Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

ilk sezonunda 30 maç ilk 11 başladı

Bu yeterli diyorsun yani. Kendini kabul ettirmiş oldu. O zaman senin mantıkla Valencia 20 milyona Barca ya okutur önümüzdeki sezon sonu.

Arkadaşlar konuştuğunuz adam Mehmet Topal. Ön libero oynar. Açıkları kapatır. Mehmet oynuyorsa Arda hayli hayli oynar demek düz mantık. Mehmet in oynadığı mevkideki rakipleriyle, Arda nın ofans bölgesindeki rakiplere bir bakmak lazım. İspanya da her zaman Ofansif futbolcular çok özellikli ve fazladır. O bölgede rekabet çok yoğun biliyorsun.

182616_Galatasaray_SK.jpg

Bu kadro sampiyonluga nah yeter.

eboueyide yaz

Arkadaşlar Arda'yı kendi yerinize koyun ve ona kızmayın.

La Liga gibi bir lig.Sinemaya gidebilir rahat rahat.Medya çok uğraşmıcak artık ona.Gitmesi kesindi zaten.Benden onun yerinde olsam bende giderdim.

Mesele Arda'nın gitmesi değil gidiş şekli. Transfer planı Arda'nın kalacağına dair kurulmuş hatta transfer neredeyse tamamlanmak üzere, liglerin başlamasına 1 ay kalmış (ki ertelenmeseydi başlamıştı bile) ve sonra bu, olacak iş değil. Madem kararı kesindi, gidecekti baştan tavrını koyacaktı, net olacaktı öyle "Ben bilmem, beyim bilir" tavrı takılmayacaktı. Bu iş en geç Haziran'da bitecekti ki Galatasaray da ona göre transferde hareket etsin. Kalmış transferin bitmesine 1 ay, Avrupa'da çoğu ligler ya başlamış ya da başlamak üzere, takımlar kadrolarını kurmuş, şekillendirmiş şimdi başla bakalım sil baştan isim belirlemeye, görüşmelere. Arda istemeyerek olduğunu bilsem de bencillik yaparak giderayak çok fena bir kazık atmıştır Galatasaray'a, yönetimi, Fatih Terim'i çok zor durumda bırakmıştır.

Yahu, çıkın dışarı gezin biraz. Ben çıktım.

Neyi bilip bilmediğimi sen nerden bileceksin arkadaşım. Takımın içindemisin Mehmetin kendisini kabul ettirdiğinden bu kadar eminsin. Konuştuğumuz adam Mehmet Topal. Çok yetenekli olduğundan değil, mevkisi icabı standart bir adam olduğu için oynuyor. Dil öğrenince futbolu tavan mı yapacak saçmalama bence.

mehmet topalın kendini kabul ettiremediğini neye dayanarak iddia ediyorsun anlamıyorum

30 maç ilk 11 başlamış adam

napacaklar stadın adını mehmet topal arena mı yapacaklar

biz bisürü mevkiye mevkisi icabı standart bir adam bulamıyoruz

Sokayım fenerinize, Ardanın gidişinde bile feneri övüyorlar sabır ya

ayıp ettin arda sen takım kaptanı olarak gemiyi en son terketmen gereken yerde ilk terkeden sen oluyorsun gittiğin klup a.madrid gitsen r.madride barcelonaya chelseya hadi tamam diyelim ama cok kırdın bizi cok yapmayacaktın bunu bizlere fatih hocana başkanımızdan ve yönetimden cok umutluyduk ama olmadı bu iş.

şu mübarek ayda Allah tan akıl fikir niyaz ediyorum.

Bizim taraftara ne olmus boyle ya. Benim rahmetli Babamin bana birakdigi Gakatasaraylilik bu degil. Yonetime sallMalar Arda Turana hakaretler. Hatta Galatasarayliligini sorgulamalar. Benim taraftarim bu degil bu olamaz..

Şu an olaya duygusal açıdan bakıp,çok üzüldüğüm için sadece Arda'ya Hayırlı olsun, yolu açık olsun diyorum.Umarım başarılı olur.Yerini doldurmak gerçekten zor...

O değil de Fenerli basın ne yapacak şimdi merak ediyorum ? -Mutludurlar şimdi.Ya da yok ya kimin hakkın da saçpa sapan haberler yazıp prim yapacaklar?-

Ya Gol attığı için küfür edenler ?

Özel hayatına girip aptal aptal konuşanlar ?

Ya da kaptanına küfür eden bizim bazı ergen taraftarlarımız?

Sırf bunlar için gitmedi biliyorum,kafasına koymuştu...Ama hakketmediği şeyleri gördü de gitti.

Çok üzgünüm gerçekten...

Neyse,yolun açık olsun sipsi.

Biz inamotolarla cihanlarla şampiyon olduk.Bu kadro o kadroya göre lüks bile.Sırf bak, Kaleci ve Baros sakatlanmasın yeter :)

Off off, Allah kahretsin bütün moralim çöktü.Zaten iyi değildi.

ah ulan ardanin gitti uzuntusu yetmiyormus gibi bide 12 miliyona gitina dusununca kat be kat atyior uzuntum

Geri
Üst Alt