Arda Turan: "Fatih Hoca bekle dedi ve bekliyorum"

gökmen özdanak ın hayal dünyası haberi bu.
bu başlıktan bağımsız transferin son günlerinde olacak gibi geliyor bana da.

barcelonanin verdigi maastan vazgecmez gelirse bile onlar öder maasini büyük fedakarlik yapiyormus gibi gösterilmesi komik bizden büyük takim da almaz zaten

Giderken son dakikada gitti gelirken de son dakika gelecek demekki. Ne yapalım hayırlı olsun demek düşüyor

Bazen, olacakları görmene rağmen müdahale edemediğin olaylar olur, çok büyük olaylar değildir ama göz göre göre olacağı için, için sızlar ve görmek istemediğin için arkanı döner gidersin.

Bu gerçekse çok salakça hareket etmişiz. Adam 2 yıldır oynamıyor, alıp kampta güçlendirmek varken bekle kamp sonu açıklayalım da 6 ay daha oynatamayalım. Gelmesine zaten karşıyım.

Elden ayaktan düşünce şımarıklığı azalmış. Galatasaray'ı küçümsediğin zamanları unutmadık. Bedava dahi istemiyorum. Aklı sıra bizi kullanıp yerlere düşen itibarını toparlamak derdinde. İnanın para için dahi gelmek istediğini düşünmüyorum. Galatasaray hayır kurumu değildir.

Kendisine birçok teklif geldiğini söyleyen Arda, “Ancak bunların hiçbirini değerlendirmedim. Fatih Hoca ‘Bekle’ dedi ve bekliyorum. Ben Galatasaray’ın evladıyım. Para önemli değil, G.Saray önemli. Sarı kırmızılı formayı yeniden giymek için can atıyorum” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın bundan haberi yok.. A.Madrid'e kaçar gibi gittiğini unutmadık.. Hocadan icazet bile almadın giderken.

Arda, “Galatasaray’a hizmet etmek için her şeyi yaparım. Galatasaray’ın başarıları için savaşırım. Kalbim her zaman Galatasaray’la atıyor” dedi.

Fatih hoca bekle dedi ve bekliyorum.

Diyecek baska sozum yok

Bizim taraftar akıllanmaz hala Arda efendiden medet umanları gördükçe hiç umut kalmıyor içimde. Bize yeni onyekurular, Gomisler lazım Arda ne şakamısınız hbasuıduıoasdjka 😬 🤣

Geri
Üst Alt