Arda Turan, Önümüzdeki Sezon Yurt Dışında Takım Çalıştıracak

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Arda Turan, sezon sonuna kadar Eyüpspor'da kalacak. Önümüzdeki sezon kesinlikle yurt dışında bir takım çalıştıracak. Almanya ve İspanya'dan birçok teklif var. Önümüzdeki yıl çalıştıracağı takım ise birkaç hafta içinde belli olacak ve sözleşmeyi imzalayacak. Bu anlaşma da sezon sonundan itibaren geçerli olacak.

Haluk Yurekli

Arda Turan'a dünya devi talip! - Futbol Haberleri

la ligadan başka yere gideceğini düşünmüyorum
hatta bana kalırsa simeone sonrası gelir(20 yıl daha kalır simeone o ayrı)

Daha erken önce Süper ligde başak fln yapsın

taktik teknik konularda gelişim için iyi olur ama önce yabancı dil ögrenmesi lazım

Vallaha ben söyleyeyim yurt dışına giderse düzgün işler yapabilir. Sonra da buradaki hain ilan edenler püh adamı kaçırdık şimdi hayatta gelmez diye ortalığı yangına verirler.

İlerideki hocamızın destekçisi olalım derim.

yolu acik olsun umarim cok basarili olur

çalıştırsın hazırlasın kendini - Okan hoca'dan sonra görev ona gidecek başarılı çizgi çizerse

Terimden boşalan koltuğa el şabab kulübüne yakışır

muhtemelen la liga ya gidecek valencia veya sevilla olabilir

La Liga'da orta sıra bir takımda başarılı olursa gelecekte Atletico işini garantiler. Simeone daha 3-4 sene devam eder. O süreyi İspanya'da geçirmesi kendi faydasına. Dilini de öğrenir iyice.

Almanlar kolay kolay almanca bilmeyen adami getirmiyor. Bence Ispanya daha dogru tercih olur kendisi icin. Bir kücük takimla baslasin, orda iyi giderse ya bize, ya Atletico icin ilk hoca adayi olur.

Geri
Üst Alt