Arda Turan, Kaç Maç Ceza Alacak?

Adamlar kuralları falan sallamıyor ki. Kafalarına göre ceza veriyorlar.

Ne diye şu ceza kararnamelerine bakıyorsunuz ki.

sent via GSC

Bizde önce ceza veriliyor , sonra kılıf uyduruluyor verilen cezaya , kurallar farklıysa onlarda değişiyor temiz iş.

11 maç ile başlayalım...

Adam olduğu için - 2
Siyaset bağlantısı - 3
Milli futbolcu gururumuz olduğu için - 3

3 maç ceza alır. Net tff hesabı. Şaşmaz

Adam iyiden iyiye Emre abisinin güdümüne girmeye başladı.

Bence ardanın kart gördüğü dakikadan itibaren maçı tekrarlamalılar, hakem de ardaya çiçek vermeli.

Yan hakemin geleceğini takip etmen lazım. Amatör lige yazmaya başlarlar. Yavaş yavas kıyımı gerçekleştirirler.
Dokunulmaz ya şehzademiz. Ne yapsa haklı çıkarırlar.

Normal şartlarda en az 10 maç lazim. Enginden en fazla katkı aldığınız dönemde adamın kariyerini bitiren kahpeler buna nası yaklaşacak bakalim
Takipçisiyiz.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende 5 maç vericekler

Bu sezonda Artık 2 karşılaşmadada forma giyemeyeceği kesin. Diğer kararı eyyamcı TFF verecek.

Biz bu araplara sorunlu morunlu diyoruz, Gattusoya manyak diyorduk en manyaga en sorunlusu en bozugu bizde cikti. Harbi harbi bu adamin saglikli oldugunu dusunmuyorum, saka yapmak niyetim degil ama arda ruh hastasi felan olabilir,

Tatil planına göre değişir...3 hafta bu seneden garanti şöyle yazı tamamlasa fena mı üstat? 4 hafta da önümüzdeki seneden olsa rahmetli ecevitin müthiş tatilleri gibi 5 aylık muteşem bir tatil yapardı adam zaten sene bitti

Moderatör tarafında düzenlendi:
s-48e4c4e60a6bfafd9e86e209cb5fa42a9956edf4.webp

Saldırıdan sevk edilmezse, hakemlerin yerinde olsam FIFA'ya şikayet ederim. Adam gelip beni ittirecek, yanına kâr kalacak. Yok ya.

Geri
Üst Alt