Arda Turan Domuz Gribine Yakalandı !

Cevap: Arda Turan Domuz Gribine Yakalandı !

Domuz gribinede atarsın çalımını büyük kaptan.

Geçmiş olsun kaptan..

Elano için fırsat. Kaptan hemen iyileş

Allah şifa versin kaptanımıza,bir an önce kurtulur inşallah

Geçmiş olsun Kaptan. Allah acil şifalar versin.

Acil şifalar diliyorum. İnsanlar evlerinden çıkmaya, okula, işe gitmeye ürküyor kendisi 2 günlüğüne Roma'ya tatile gidiyor. İlginç! Ya canının hiç kıymeti yok, ya da mevzu çok önemli. Gazetenin birinde (muhtemelen Vatan) İtalya'ya transferi falan gibi bir dedikodu duydum tahminen 3-4 gün önce hiçbir gazeteye inanmam ama Gökmen Özdemir faktörü var Vatan'da.

Geçmiş olsun kaptan iyişallah kısa sürede atlatıcak! (antuya gelince kaale almayın insan değiller)

Bu akşam oturuyoduk dayım gilerde kendisi fenerlidir. Haberlerde geçti gribe yakalandığı dediki gebersin dedi kafam bir attı o anda dayım falan demedim azıma geleni saydım insanlıktan nasibinizi almamışsınız falan dedim kalktım evime gittim. Bunların alayı böyle

Arkadaşlar büyütülecek bir şey değil bu domuz gribi. Bildiğin grip. Normal gripten Dünya'da yılda 500.000 civarı ölüm oluyor ama domuz gribinden ölen 50-60 kişiyi basın abartmayı çok seviyor. Domuz gribinin tek farkı normal gripten daha bulaştırıcı olmasıdır. 0-5 yaş arası çocuklarda ve yaşlı, bağışıklık durumu iyi olmayan, kronik rahatsızlığı olan kişiler eğer gribe yakalanırsa(domuz gribi veya normal grip farketmez) daha ağır geçirirler hatta bazen hastanın durumuna göre ölümcül olabilir. Geriye kalan kişiler risk grubunda değiller ve aşı da olmalarına gerek yok. Arda da zaten 22 yaşında ve hiç bir problemi olmayan bir oyuncu. Bu yüzden kısa sürede normale dönecektir. Geçmiş olsun kaptan...

Bu akşam oturuyoduk dayım gilerde kendisi fenerlidir. Haberlerde geçti gribe yakalandığı dediki gebersin dedi kafam bir attı o anda dayım falan demedim azıma geleni saydım insanlıktan nasibinizi almamışsınız falan dedim kalktım evime gittim. Bunların alayı böyle

oha nefrete bakarmısın..:sopa:

Kaptan güçlüdür. İnşallah Kaptanımız çabuk atlatır ve sahalara döner.

(

Vay be! Demek sonunda bu da oldu. Kör olduk. Spor gözümüzü kör de etti sonunda. Dünya çapında binlerce kişiyi öldüren hastalığa yakalanan birisine sadece rakibimiz diye geçmiş olmasın diyebilecek kadar körleştik demek. Ne diyeyim. Allah hem Arda´ya‚ hem bu hastalığa yakalanan herkese‚ hem şifaya ihtiyacı olan herkese acil şifalar versin. En azından takım renklerine bakmadan... )

Aralarinda yine insafli olanlarda varmis. ne ilginc:rolleyes:

Geçmiş olsun kaptan..

Geçmiş olsun kaptan.Allah acil şifalar versin.

Geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatır.

Fazla büyütülecek bir şey değil, geçen ay bende de çıktı, 1 haftada iyilestim.

Geçmis olsun Arda'ya :( Uzuldum gercekten.

Allah biliyo yurtdışına çıktığını duyduğmda içime sinmedi. En azından Arda gibi birinin çıkmaması gerekti diye düşünüyorum...

Geri
Üst Alt