Arda Turan, Futbol Aktüel'e konuk oldu

Cevap: Arda Turan, Futbol Aktüel'e konuk oldu

Başkan'ın değişmesi durumunda transferine izin verilmesi gerektiğini ima etti. Bu da demek oluyor ki yeni başkan takımdan ayrılmasına izin vermezse Arda gönülsüz oynayacak.

Gönülsüz oynamasından bahsetmiyorum. Arda dün gecede söyledi zaten. Hiç bir forma Galatasaray formasının yerini alamaz. Atl.Madr. Yerine M.unt.- Chelsea - Milan - Valencia - R.Madrid olsa idi zaten her ne olursa olsun gitmeyi kafasına koyardı. Ama şuan tamamen kafasına koymuş durumda değil. ( kendimce dün izlediğimde bu kanıya vardım ) Seneye süper bi oluşum ile bence ardada şampiyon olup gitmek isticektir.

Neden 14. sıradayken transfer olucağına, Şampiyon olup gitmeyi tercih etmesin ! Hemde En çok ihtiyacımız olduğu zaman..

bu arabesk kafayla 2-3 yıl sonra yıldızı söner bu adamın

Arda Turan sene sonunda 15m €'ya İspanya'nın Atl.Madrid kulübüne transfer oldu !

Kim Gelicek Seneye Arda Turan'ın yerine ?? Siz söyleyin bende arda'nın gitmesinden yana olayım..

Arda Turan sene sonunda 15m €'ya İspanya'nın Atl.Madrid kulübüne transfer oldu !

Kim Gelicek Seneye Arda Turan'ın yerine ?? Siz söyleyin bende arda'nın gitmesinden yana olayım..

mevlüt erdinç-volkan şen-sercan yıldırım-tunay torun vs..... gelecek bir sürü adam var messi'den bahsetmiyoruz yeri dolmayacak adam yoktur.

Arda bence gitmeyecek.Ki Ünal Aysal'ın Arda'yı bırakma gibi bir niyeti yok.Arda'da kaçarak gitmek istemiyor neticede.Kulübün ihtiyacı varsa sırtını dönüp gitmez.Ama illa gitmek istiyorsa da tutmak anlamsız olur.

Hangisini alabileceksin ? Sercan ile arda aynı mevkinin adamı değil, mevlüt uç oyuncu pozisyonu oynuyor, volkan şen desen kanat adamı oyuna top dağıtıcak adam değil..

Olucak 3 isim var ama onlarında geliceğini sanmıyorum.. Ama futbol bu belli olmaz.

1- Mehmet Ekici

2- Hamit Altıntop

3- Selçuk inan

Arda bence gitmeyecek.Ki Ünal Aysal'ın Arda'yı bırakma gibi bir niyeti yok.Arda'da kaçarak gitmek istemiyor neticede.Kulübün ihtiyacı varsa sırtını dönüp gitmez.Ama illa gitmek istiyorsa da tutmak anlamsız olur.

Sanırım benim yazıdığımı anlayıp yorumlayan tek adam !

Hangisini alabileceksin ? Sercan ile arda aynı mevkinin adamı değil, mevlüt uç oyuncu pozisyonu oynuyor, volkan şen desen kanat adamı oyuna top dağıtıcak adam değil..

Olucak 3 isim var ama onlarında geliceğini sanmıyorum.. Ama futbol bu belli olmaz.

1- Mehmet Ekici

2- Hamit Altıntop

3- Selçuk inan

saydığın 3 adamla arda'nın hangi pozisyonlarda oynadığını söylermisin? sana söylediğim adamların hepsi kanatta oynuyor

Arda Galatasaray'da Sol açıkta mı oynadıgını sanıyorsun renktaş :) Diziliş olarak sol kanat. Ama toplasan 90 dk. 10 dk kanat pozisyonunda oynar. Nyse konuyu tekli tartışmaya götürmeyelim.. Bence Arda, Aysal ile kalıcaktır..

mevlüt erdinç-volkan şen-sercan yıldırım-tunay torun vs..... gelecek bir sürü adam var messi'den bahsetmiyoruz yeri dolmayacak adam yoktur.

Saydıklarının hepsini toplasan 1 Arda etmez.Aynen Pino ve Kazım'ı topladığın zaman Keita etmediği gibi.Elindeki en iyi futbolcuyu gönder sonra ardından düşük seviye ne idüğü belirsiz adamlar al,onlardan medet um.Küçük Galatasaray izlemek istiyorsanız Paf takımını seyredin...

Zaten Mevlüt ve Sercan Arda'nın yerini tutar diyen birisi nasıl takip ediyorsa takımı...

arda cok komik derlerdi hep.

dün izledim kendi kendine gülüp durdu. hic komik bir essprisine falan rastlamadim acikcasi.

acaba bu arda o anlattiklari komik arda'miydi ? :o

Senin espiri anlayışına bağlı olabilir renktaş.

Çok güzel programdı.Arda ne yönetime, ne takıma, ne de taraftara yalakalık yapmadı her zamanki gibi açık sözlü ve samimiydi.Bazı taraftarların ona söylediklerini, yaptıklarını gördükçe Allah yardımcısı olsun diyorum.Hala kızgın ve kırgın değilim diyor.

Senin gibi futbolcuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.Değerini bilmeyenler bir gün anlayacak.Galatasaraylılığınla, insanlığınla, futbolculuğunla gurur duyuyorum.Sana hep inandığım ve güvendiğim için kendimle de gurur duyuyorum.Yolun açık olsun.

Arda dün çok güzel konuştu.

Kafası çalışıyor.

Doğru mantıkla hareket ediyor.

Kimse umursamamış belli ki ama defalarca Galatasaray değerlerinden bahsetti.

Sanırım bu aralar Galatasaray değerlerini umursayan tek insan da kendisi.

Zaten oynadığı futbolun, hırsının nedenini de açıklıyor...

Arda'ya fener medyasından çok ikiyüzlü taraftarımız zarar veriyor.Adamın gitmek istemesi gayet normal. Duygusal düşünürsem hep kalsın derim ama kendini kurtarmak için kesinlikle buradan uzaklaşmalı.

arda cok komik derlerdi hep.

dün izledim kendi kendine gülüp durdu. hic komik bir essprisine falan rastlamadim acikcasi.

acaba bu arda o anlattiklari komik arda'miydi ? :o

Adı Ardinho olsaydı şuan bütün avrupa gülüyordu başkan

Geri
Üst Alt