Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Kimse haddini aşan yorum yapmasa ve başka görüşleri küçümsemese nasıl olur?

Bu mesajından dolayı senin IQ nu düşük ilan edenler çıkarsa ne yapacağız Mert?

tabiki haklısın ama ben ilk kez birilerine İQ'su düşük dedim bu mesajımda 2 hafta önce övüp 2 hafta sonra yerin dibine sokan insanların hakikatten İQ'sundan şüphe ediyorum ya dediklerini unutuyor yada canı sıkılıyor burda milletle tartışıyor o oyuncuyu karalıyor

Arkadaşın bahsettiği şekilde yorum yapan kimse de yok Abdullah Abi. Anlayacağın bir dayanağı olmadan konuşuyor. Reyes'i konuşan adamların arasında Arda'yı istemeyen yok. Bu dayanaksız yorumunu forumun IQ'sü düşmüş şekilde taçlandırmasını da anlamak güç.

Kim yahu Arda'yı adam yerine koymayıp Reyes gelsin diyenler ? Göster bu kişileri. Onu geçtim sen hangi hakla buradaki insanlara hakaretvari yorum yapıyorsun ?

ben sadece Reyes için söylemedim.2hafta önce oyuncuyu övüp 2 hafta sonra sövenleri çokça görmeye başladığım için bu lafları söylüyorum.Ama suç bizde değil suç taraftarı bu hale bu psikolojiye sokanlardır.Yani Adnan Polat'dır.

ben sadece Reyes için söylemedim.2hafta önce oyuncuyu övüp 2 hafta sonra sövenleri çokça görmeye başladığım için bu lafları söylüyorum.Ama suç bizde değil suç taraftarı bu hale bu psikolojiye sokanlardır.Yani Adnan Polat'dır.

Yakinda Japonya'daki nükleer felaketi de Adnan Polat'tan bilenler cikacak bu gidisle.. Bu psikoloji sadece Galatasaray icin gecerli degil, sadece futbolda yasanan bir durum da degil. Iyi oldugunda bas tacisindir, kötü oldugunda da yerin dibine sokulursun, maalesef genelde hayat böyledir zaten. Ama yaptiklari isin karsiliginda milyonlarca dolar kazanan adamlardan biraz istikrar ve profesyonellik beklemek de kabahat olmamali. Bir hafta döktürüp sonra aylarca ortalarda görünmeyen adamlari elestirmek cok dogal bir davranis bence, belki dozu bazen kaciyor olabilir elesirilerin ama gene de söyleyene degil söyletene bakmak gerek sanirim..

Namık renktaşım sen bu forumun modusun maç sonraları edilen küfürleri bizzat sende bende okuyor ve görüyoruz.Kaç kişi banlanıyor ben bundan bahsettim 2 hafta önce övüp 2 hafta sonra anasına kadar dil uzatanlar olmuyormu bunu en başta senin görmen lazım ve görüyorsunda.Mesela Culio'ya fener maçından önce culio kadroya alınmadığında fener maçı için saklanıyor diye sarı kart sınırındaydı iyi çalışsın fener maçında aslan parçası diyenlerden tut daha önceki maçlarda öven hagi'nin tek kaliteli transferi diyen bazı arkadaşlar onlar kendini biliyor fener maçı sonrası defolsun gitsin Hagi ile geri dönsünler romanya'ya ve küfüre varan yorumlar ve nice sözler küfüre varan maçın en iyilerindendi bide culio en sonda ben culio konusunda veryansın ettim bu konuda 2 hafta önce övenler bugün sövüyorla başlayan ve devam eden yazımla o konu içinde bazı arkadaşlardanda destek almıştım.Bu tezat durumlar üzerine İQ'su düşükler söylemini söyledim.Sözümünde arkasındayım

Yakinda Japonya'daki nükleer felaketi de Adnan Polat'tan bilenler cikacak bu gidisle.. Bu psikoloji sadece Galatasaray icin gecerli degil, sadece futbolda yasanan bir durum da degil. Iyi oldugunda bas tacisindir, kötü oldugunda da yerin dibine sokulursun, maalesef genelde hayat böyledir zaten. Ama yaptiklari isin karsiliginda milyonlarca dolar kazanan adamlardan biraz istikrar ve profesyonellik beklemek de kabahat olmamali. Bir hafta döktürüp sonra aylarca ortalarda görünmeyen adamlari elestirmek cok dogal bir davranis bence, belki dozu bazen kaciyor olabilir elesirilerin ama gene de söyleyene degil söyletene bakmak gerek sanirim..

Adnan Polat'a inanki yıllardır sabrettim ilk zamanlarda başkan olduğunda diğer forumlardaydım o zamanları neler neler derlerken Polat'a ben koruyordum onu ama inancımı kaybettim ve her sene saolsun bize bu beceriksizliğini gösteriyor.Emin ol jo,dos santoslar falan gelirken başta Adnan Sezgin sonra alınan türk oyuncular yollanmayan adamlar defalarca dile getirdim benim dile getirmemin önemi yok ben sadece taraftarım ama başarılı gözükürken büyük bir kesim tarafından ben Polat'ın arkasında değildim Steau Bükreş maçından sonra.5 senemi 6'mı sayamıyorum artık Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz ben Şampiyonlar Ligine gitmek istiyorum takımımla gururlanmak istiyorum 2 transferle bi adamın arkasında olacak bir taraftar hiç bir zaman olmadım.Polat'ın başarı ve başarısızlık grafiği benim için Steau bükreş'e elendiğimiz sene başlıyordu göya o sene kadro revizyonu tamamlandı ve kadro oturdu deniyor ve artık başarı bekleniyordu bükreşe elendiğimiz zaman Adnan Polat'dan soğudum ve 2.5 senedir Adnan Öztürk'ü istiyorum başkanlığa bunuda yazılarımda görebilirsin

Mert doğru olanı söylemiş, tebrik ederim.

Arda'dan seneye kalmasini isteyip ondan super bir performans beklemek hayalcilik olur olurda kalirsa sezon sonuna dogru kendi evimizde oynadigimiz hamburg macinda tepki goren hasan sastan farki kalmaz, onuda goruruz

Arda'dan transfer açıklaması - www.fanatik.com.tr

Açıklamaları yalanlamış.

Hala öğrenemedi Galatasaray taraftarı. Medya Arda'nın gitmesi için gerekli psikolojik ortamı hazırlamak, taraftarı kaptandan soğutmak için herşeyi yapıyor.

Arda ile ilgili son zamanda çıkıp da yalanlanmayan, sahibini rezil etmeyen bir haber hatırlamıyorum.

Yok sakat değil de oynamıyor

yok kavga etmiş

yok Chealse'ye gidiyor

Orası olmadı Atletico'ya gidiyor.

Kaptanlığı alınıyor.

Kaç gün önce yazmışım.

Yemeyin artık Arda haberlerini. Kaptanımızın arkasında duralım. Seneye bize en çok lazım olacak futbolcudur çünkü kendisi.

Hocam bunun bizim medya ile alaksi yok,Marca gazetesi orta sahaya bir Ozil araniyor diye yayinladigi haberde ArdaTuran ile Eden Hazard geciyordu.Gazete ise bu oyunculari tanitti vs.

Bizim basinda transfer oldu yazdi sanirim.

Bu arada At.Madrid taraftar bazinda falan Ispanyanin en pis takimdir sahsen istemiyorum.(Eger gidecekse)

En kotu gel Valenciaya bono alayim :D Topal ve Arda (Salin biz sahip cikariz)

Arda'nın şu sezonki sakat haliyle bile piyasası 20-25 milyon EU'dur.

Şampiyonlar Ligi oynatmadan bırakmak büyük hata olur.

Dünya'da Arda kalitesinde futbolcu çok az.

arda için atletico madrid çok uygun bi takım

hem forma şansı bulabilir

hemde daha iyi ortasahalar ve forvetlerle şimdikinden çok daha iyi oynayabilir

arda ispanyada çok başarılı olur...

Cevap: Arda'nın son talibi Benfica

Portekiz'de o kadar teknik futbolcu var ki, Arda onlarin yaninda Sabri kalir :)

Benfica'ya gitmez Arda.

Benfica değil,Portekiz ligi leş.

arda galatasaray dan daha büyük bir kulübe o da galatasaray isterse gider ayrıca arda kalmak istiyor artık öz kuzeni benim 2 sene önce dersaneden arkadaşımdı arda sinem le bu yaz evlenmeyi düşünüyor o yüzden yurtdışında gitme planlarını ertelemeyi düşünüyomuş kuzeni böyle dedi dedi

Porto olsa gitsin derdim.

Geri
Üst Alt