Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Arda'nın Kewell'a verdiği iddia edilen cevap konusunda açıklama geldi

Bugün bazı medya organlarında ve internet sitelerinde “Arda’dan Kewell’a Tokat Gibi Cevap” başlıklı haberlerin içeriğinde maç sonu yayıncı kuruluşa verdiğim röportaj sırasında sarf ettiğim bazı sözlerime farklı ve gerçek dışı yorumlar katılmıştır.

Futbolculuğuna ve kişiliğine saygı duyduğum; uluslararası deneyimlerini birlikte paylaştığımız takım arkadaşım Harry Kewell ile ilgili olumsuz bir düşüncem ve ona cevap yetiştirmek gibi bir niyetim de yoktur.

Kamuoyunun bu tür hayali yorumlara itibar etmemesini dilerim.

Arda Turan

GALATASARAY.ORG

Cevap: Ardan'dan Kewell'a verdigi cevap konusunda aciklama geldi

Bugün bazı medya organlarında ve internet sitelerinde “Arda’dan Kewell’a Tokat Gibi Cevap” başlıklı haberlerin içeriğinde maç sonu yayıncı kuruluşa verdiğim röportaj sırasında sarf ettiğim bazı sözlerime farklı ve gerçek dışı yorumlar katılmıştır.

Futbolculuğuna ve kişiliğine saygı duyduğum; uluslararası deneyimlerini birlikte paylaştığımız takım arkadaşım Harry Kewell ile ilgili olumsuz bir düşüncem ve ona cevap yetiştirmek gibi bir niyetim de yoktur.

Kamuoyunun bu tür hayali yorumlara itibar etmemesini dilerim.

Arda Turan

GALATASARAY.ORG

Medya yine iş başında.

İplikleri pazara çıktı. Arda oynadığı her maç bunların ağzını kapatır.

Artık kokuşmuşlukları miğde bulandırıyor.

Hayır insan yalan haber yapıcaksa da azcık aklını kullanır. Böyle dangalakça şeyler yazmaz.

Yemez umarım bundan sonra Galatasaray taraftarı böyle aptal yalanları.

Medya yine iş başında.

İplikleri pazara çıktı. Arda oynadığı her maç bunların ağzını kapatır.

Artık kokuşmuşlukları miğde bulandırıyor.

Hayır insan yalan haber yapıcaksa da azcık aklını kullanır. Böyle dangalakça şeyler yazmaz.

Yemez umarım bundan sonra Galatasaray taraftarı böyle aptal yalanları.

işte bu yuzden saglam , guclu , GS'nin hakkını savunan bir baskan gerekli :) umarım gelecek yonetim sunların agzının payını verir...

gene yanlis yorumlar

izledinizmi konusmayi?

ardanin ne kadar hatali laflar ettigini gormedinizmi macin heyecaniyla

tabiiki insanlarin boyle dusunmesi normal

siz kendi acinizdan bakmayin olaylara bence

ardada farkli anlasildiginin farkinda ve bunu aciklamis bugun. yanlis kelimeler secti.

Ben biliyorum oyle demek istedigini ama koca Arda Turan daha dikkatli olmali

Biri senin icin kewell boyle dedi diyince

ben degismedim insannlar kendine baksin demez

herkes kewelldan bahsediyorsun diye dusunur

biraz art niyetliysede haber yapar

sen akilli ol millete bu sansi verme

Cevap: Arda'nın Kewell'a verdiği iddia edilen cevap konusunda açıklama geldi

Burdada Kewell'e dediğine inanan vardı..Dün geceden beri söylüyoruz..Kewell'in sözlerini neresinden dinledilerse.

Basın anladı mesaj onlara olduğunu,hemen başkasının üstüne atıyorlar..

Burdada Kewell'e dediğine inanan vardı..Dün geceden beri söylüyoruz..Kewell'in sözlerini neresinden dinledilerse.

Basın anladı mesaj onlara olduğunu,hemen başkasının üstüne atıyorlar..

kewella demedi

yanlislikla o sorunun ustune konu degismeden sallamaya basladi arda

onlarda bunu guzelce kullandilar

arda daha dikkatli olmali

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

ardanın yaptığı medeni sınırlar çerçevesindeki şu tepkiye bile laf edenlere söyleyecek söz bulamıyorum,arda en iisini yaptı helal olsun kaptana...

Tamam o da Kewell a demedi demiş zaten.

iyide yanlis konustu diyorum

ben biliyorum kewella demedigini

ama sana biri kalksa kewell boyle demis dese

sende kalkip cevap verirken herkes kendine baksin dersen insanlara pas vermis olursun onlarda golu atar

Başlık yanlış olmuş, belli bir kişiye dedi o lafı. "Bunu da yaz" diye.

Kewel olayı çok güzel özetlemiş aslında. Diyor ki: Sen top toplayıcılıktan gelen mahallemizin espirituel, hayat dolu yaramaz anadolu çocuğusun. Bırak Beckham ve Emre karışımından oluşan ucube imajını, kendin ol. Eğer üzülmek istemiyorsan kabul et, masa başından para kazanmaya çalışan 100lerce yeni yetme muhabir var artık günmüzde. Onlarla kazanamayacağın bir savaşa girmenin anlamı yok. Kasıldıkça , kastıkça sadece kendine zarar verirsin. Bırak cahil taraftar onlara inanıyorsa inansın. Zaten cahil taraftardan sana fayda gelse ne olur, gelmese ne olur.

