Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

ardanın gitmesi bütün planlarımızı alt üst etti hem kontenjan hem kalite açısından yandık arkadaşlar arshavinide almak cok zor napcaz :mad:

Barca=Galatasaray

Real=Fener

Athlet.=Besiktas

Valencia=Trabzon

Villareal'den önce Sevillia ve Betis dahi gelir bakma sen suan Betis in haline. Tarihi daha iyi.

Villareal bu zamanin Bursa dönemi gibi birsey..

Ben buna benzetiyorum.

şu saçma benzetmelerden vazgeçin. farklı ülkeler farklı takımlar hiçbiri birbiriyle aynı değil.

Arda bizi inanılmaz zor bir duruma soktu.Kendisini de suçlamak istemiyorum ama maalesef durum bu.Zaten yabancı sınırı yüzünden kanatlara adam gibi takviye yapamıyorken bir de kendisi ayrılınca artık takım kurmak öncekine göre 2 kat daha zorlaştı.Bari Galatasaray'dan daha iyi bir takım için ayrılsa içim yanmayacak.İspanya Ligi doğru tercih ama Atletico Madrid değil.

madrid den diğer madride transfer olabilir ilerleyen yıllarda, olaya geniş bakmak lazım biraz ;)

@tribundergiTribun Dergi

Pınar Argün: Galatasaray, Arshavin ile kesin anlaşma sağladı. Arda Turan'ın durumunun netleşmesi bekleniyordu. Yarın açıklanması bekleniyor

inşAllah bunu tutturur..arda şokunu acilen atlatmamız gerekiyo çünkü!..:o

madrid den diğer madride transfer olabilir ilerleyen yıllarda, olaya geniş bakmak lazım biraz ;)

madridden madride transfer olmaz. Aralarındaki anlaşma gereği birbirlerinin oyuncularına bakmıyorlar. Yoksa agüero Real'de olurdu şuanda. Reale gitse bile kakayı mı kesicekcr7yi mi.

ardanın gitmesinin asıl sebebi taraftar yine aynı şey olsa yine o suçlu canından çok sevdiği gsnin büyük taraftarı her davranıını ıslıklarsa sonuç bu olurrr

önemli olan gs futblcular gelip geçici önemli olan gs

Fatih hoca Arda ile menejeri Ahmet Buluta cok kizmis deniliyor,asli astari varmi acaba.

Atletico Madrid yönetimi Arda Turan'a bonservis parası ödememek için Galatasaray'a, Forlan ve Reyes'i bonservisleri ile önerdi. (Lig TV)

Arda bizi inanılmaz zor bir duruma soktu.Kendisini de suçlamak istemiyorum ama maalesef durum bu.Zaten yabancı sınırı yüzünden kanatlara adam gibi takviye yapamıyorken bir de kendisi ayrılınca artık takım kurmak öncekine göre 2 kat daha zorlaştı.Bari Galatasaray'dan daha iyi bir takım için ayrılsa içim yanmayacak.İspanya Ligi doğru tercih ama Atletico Madrid değil.

Bende bunu diyorum işte. Bu tip yaşı futbol için henüz genç oyuncular "hedefi" olan takımlara giderler. Elbette para da önemlidir. Maaşı güzel. Ama hedef yok gittiği takımda. İlk 5e zor girerler bu sene. Bu kötü tercih. Yoksa tapulu malımız değil. O da bir insan istediğini yapmak istiyor. Ama bunun yolu, yöntemi ve zamanlaması yanlış.

bıktım yaa kolpa yönetimlerden en sevdiğim adamda gitti artık takım iflah olmaz arshavin gelmedikçe yönetime kan kusucam..

Perşembe günü Türkiyede basın toplantısı düzenleyecekmiş.

bıktım yaa kolpa yönetimlerden en sevdiğim adamda gitti artık takım iflah olmaz arshavin gelmedikçe yönetime kan kusucam..

Yönetim mi yolladi Arda´yi, Arda mi illa gitmek istedi? Onu düsün sonra böyle konusursun

Atletico Madrid yönetimi Arda Turan'a bonservis parası ödememek için Galatasaray'a, Forlan ve Reyes'i bonservisleri ile önerdi. (Lig TV)

Aman kalsın. Öyle alınan oyuncudan "cacık" olmaz. Haa biz görüşmüş oluruz, oyuncu da ister anca öyle. Yoksa kalsın. 2sinin bonservisi ve "kullanım süresi" bir Arda değildir. Forlan 2-3 yıla bırakır patlar elinde bonservis. Reyes kötü oyuncu değil ama sorunlu. Garip bir adam.

göndereceksen sezon bitince yolla çaremize bakalım fatih terimede ayıp oldu çok gereksiz bi transfer arda turan gitmek istedin gittin çok iyi oyuncusun ama ben futbolcunun metin oktay gibi olanını bülent korkmaz gibi olanını severim..sonuna kadar galatasaray al avrupa sevdası git oyna şimdi arkandan ağlamıcaz !!

Geri
Üst Alt