda’nın sözleri şöyle;

“Bugün önemli olan kazanmaktı. Olan tüm olaylardan sonra birleşebilmek için güzel bir fırsat oldu bize. Kosova karşısında herkes puan kaybedebilir. Daha önce de bazı takımlara karşı puan kaybetmiştik. Çok iyi oynamadım ama ikinci golde skora etki ettiğimi düşünüyorum. Daha iyi olmam lazım. Kendimi ispatlamaktan daha çok takıma yardım etmek gerekiyor benim için.

Ben ülkemin formasını giymekten gurur diyeceğimi söyledim. Benim için en değerli forma. Bize gel derler geliriz, git derler gideriz. Ülkemizin için elimizden geleni yapacağız.

Bütün senaryolar biz kazanınca güzelleşir. Önümüzdeki maçlarda 6 puan alıp, 11 puan olduktan sonra senaryoyu konuşuruz.”

AMK

Şu bizli mizli konuşmaları yok mu, saçına sakalına sövesim geliyor. Bırak artık şu bitirim ağızlarını be Arda. Sıktı yani.

Ondan terbiyesizsin demek. Büyük resmi şimdi gördüm.

1. çoğul şahıs Arda diyebiliriz bundan sonra.

Sorun da bu işte.

Bunu da iyi gazladılar, araç haline geldiğinin farkında da değil. Kosova maçı geçti gitti de sonraki maçlarda başarısız sonuçlarda hocadan önce eleştirilecek isimlerin başında Arda olacak, bir halt oynadığı yok MT'de.

Bu herif yüzünden yakında "İsim Değişikliği İstek Başlığı" na uğrayacağım. :38573:

Bizim ülkenin terbiyesi meşhurdur zaten. Bir kebabı, bir terbiyesi.

Terimi sevmiyor olmama ragmen antipatiklikte arda ve yancilari terimi solladilar

Asıl sorun bunun futbolu bıraktığı an başlar. Tüpçünün yerine ansızın bir gün atanır.

Senin terbiyen Ülke terbiyesini yansıtıyor ise ölmüşüz millet olarak

SARI KIRMIZI!

aferin çok iyi yansıtıyorsun ülkenin terbiye seviyesini

Türk futbol tarihinin en kariyerli ve aynı zamanda en antipatik adamı bu Arda.

Ülke de terbiye mi var ki terbiyesini alasin, terbiyesiz herif.

Cene suyu Arda.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt