Üye Görüşü Arda Turan Hazır mı?

Arda Turan Galatasaray teknik direktörü görevi için hazır mı?

• Hazır değil

Oy: 10 25,0%
  • Hazır

Oy: 30 75,0%

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Bu anket kapanacak: .

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
IMG_9652.webp

Size göre olası bir Okan Buruk ayrılığından sonra Arda Turan Galatasaray Teknik Direktörü görevine hazır mı?

O işler o anki duruma bakar şimdiden konuşmak yersiz
Adamı mesela sezon ortası alıp gelsen muhtemelen batırır vs

Acikcasi bos bir gündem

Eyupspor dan sonra avrupa’ya gitti ilk sezonunda sampiyonluk yasadi ve iyi isler yapmaya da devam ediyor

Böyle devam ederse avrupa da daha iyi takimlarin ilgisini cekecek

Bu durum da bizi düsünecegini zannetmiyorum,kariyer planlamasini dogru yapan bir teknik direktör bu basarilardan sonra simdilik Türkiye ligine dönmemeli

Yav bırakın kardeşim
Ben sizi iyi bilirim önce Avrupa’dan operasyona başlarsınız
Tek kurşunluk canınız var dikkat edin

Takımımızın ömrü bitmek üzere. Eğer Okan geçişi doğru yapabilirse en az bir 5 sene daha kalır, yerel dominasyon süreceği için. Hatta Fergusonvari bir OB dönemi yaşanabilir. Her şey hocaya bağlı

Takımımızın ömrü bitmek üzere. Eğer Okan geçişi doğru yapabilirse en az bir 5 sene daha kalır, yerel dominasyon süreceği için. Hatta Fergusonvari bir OB dönemi yaşanabilir. Her şey hocaya bağlı
Şahsi fikrim Arda‘yi kişisel olarak Galatasaray teknik direktörlüğüne daha çok yakistiriyorum.

Mental kuvvetinin Okan kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. Okan'ı yerli hocalardan ayıran en büyük farkı da bu bence. Arda olur da bir gün gelirse ve Okan kadar tepki alırsa -ki alacaktır- çok hızlı dağılır gibi geliyor.

Gsnin şu an böyle bi gündemi yok da yarın öbür gün arda geldiğinde yamyamlara karşı yine biz savuncaz

Arda Turan biraz fazla duygusal ve Galatasaray taraftarı başarısızlığa çok tahammülsüz hale geldi, Yani olası kötü sonuçlarda alabileceği tepkileri ne kadar ılımlı karşılayabilir bundan emin değilim. Okan Buruk bu tarz durumlarda gidin City'i, Real'i tutun diyebilecek kadar dirayetli ve güçlü. Aslında saha içindeki kısımla ilgili büyük potansiyel vaad ediyor Arda hoca ama işin mental ve duygusal kısmında soru işaretlerim var. Bence en ideal senaryo Okan hocanın devam edebildiği kadar devam edip Arda Turan'ın çok daha fazla tecrübe edinip kendisini en hazır duruma getirdiğinde takımın başına geçmesi olur.

Mental kuvvetinin Okan kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. Okan'ı yerli hocalardan ayıran en büyük farkı da bu bence. Arda olur da bir gün gelirse ve Okan kadar tepki alırsa -ki alacaktır- çok hızlı dağılır gibi geliyor.

Oynadigi dönem de zaten bu tepkileri kaldiramadi ve dagildi yani ayni fikirdeyim

Okan hoca’nin elestirileri umursamaz tavirlari insanlarin hosuna gitmese de onun ayakta kalmasini sagliyor yani kendi adina olumlu aslinda

Oynadigi dönem de zaten bu tepkileri kaldiramadi ve dagildi yani ayni fikirdeyim

Okan hoca’nin elestirileri umursamaz tavirlari insanlarin hosuna gitmese de onun ayakta kalmasini sagliyor yani kendi adina olumlu aslinda

Eleştiri adı altında yapılan zırvaları takmaması tabii ki güzel ama onlar yüzünden yapılan yapıcı eleştiriler de güme gidiyor o yönden kötü

Okan Buruk bu sezonu da şampiyon tamamladıktan sonra bırakır bence. Bu sezon Okan hoca için çok önemli. 5. kez üst üste şampiyon olduğu takdirde hem kulüp, hem de Türk futbolu tarihine adını yazdırmış olacak. Bu bir daha kolay kolay tekrarlanmayacak bir başarı olacaktır. Bizden sonra ben bir Avrupa ihtimalini değerlendireceğini düşünüyorum. Yabancı dili falan da var. Avrupa yeni bir meydan okuma adına güzel fırsat olacaktır. Bu sırada bizim maceraya kalkışmadan Arda Turan seçeneğini değerlendirmemiz gerektiği görüşündeyim. Arda Turan ile belki üst üste bu kadar şampiyon olmayız ama Avrupa'da kesinlikle daha başarılı oluruz bence.

Geri
Üst Alt