Arda Turan: ''Galatasaray hedefler bittikten sonra keyif yapılacak yer değildir''

Arda turan'in yarisi kadar bu takimi sevmiyor.Su olumsuz yorumlarin sahipleri

Bende olumsuz yorumculardanım. Benim çocukluk aşkım Galatasaray. Ben haşa tapar gibi seviyorum Galatasarayımı. Hayatımda etmediğim kavgaları kırmadığım kalpleri küsmediğim insanlara Galatasaray sevdası yüzünden kırıp üzüp kavga etmişimdir. Zerre kadar da pişman olmamışımdır. Benim hayatıma Galatasarayımdan sonra giren insanların (ileride ALLAH nasip ederse de evlatlarım olursa onlar hariç) eğer Galatasaray inancını taşımıyorlarsa zerre kadar umurumda olmazlar ben gözümü Galatasaray ile açtım ölürken de kelime-i şehadet getirebilirsem bir de Galatasaray der veririm son nefesimi inşallah. Ben Galatasaray'ıma arda denilen tip yokkende inanıyordum o varken de öyleydim o ihanet edip gittikten sonra hala daha zerre inancıım eksilmeden inanarak yaşıyorum. Herkes gider herşey biter bize her sevdadan herşeyden geriye kalan sadece ve sadece GALATASARAY olur..!

Yine Gaaaassaraylılık Ölçerciler gelmiş. 53 promil çıktım ben ölçerde baba Gaassaraylıyım ses kes.

Tap

Arda dogru soylemis. Dolayisiyla futbolu Galatasaray'da birakacagim yuvama donecegim tarzi laflar da hava civadir bana gore. Yuvan seni topcu etsin en iyi donemlerini baska takimlarda gecir sonra Avrupa takimlari yuzune bakmadiginda yuksek maasla yuvana geri don. Oyle dunya yok aslinda diyecem de daha onceden cok oldu en yakin ornek Nihat Kahveci'dir. Umarim bundan bizimkiler ders cikarir. Su anda olabilecek bi Arda transferine kimse hayir demez, ama Arda su an istemeyip 33 yasinda donecegim diyosa eger kalsin.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende olumsuz yorumculardanım. Benim çocukluk aşkım Galatasaray. Ben haşa tapar gibi seviyorum Galatasarayımı. Hayatımda etmediğim kavgaları kırmadığım kalpleri küsmediğim insanlara Galatasaray sevdası yüzünden kırıp üzüp kavga etmişimdir. Zerre kadar da pişman olmamışımdır. Benim hayatıma Galatasarayımdan sonra giren insanların (ileride ALLAH nasip ederse de evlatlarım olursa onlar hariç) eğer Galatasaray inancını taşımıyorlarsa zerre kadar umurumda olmazlar ben gözümü Galatasaray ile açtım ölürken de kelime-i şehadet getirebilirsem bir de Galatasaray der veririm son nefesimi inşallah. Ben Galatasaray'ıma arda denilen tip yokkende inanıyordum o varken de öyleydim o ihanet edip gittikten sonra hala daha zerre inancıım eksilmeden inanarak yaşıyorum. Herkes gider herşey biter bize her sevdadan herşeyden geriye kalan sadece ve sadece GALATASARAY olur..!

Sen bunlari soyledin diye.Geriye kalan Galatasaray oluyor.Ama Arda kardesimiz diyince satip gitti oluyor oyle mi?Oynadigi yillarda Galatasaraya katkisi buyuk olmustur ilerdede olucaktir.Senin gibi herseye olumsuz bakanlar.Adama burda kafayi yedirdi.Kufur ettiniz.Sevgilisinenlaf soylediniz.Sakatligini baska yerlere vurdunuz.Ama o hep Galatasaray dedi.Emin ol hepimiz daha Galatasarayli.

Bilseydim korunurdum

Sen bunlari soyledin diye.Geriye kalan Galatasaray oluyor.Ama Arda kardesimiz diyince satip gitti oluyor oyle mi?Oynadigi yillarda Galatasaraya katkisi buyuk olmustur ilerdede olucaktir.Senin gibi herseye olumsuz bakanlar.Adama burda kafayi yedirdi.Kufur ettiniz.Sevgilisinenlaf soylediniz.Sakatligini baska yerlere vurdunuz.Ama o hep Galatasaray dedi.Emin ol hepimiz daha Galatasarayli.

Ben senin gibi Galatasaraylılık ölçmedim. Mesajımı iyi okusaydın anlardın. Arda üzerinden değil feriştahı gelse onun üzerinden bile takım sevgisi ölçülemez. Arda dönektir ve öyle kalacaktır..

"Galatasaray'a hedefleri bitirdikten sonra keyif yapılacak yer değildir.''

tabi ki doğrudur arda bey çünkü Galatasaray sakatım ayağına 1 sene top oynamayıp göt göbek salıncak yerdir avrupaya gideceğim diye milli takımın maçlarında köpek gibi oynayıp takımının maçında 50. dk da nefesinin kesilceği yerdir Galatasaray

transferin son günlerinde kaptanlığını yaptığın takımı ortada bırakmaktır Galatasaray

uzak dur arkadaşım uzak dur git avrupada topunu oyna paşalar gibi

Mezuraylan mi ölcüyorsunuz Galatasarayliligi? Arda paşa benim 100 de 1 im kadar Galatasarayliysa ben de kuşum.

tabi gördü burak ve selcuk'u aynisindan o da istiyor bir enayilik de buna yapariz gelecek sene

ayrilmasi elbette hos olmadi, hic bir insan "begendigi" veya "sevdigi" kisinin ayrilmasini istemez bundan dolayi kizginlikla söylenen veya yapilanlar olur.

Arda Turan'a kimse hayir dememeli diyenlerde kendi cikarlarini Galatasarayimizin üstüne mi koyuyorlar diye bir düsünmeli?

Arda Turan'a kimse hayir dememeli diyenlerde kendi cikarlarini Galatasarayimizin üstüne mi koyuyorlar diye bir düsünmeli?

Burada yorum yazan taraftarın ne gibi bir çıkarı olabilirki ,

Bende dönsün istemiyorum , kendi halinde bir adamım ben bu konuda hangi çıkarım olurki Galatasaraydan önde tutayım , milyon euroları benmi alacağım yada taraftarmı alacak ,

Hatta ben direkt Galatasaray menfaatleri için dönmesin istiyorum , iyi niyetli dahi olsa posası çıkmış şekilde dönecekse , takımı taraftarı ayrıştıracaksa , medya yoluyla abuk sabuk işlere devam edecekse dönmesin ,

kısaca avrupada futbolcu eğer buradada futbolcu olacaksa amenna ama burada " yerli topçu " haline gelecekse bir zahmet yeri suyun karşı yakası olsun .

32 yaşından sonra dönecek yine göbeği salar nasıl olsa. O rezil sezonda olanları kimse unutamaz herhalde.

bugun arda bize gelse, yemin billah bin defa sneijder diyorum

sneijder 29da geldi, arda buraya 30dan sonra gelirse ancak yedek icin gelir ^^

en iyisi kalsin avrupada, orasi hem onun icin daha iyi hem bizim icin

bize gelince kilo falan alir :D

Bir gun yine parçaliyi giyeceksin.. gurur kaynagimizsin. Böyle devam aslanim..

Geri
Üst Alt