Arda Turan: "Galatasaray bayrağı açarım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan, takımı Atletico Madrid’in Barcelona’yı devirip Devler Ligi’nde yarı finale kaldığı karşılaşmada sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Milli yıldızımız, “Şampiyonlar Ligi’nde finale kalıp kupayı kaldırırsak, seremonide Galatasaray bayrağı açarım” dedi.

Karşılaşmayı da değerlendiren Arda, “Ben oynayamadım ancak arkadaşlarım mükemmel bir performans sergiledi. Maçı çok daha farklı kazanabilirdik. Umarım yarı finali de geçip, finalde mutlu sona ulaşmayı başarırız” ifadelerini kullandı.

ne alaka Galatasaray bayragi?

Turk bayragi olmali..

bu da taraftara sirin gozukmek icin ne diyecegini sasirmis...

Cristiano Ronaldo da Manchester ve Sporting bayragi acar, Robben de Groningen bayragi, Thiago da Barcelona bayragi, Bale ve Modric de Tottenham bayragi, Neuer de Schalke bayragi, guzelmis vallah :monkey:

Ozaman biz Turkiye kupasini alirsak da Sneijder Real Madrid, Drogba Chelsea, Selcuk ve Burak Trabzon bayragi acabilir.. :asd:

(pfff wtf is this..)

şaçma niye Galatasaray bayrağı açıyon git Türk bayrağı aç...bi finalde bi Galatasaray bayrağı açılacaksa ancak Galatasaray kupayı aldığı zaman açılır diğer türlüsü anca eziklik göstergesi olur..

bu gs'nin büyüklügünü gösterir.

Biliyoruz iyi Galatasarayli olduğunu ama ne alaka anlamadım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türk bayrağı açman lazım

ha illa gs bayrağı açıcaksan Villaya falan açtır

ondan sonrada yolla villayı bize doğru

Cok manasiz bir hareket olur. Kendince Galatasaray taraftarina sirin gözükmek istiyor.

Sen takimin Atletico MADRID ile kazanacagin bir kupada niye Galatasaray bayragi acmak istersin? Bunun hic bir mantikli aciklamasi yok. Hem Galatasaray hem de Atletico icin güzel birsey olmaz.

Sen orada bizi,yani GALATASARAYI temsil etmiyorsun.

Daha önce AL'yi kazandıktan sonra Türk bayrağı açmıştı zaten. Değişiklik olsun istemiştir. :D

Şaka bir yana haber inandırıcı gelmedi ama doğru ise ATM'ye saygısızlık olur...

ben olsam başka takımın bayrağını açtırmazdım. ama bunu dedi diye bile eleştirecek adamlar var

Türk bayrağı açması daha güzel olur ama sanmıyorum ki kazansınlar

Ülke bayrağı daha uygun ama hem Ay-yıldız hem de Galatasaray bayrağı fena olmaz..

Boyle sacma bi ise giriscegini sanmiyorum kendi takimina da saygisizlik,Turk Bayragi iyidir..

Gerek yok.Kapris yapıp gitmeseydin burada Galatasaray'ın başarısı ile Galatasaray bayrağı açsaydın.Atletico başarısı ile Galatasaray bayrağı ne alaka?

Emekliliğine yol yapıyor :D

32-33 yaşlarında gelip emekli ikramiyesini alma planları var tabi taraftara şirin gözükmesi lazım.

Dün maç başlığında Arda olsa Madrid turu geçemez vs. gibi yazılar okudum. İşte taraftar cehaletimizin son durumu bu.

Adamlar Arda üzerine takım kuruyor, bizime ttiğimiz laflara bak. Giderken de hatamız büyüktü.

Şimdi sıra Selçuk'a geldi. Biz oyuncuları Emre ile arkadaşlıklarına göre değerlendirdiğimiz için Arda da adam değil. Caner ile arkadaş olan Selçuk da adam değil.

Böyle devam....

Arda şu an hayalimizde göremeyeceğimiz başarıları 3 senede yakalamış durumda. Arda kötü, Selçuk kötü bizim taraftar iyi.

Helal olsun, Arda'yi her zaman begendim.

Bizim gururumuz, türkiyenin gururu.

Ama türkiye bayragi açmali, sonuçta Atletico için oynuyor Galatasaray için degil.

galatasaray bayrağı açsa ne olur türk bayrağı açsa ne olur. istediği bayrağı açsın kendi keyfine kalmış bizene

Bu ancak asla final oynama ihtimali olmayan, küçük, başarısız takımlar için yapılabilir. Hani onlar asla final oynayamayacak bari takımımın bayrağı CL finalinde dalgalansın gibilerinden. Bursa taraftarının kupayı aldıklarında Ankaragücü bayrağı açmasından farksız ve saçma olur. Biz ezik miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt