Arda Turan: “Eyüpspor'dan ekmek kazanıyoruz. Saha içinde kalmaya devam edeceğiz“

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1733079227228.png

Arda Turan: "Biz Galatasaray'da büyüdük; burası bizim evimiz, hayatımızın sonuna kadar da böyle olacak! Galatasaray'dan aldığım eğitim bu. Bulunduğumuz formanın hakkını sonuna kadar vermek. Sonuna kadar mücadele ettik. Eyüpspor'dan ekmek kazanıyoruz. Saha içinde kalmaya devam edeceğiz.”

Arda Turan: "Ben alışığım hayatımda yapmadığım, olmayan yükleri almaya ama Allah'a bugün çok şükür ki başımızın dik çıkmasını sağladı."

- Berke'ye bir uyarınız oldu, zaman geçiriyor diye...

Arda Turan: "Oyuncular buralarda öyle sıkıntılar yaşayabilirler. Okan abinin Galatasaray camiası için en büyük hocalardan biri olduğunu biliyoruz, onunla gurur duyuyoruz. En iyi niyeti sağlamaya çalıştık. Galatasaraylıyım ama oyuncularımın da başını eğdirmem, Okan ağabey iyi dememiş."

Hayır. Volkan gibi, Emre B. gibi eski takımına yatmalıydın. Bizimle değilsin.

Sana yat demiyoruz ifb gibi ama takımı yatspor gibi paso yatırdın

Yav arda ne yapsin. Omu diyor barisa 3:1 yapma diye.

Senin evin falan değil burası, senin başakşehirde oynarken neler yaptığını herkes biliyor.

böyle düşmanların güldürme sevdasına anca eyüp'ten ekmek kazanırsın zaten

Acurun yavşağı kulüpten içeri adım attırılmamalı buna

Şerefsizler ile kanka olmayın ama.

Saha içinde kalırken oyuncun Beşiktaş maçında son saniye de penaltı yaptırıyor yatmak yerine.

Bu maçta da tam tersi 90+5.te oyuncu değiştiriyorsun ve Fener fanatiği kalecisi ve forvetin maçtan 15 dk çalıyor.

Elinde ki oyuncu grubu maç satıp hala bu maçta hırsla oynuyorsa sen de oynatmayacaksın.

Bugün özelinde eleştirilecek hiçbir şeyin yok ama seni hiç sevmiyorum.

Arda işini yaptı. Zaman geçirme işini tüm takımlar yapabiliyor. Orada buna çok müsaade eden operasyon çocuğu hakem suçlu. Arda Turan'ın TD'liğini beğeniyorum. Başarılı olmaya devam eder umarım, karakterini sevmiyorum ama gelecekte en büyük TD adaylarımızdan birisi kendisi Nuri Şahin ile birlikte.

Ardaya kızmak çok yersiz sadece eyupmu yatıyor sanki ,gelen anadolu takımlarının tamamı yatıyor
Arda puan için oynamasa kendisine şikeci dense o da kendi açısından kötü

Esas sorun eyupte değildi bence

Başarılı olsun ama bizim takımın başında olmasını hiç istemiyorum

Bosuna kiziliyor

Eninde sonunda bir gun takimin basina gelecek

Geri
Üst Alt