Arda Turan: "Liverpool beni etkiliyor"

Murat KILIÇ

10 Numara!
Arda Turan: "Liverpool'a karşı bir sempati duyuyorum. Özellikle onların görkemli tarihi ve Anfield'ın muhteşem atmosferine hayranım."

Arda Turan: "Şimdiye kadar hep kırmızı giyen takımlarda oynadım. Gerrard'a da büyük bir hayranlık besliyorum."

Acun-Emre ve Rıdvan abilerinden fikir almadan olmaz sakın ha.

Arda Liverpool'da oynayamaz.

Bize gelsene oğlum Liverpool köyünde ne yapıcan ?

bu Liverpoolda sana yer yok canım artık uyuyan dev uyandı daha büyük futbolcular lazım

Maçlar 45 olsa belki oynar ama 90 dakikayı kaldıramaz Premier Lig'de...

Tuncay mesela köpek gibi koşuyor savaşıyordu Türkiye'deyken,İngiltere'ye gittiginde 45 dakikayı zor cıkarıyordu,kendi agzından söylemisti bunu,cok yüksek tempo,Arda duragan bir oyuncu,gitmesin bir yere,dursun durdugu yerde..

Oynar oynamasına da Atletico'nun isteyeceği paraya bakar bu transfer.

15-20 Milyona tamam derlerse Liverpool transfer etmeyi düşünebilir.Yok satmıyorum,ille de fesih bedeli olan 41 Milyonu getirin derlerse sözleşmesinin sonuna kadar Atletico'da kalır.

Anlaşılan Arda Atletico dan daha büyük takıma gitmek istiyor ondan sonra yaşı 32 ye gelince bize gelmek ister yuvaya döndüğüm için mutluyum der öyle gelecekse hiç gelmesin.

geçen sene olsaydı evet derdim ama bu seneki liverpolda arda ya artık yer yok. bir iki maçını seyrettim, liverpol fena takım olmuş.

Arda Liverpool'da oynar. Coutinho, Suarez ve Arda çok iyi anlaşır gibi bir his var içimde.

Abilerine sordun mu?

arda kıçını kaldırana kadar 20 kere topu çalarlar epl'de temposu düşük ve hızlı bir oyuncu değil zekası ve tekniğiyle ufak tefek işler yapar ama liverpool'u kesmez

Liverpool'un Arda'yı alması için artık ne yapması gerekiyor. Bizdeyken de Liverpool da Liverpool diye konuşup duruyordu.

olum bırakın gıtsın de rezıl olsun orda ordan bıze gelır belkı yası gencken :D

Geri
Üst Alt