Arda Turan: "Galatasaray'dan önce kendimi bir Atletico Madrid efsanesi olarak görüyorum"

Doğru söylemiş kendisini galatasaray efsanesi olarak göremez bizde şampiyonluğu yok atletico da var ve bizdeki metin oktay hagi muslera ve hakan şükür gibi efsanelere ayıp etmiş olur
2007-2008'de bizle sampiyonlugu var. Hatiralarindan silinmis sanirim. Ki o sene istatistiklerde de cok iyiydi.

Barca'dan ilk geldiğinde o dönem istediği para 3 büyüklerinde bütçesini çok çok aşıyordu (bir de bizim teklife komik teklif demişti). FB veya BJK istediği parayı verse gitmemesi içten bile değildi.
Kucuk kuslara gidebilirdi de buyuk kuslara gidecegini hic sanmiyorum. Azize'den acik ceki kabul etmedi.

Başlık doğru
Gerisini okumadım

Sen hic bir zaman Galatasaray efsanesi degildin ve olmayacaksin.

Kral Hakan Sukurun daha arkasindasin, ne efsanesi
Hakan Sukur (ozel hayatindan bagimsiz) begensek de begenmesek de futbolculuk olarak GS efsanelerinde ilk 5'te yer alir.

Metin Oktay, Hagi, Hakan Sukur, Bulent kaptan, Muslera

Haklı oldukça.

Hakli Galatasaray efsanesi degil kendisi.

Haklı adama 1 jübile Maç'ı bile ayarlayamadılar.Kulübe o kadar bonservis kazandırmış 1 oyuncu.Diğer Altyapı oyuncularına da bu yönden örnek oldu bu transferlerle.Bizden daha çok Atletico Madrid forması giydi ve orda daha çok sevgi ve saygı gördü..

jübile maçı ayrı da arda bu takıma doğru düzgün ne kazandırdı ki sportif olarak efsane olsun zaten

Teknik Direktörümüz olarak efsane olacaksın Arda hocam

Okan Buruk yerine Atletico koltuğuna geçmek daha cazip ve kolay gelmiş olabilir.

Dile neler geliyorda edep el vermiyor..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Atletico için ne ifade eder tam bilmiyorum da bizim herhangi bir taraftar için Muslera'nın çeyreği kadar değerli olduğunu sanmıyorum. Doğru söylemiş yani efsane falan değil, öyle kolay olunmuyor efsane.

Barcelona Kestanesi.

adam haklı
neden laf edilmiş yine :asd:

evren turhan senden daha çok Galatasaray efsanesi.

Futbolcu olarak Galatasaray efsanesi değil tabii ki. Bizde oynadığı dönemler şanssızlığına Galatasaray tarihinin en kalitesiz kadrolarına denk geldi belki de. Selçuk İnan çok daha büyük efsanedir Arda Turan'dan. Tabii bu durum Arda Turan'ın iyi bir Galatasaraylı olduğu gerçeğini değiştirir mi? Değiştirmez.

galatasaray efsanesiyim deseydi problem olurdu. Efsanelik bir şey yapmadı burada haklı.

Ya takıldğınız şeye bak arkadaş , Arda ben Galatasaraylı değilim mi diyor efsanesi değilim Galatasarayın diyor , GS'nin efsanesi olmak o kadar kolay birşey mi size göre ? Bizim altyapımızdan çıkan çok iyi bir GS'li.

Adam ülkeye döndüğünde bize değil başakşehire geldi, terim olmasa o son dönemi de olmayacaktı. Öyle bir oyuncu kendisi hakkındaki görüşü de doğru kendisi a.madrid efsanesidir, çünkü bizimle elle tutulur başarısı yok herifin.

Tugay ne kadar efsaneyse bu da o kadar efsane. Son dönemi olmasa tam copy paste olurdu.

Ben atletico efsanesiyim deseydi kimse yorum bile yapmazdı Galatasaraydan önce diye lafa girince antipati topluyor. Karıştırmayın ulan Galatasarayı saçma rekabetlerinize..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt