Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Son Dakika | Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Emenike'nin 10 milyon euro ettiği transfer piyasasında Arda 12'ye mi satılır. Yönetim hatalı daha fazla ücret alınabilirdi. Ama Arda'ya da yazıklar olsun. Transferin kapanmasına 20 gün kala mı gidilir. Gideceksen Haziranda gitseydin de kadro sıkıntısı çekmeseydik. Culio da gönderildi. Artık sol kanatta Hakan Balta oynar..

Bildiğin rezillik,kepazelik.Lan adamlar daha yeni 45m koydular kasalarına.Hiç mi zorlayamadın 15-16m vermeye.Ne fark vay 12 ile 16 arasında yeaaaaaaaa diyenler için şimdiden söylüyorum,eboue yi 4 e alıyoruz,canayı 4 e almıştık farkındasınızdır umarım?

Oyuncu tutturmuş gidecem diye keriz mi At.Madrid?Gene iyi fiyata satmışız.Aynı şeyi biz Lincoln de falan yapmıştık.

yıldız gelsin diye nöbet tutarken yıldızımız gidiyor ya :(

Medya yine iş başında. Güntekin Efendi Melo'ya verilen para yüzünden gidiyor'a getiriyor olayı!!!

Ne var bunda iyi de

bence de nedenlerden biri bu Arda parayıda sıkıntı yaptı ben en iyiyim en çok alan olmalıyım dedi.

Tabiki bütün sebep bu değil ama sebeplerden biri

Oh be gitti artık rahat rahat forumda Arda hakkında atıp tutabilicez :D "Zaten şöyleydi böyleydi" diye :D :D

23 yaşındaki GALATASARAY Kaptanı 12 Milyon Euroya Gitti !

Hayırlı olsun, yolu açık olsun..

Emenike 10, Arda 12m€ çok enteresan :o

Bu şartlarda iyi rakam. Yolu açık olsun. Ağlayıp sızlanmaya gerek yok, kendisi istedi. Seneye daha iyi bir kulübe gidebilirdi.

Hakkımız helal olsun seni bitirme noktasına getiren medya,sözde taraftarı ! en içten dileklerimle selam yolluyorum burdan.Umarım ararız seni.

Yolun açık olsun. Galatasarayımız Avrupa piyasasına 1 isim daha kazandırdı helal olsun. Eğer gitmeseydi Galatasarayımız zarar görecekti eminim. Ama bir Sabri kadar olamadın Arda ...

arda galatasaryli diyene artik sasiririm kusura bakmayin, bizden 4milyon istemis beyfendi simdi 2,5e oynicak bunun acilimi ne allah askina söyleyin?

ulan yalandır dedim. sonra lig tvde aysalın acıklamalarını gördüm harbi dogruymuş. neyse para kazandırdı en azından. inşallah başarılı olur.

Karisi dizi kariyerini birakmak zorunda kalacak, Arda da rahatlayacak

Olay bu

Hayırlı olsun. İyi SATIŞ.

Emenike'nin 10 milyon euro ettiği transfer piyasasında Arda 12'ye mi satılır. Yönetim hatalı daha fazla ücret alınabilirdi. Ama Arda'ya da yazıklar olsun. Transferin kapanmasına 20 gün kala mı gidilir. Gideceksen Haziranda gitseydin de kadro sıkıntısı çekmeseydik. Culio da gönderildi. Artık sol kanatta Hakan Balta oynar..

emenikeyi rusyaya sattılar biz atleticoya, anzhiye satsaydık 20 falan verirlerdi heralde..

çok yazik, hele bu takimi kurmusken, ne yaptin Arda :(

Bu sene avrupa maçlarinida oynamican, sadece Barcelonaya karsi 2 maç içinmi bizi sattin :(

Geri
Üst Alt