Arda Turan: "Farklı açıdan çekilen bir fotoğraf neticesinde oluşturulan ucuz bir popülizm"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Arda Turan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

61dabca586b24415dc2547a7.jpg

Arda Turan: "Gece, gündüz geri dönebilmek için çok çalıştım. Ligde bu kadar arkada kalmış durumdayken, ağrılarımı tolere edebileceğimi düşündüğüm ilk anda, sağlık ekibimizden ve hocamdan izin alarak, takım arkadaşlarıma ve kulübüme yardım edebilmek için sahada oldum. Aylarca gösterilen tüm fedakârlığın, birlikte çalıştığım insanların gösterdiği büyük çabanın, emeğin sonucu; farklı bir açıdan çekilen bir fotoğraf neticesinde oluşturulan ucuz bir popülizm midir?"

Arda Turan: "Hayır. Bunun böyle olmadığını da herkese, tüm kariyerim boyunca yaptığım gibi çok çalışarak yeniden hatırlatacağım. Galatasaray için mücadele vermekten geri durmayacağım, bu genç takımın büyüme sürecinde bana ne zaman ihtiyaç duyulursa orada olacağım."

Yahu zaten aylardır yoksun oynamadığın için senlik tek bir mesele yok yinede 2 gündür gündem sensin. Dönüp özür dileme tuhaf paylaşımlar falan.
Popülizmi bilmem ama senin yaptığın ilgi budalalığı. Git idmanını yap zaten sinirimiz bozuk.

Hiç bir fedakarlık istemiyoruz senden.
Düş yakamizdan ne halin varsa gör.
Git diyetini evde yap bizden uzak ol.

Gscimbom mobil

birde fedakarlik diyor.

ya sen basak'ta bile kadroya giremiyordun. biz transfer etmesek spor yorumcusu olmustun. GS ne verdin simdiye kadar ve ne aldin önce onu bir düsün arda.

:asd::asd::asd::asd::asd:

Olm bunlar ruh hastası yaw. Bu salak bir de td olacak bize. Allah sabır versin

Yag baglamissin iste ulan bunun açısı mı olur

Geri
Üst Alt