Arda Turan: "Hansi Flick Beni Şaşırtmadı"

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Kariyerinde birçok başarı ve şampiyonluk yaşayan Arda Turan'ın Avrupa ve dünya futboluna dair açıklamalarda bulundu.
Arda Turan: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış bir hoca olursam, Avrupa’da bir kupa alırsam kendimi başarılı sayarım. A Milli Takım'la Avrupa Şampiyonası'nda final oynarsam veya kupayı kazanırsam da.O zaman da başarılı bir hoca olmuş olurum."
Arda Turan: “Arda Güler, Real Madrid'de her zaman forma şansı bulamayabilir ama yaptığı her dokunuş bir elmas gibidir.”
Arda Turan'dan Orkun Kökçü'ye övgü: "Bayıldığım bir oyuncu, çok özel bir orta saha oyuncusu. Orkun'un eleştirilerine hak veriyorum. Kerem Aktürkoğlu'nun oraya gidişi Orkun'a orada daha dikkatli bakılmasını sağladı."
Arda Turan: "Eyüpspor olarak hedefimiz ligde kalmak.Tüm samimiyetimle söylüyorum ben bunu.Düşük bir bütçeyle kurulmuş ve yavaş yavaş ilerlemek isteyen bir kulübüz, organizasyonuz.Tabii ki maçları kazanıyoruz bunlar bize hayal kurduruyor ama ilk hedefimiz Lig'de kalmak.Lig'de kalırsak kendimizi iyi hissedip organizasyonumuzu geliştirmeye çalışacağız."
Arda Turan:''Hansi Flick kendini kanıtlamış bir hoca bir teknik direktör.Barcelona'da olan şu anki başarısı beni şaşıtymadı.''
Arda Turan:''İngiltere Premier Lig mi İspanya La Liga mı sorusuna ben La Liga'cıyım ve o Lig'i daha iyi buluyorum.'' (Sports QR)
Resim

su herifin konustuklari zerre haber degeri tasimiyor

riza calimbay konussa daha ciddi bir gözle bakardim yazilanlara

o derece yani

Geri
Üst Alt