Sen, sen ol. Ama ilk önce özün ne ona karar ver. Gerisini salla. Bak göreceksin hayat akacak.

Gözünü seveyim Kewel. Her takıma senin gibi bir lider lazım.

Arda fenerin alt yapısından gelip fenerde patlama yapsaydı bu kadar basında konuşulmaz o ... erman ve telegoldekiler azizden dolayı göt korkusundan hiç bir şey yazıp hiç bir şey söylemezlerdi ! ne basın ne telegol ! sahip çıkan yok adama ..

Arda fenerin alt yapısından gelip fenerde patlama yapsaydı bu kadar basında konuşulmaz o ... erman ve telegoldekiler azizden dolayı göt korkusundan hiç bir şey yazıp hiç bir şey söylemezlerdi ! ne basın ne telegol ! sahip çıkan yok adama ..

basimizda baskanmi var

Bu koruma olayı, sahip çıkma olayı çok abartıldı. Evet, tabiki klüp kendi değerlerine sahip çıkacak ama ana görev o değerin kendisine düşüyor. Eğer sen hala kişiliğini oturtamamışsan, hassas noktaların var ve bunları çok açık belli ediyorsan, kan kokusuna gelen yarasa her zaman olacaktır. Arda'nın hassas noktası bence kendi kendini daha tanımlamamış olması. Daha doğrusu kendini tanıttığı imajının onu yansıtmaması. Millet bunu biliyor ve işine geldimi anadolu çocuğu tarafından vuruyor işine geldi mi party boy tarafından. Aynı anda hem hassas maço delikanlı hemde aristokrat olamassın. Daha ergenlik çağında bizim Arda'mız. Ne zaman büyüyecek (ki bu yüzden bir yurt dışı havası alması yarar gibime geliyor) o zaman biz de ,o da ragat edicez.

Maç sonları açıklama yapmaktan kaçınmalı. Soluksuz, virgülsüz açıklamalarını isteyen istediği tarafa çekiyor.

Bu koruma olayı, sahip çıkma olayı çok abartıldı. Evet, tabiki klüp kendi değerlerine sahip çıkacak ama ana görev o değerin kendisine düşüyor. Eğer sen hala kişiliğini oturtamamışsan, hassas noktaların var ve bunları çok açık belli ediyorsan, kan kokusuna gelen yarasa her zaman olacaktır. Arda'nın hassas noktası bence kendi kendini daha tanımlamamış olması. Daha doğrusu kendini tanıttığı imajının onu yansıtmaması. Millet bunu biliyor ve işine geldimi anadolu çocuğu tarafından vuruyor işine geldi mi party boy tarafından. Aynı anda hem hassas maço delikanlı hemde aristokrat olamassın. Daha ergenlik çağında bizim Arda'mız. Ne zaman büyüyecek (ki bu yüzden bir yurt dışı havası alması yarar gibime geliyor) o zaman biz de ,o da ragat edicez.

ergenlik mi :) yapma kardeşim adam 24 yaşında boy boy cocukları olucak adamın ! doğuda 14 yaşında evlenen adam 28inde torun alıyor kucagına.. bu zihniyeti aşmamız lazım ! futbolda artık 17-18 yasındaki adam ilk 11 oynuyorsa ing.de bizimde artık genç oyuncu statüsünü düşürmemiz lazım. ardaya hala genç, ergen diyoruz..

ergenlik mi :) yapma kardeşim adam 24 yaşında boy boy cocukları olucak adamın ! doğuda 14 yaşında evlenen adam 28inde torun alıyor kucagına.. bu zihniyeti aşmamız lazım ! futbolda artık 17-18 yasındaki adam ilk 11 oynuyorsa ing.de bizimde artık genç oyuncu statüsünü düşürmemiz lazım. ardaya hala genç, ergen diyoruz..

Yaş ve ergenlik tartışılır bir konu Görkem. İnsan kişiliği oturmadan 2-3 yıl içinde antremana dolmuş ile giderken altına custum-made minibus çekiyorsa bazı şeyler havada kalır. Geçmişte iki göz odalı evinde çekirdek çiğnerken dizide izlediği kızla venedikte gondol sefası yapmak insanı apıştırır. 30 lu yaşlarda bile zor sindirir bu uçurumu insan. . Lünpenlik diyorlar galiba buna.

Yaş ve ergenlik tartışılır bir konu Görkem. İnsan kişiliği oturmadan 2-3 yıl içinde antremana dolmuş ile giderken altına custum-made minibus çekiyorsa bazı şeyler havada kalır. Lünpenlik diyorlar galiba buna.

nyse kardeşim. kişiye göre değişir. ikili tartışmaya gitmesin forumda.. Bu işler görecelidir..

nyse kardeşim. kişiye göre değişir. ikili tartışmaya gitmesin forumda.. Bu işler görecelidir..

Tartışmıyoruz. Fikirlerimizi, bakış açılarımızı, birikimlerimizi paylaşıyoruz. Sorun yok kısaca.

Not: Haklısın ergenlik kelimesini yanlış yerde kullanmışım. Arda için bazı şeylerin oturması için zamana ihtiyacı var diyelim ve kapatalım.

Geri
Üst Alt