Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Arabadan arabaya kadeh tokuşturan Arda olsa idi bu gün insan içine çıkabilirmiydi medya sayesinde?

Adil olmayan bi medya düzeni var,elalemin topçusu içip otobüs altına giriyor 2 gün haber olarak geçiyor,Arda sevgilisi ile sinemaya gitti diye hala konuşuluyor

Hem yönetim hem taraftar ,türk futbolunun en yetenekli oyuncusunun bu denli yıpratılmasına seyirci bile kalmadı,resmen o adi medyadan taraf oldu

dünkü maçtan sonra hakan şükür'ün ne kadar hakılı olduğunu gördük.bilerek kaptanı olduğu takımda oynamayıp milli takımda piyasa yapmak için can hıraş oynayan bi adam.son maçlarda lütfedip oynarsa performansını ve taraftarın tepkisini merak ediyorum.

dünkü maçtan sonra hakan şükür'ün ne kadar hakılı olduğunu gördük.bilerek kaptanı olduğu takımda oynamayıp milli takımda piyasa yapmak için can hıraş oynayan bi adam.son maçlarda lütfedip oynarsa performansını ve taraftarın tepkisini merak ediyorum.

antalya macında oynarsa gel öyle konuş bide.

olan olmuş ölen ölmüş bundan sonraki maçlarda 100 gol atsa ne olacak

Birader tartışcağın şey ardanın oynamamasımı takımın bu halde olmasımı? Takım daha iyiykende arda dönmüştü ama sayenizde(baskılar yüzünden) oynayıp gene sakatlandı. derdiniz nedir hala anlamıyorum :)

Vay be

4 ay Galatasarayda top oynamış 2 golü olmayan Gio için hala Gio reis diye sayfasını doldur,neden almadık diye isyan et

Bu takımda onlarca gol asist yapmış kaptanını beğenme

Arda sakat sakatta bizim takımda çok oynadı

Ardayı bu hareketinden öturu eleştirenler hangi mantıkla bunu yapıyorlar çok merak ediyorum , heleki o Emrenin kol hareketiyle aynı tunanlar , belki bu sezon Arda maç oynayamadı ama isteyerek mi oynamadı hayır çunku sakattı , bu yüzdende medya buldu haberi hepten adamın üzerine gitmeye başladı , ama Ardayı koruyacak arkasında bi Başkanı varmıydı yooktu , taraftar varmıydı Malesef yoktu :( , Ardada anladıki en iyi cevapı oynayarak vericeğini , ve dün akşam bunu iyi oynayarak golde atarak cevabını yaptı (hele bu hareket mühteşemdi) , o yüzden emin olun hepimizden çok istiyordur oynamayı ama sakatlığı buna izin verirmi , inşallah verir , hem böyle konuşan taraftara hemde medyaya gerçek Ardayı yeniden hatırlatır.

Basının gazıyla zamanında Ardayı yuhaladılar ya , bizim taraftara söyleyecek kelime bulamıyorum.

Bunuda yaz iğne basın demişdir içinden.

Hareket bana göre normaldir ve yerindedir. En azından birilerinin yaptığı gibi edebe ve genel ahlaka aykırı değildi.

Radikal : Yazdık ama zorlanarak.

Akşam : Bunu da yazdık.

Haşmet Babaoğlu : Çık topunu oyna işte be oğlum,niye bir maç iyi oynayınca bir yerlere hareket yapma isteği uyanıyor futbolcularda.

bugün radyospor'da millet bağlanıyor, arda maça gölge düşürdü, arda maçı mahvetti, arda emre abisine özeniyor diyip duruyorlar, yalçın dümer'de evet öyle hakkaten diyip duruyor deli oldum.

ben arda'nın yerine olsam sene sonu giderim, açıklama da yaparım çok kalmak istedim ama taraftar bir gün bile beni istemedi diye. haklı adam. en sıradan ve gündelik şeyleri bile eleştirdiler eleştirdiler bizim taraftar da atladı hemen.

ulan şu hareketi Emre'nin hareketine benzetiyorlar şaşırıyorum.Adam Emre gibi kol hareketi mi çekti?Küfür mü etti?Gayet normal ve güzel bir tepki verdi bunu bile çekemiyor ... basınımız

Lig maçlarında gereken destek sağlanmalı ki basın bu taraftarın Arda'nın arkasında olduğunu görsün.Yoksa çocuğun başını yiyecekler.Ulan bi tanede yönetici çıkıp sahip çıkmıyor ne tuhaf camiayız.

Lig maçlarında gereken destek sağlanmalı ki basın bu taraftarın Arda'nın arkasında olduğunu görsün.Yoksa çocuğun başını yiyecekler.Ulan bi tanede yönetici çıkıp sahip çıkmıyor ne tuhaf camiayız.

Yönetim niye sahip çıksın?

Taraftar niye sahip çıksın?

Arda profosyonel,trilyonlar kazanıyor,öyle diyor abiler!!!!!!

Arkasında kimse yok,çocuk ufak bi hareketle kendini savundu onu bile kimse kaldıramıyor

Bi başka forumda arkadaş yazmış

Alex pubis olursa,4 tane çocuğu var çok bilmem ne yapıyor diye aylarca tartışalımda,sonra profosyonellikten bahsedelim

Yönetici mi kaldı Halit :)

Haşmet Babaoğlu : Çık topunu oyna işte be oğlum,niye bir maç iyi oynayınca bir yerlere hareket yapma isteği uyanıyor futbolcularda.

Seni hepimiz çok seviyoruz Arda..Yanlız unutmamalısın ki sevgimizin sebebi "ne güzel top kesiyor olman, ne iyi adam eksiltiyor olman, nede özünde iyi insan olmandır." Bizim sana olan sevgimiz şahsına değil, taşıdığın pazubanta verdiğimiz değere duyduğumuz saygıdandır.

Yönetim niye sahip çıksın?

Taraftar niye sahip çıksın?

Arda profosyonel,trilyonlar kazanıyor,öyle diyor abiler!!!!!!

Arkasında kimse yok,çocuk ufak bi hareketle kendini savundu onu bile kimse kaldıramıyor

Bi başka forumda arkadaş yazmış

Alex pubis olursa,4 tane çocuğu var çok bilmem ne yapıyor diye aylarca tartışalımda,sonra profosyonellikten bahsedelim

Haklısın Levent hocam.Klasik ama Arda yabancı bir takımda oynasa aval aval bakar kadro yapar Arda'nın ismini yazardık.Şu anda Türkiye'nin en iyi futbolcusu.Sakat makatı bilmem ben.Ne yönetim nede taraftar kesinlikle Arda'ya sahip çıkmıyor,aksine yerle bir ediyor.He Arda'nın hataları yokmu? Elbette var.Ama insanoğlu bu beşer şaşar.Değerlere sahip çıkalım..

Geri
Üst Alt